IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2015, 17:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emenike'de kıskançlık krizleri!




Emenike'nin kaprislerinin arkasında kendisi gibi gol kaçıran Sow'a destek olunmasının yattığı iddia edildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Nijeryalı futbolcunun kapris ve triplerinin sebebi ortaya çıktı. G.Antep maçında kendisini ıslıklayan Fenerbahçeli taraftarların Moussa Sow’u gol kaçırsa bile alkışlaması 27 yaşındaki oyuncuyu çıldırtıyor. Emenike, Moussa Sow’u çekemediği için gün geçtikçe daha da hırçınlaşıyor.

Yılda 2.4 milyon euro kazanan, Süper Lig’de şampiyonluk, Dünya Kupası görmüş, uluslararası bir futbolcu, üstelik 27 yaşında olmasına karşın bir çocuk gibi takım arkadaşını kıskanır mı?

O futbolcunun adı Emmanuel Emenike ise bu sorunun cevabı “Evet kıskanır.” Sarı-Lacivertli kulüp, Nijeryalı futbolcunun dozu her geçen gün artan kapris ve triplerinin kaynağını bulmak için küçük bir araştırma yaptı. Yapılan araştırma çok ilginç sonuçlar ortaya çıkardı: “Emenike, çocuk gibi kıskanç.” Nijeryalı oyuncunun triplerinin tohumu Şükrü Saracoğlu’ndaki G.Antep maçında atıldı.

EMRE’NİN HAREKETİNE DAYANAMADI

Emenike, skor 0-0 iken topuğuyla 54. dakikada pas verdi. Tribünler bu ciddiyetsiz harekete tepki gösterdi. Devreye giren kaptan Emre, “Ne yapıyorsun?” diye hesap sordu. Emenike karşılık verdi. Taraftarlar, Emenike-Emre gerginliğinde kaptandan yana tavır aldı. Emenike topu her ayağına aldığında ıslıklandı. O da tribünlere “Hadi daha yüksek sesle” diye hareket çekti. İsmail Kartal, 59. dakikada Nijeryalı’yı oyundan çıkardı. Emenike direkt soyunma odasına gidip ilk tribini yaptı.

AYAKLARINDAN ÇOK AĞZI ÇALIŞIYOR

Emenike’nin yerinde Moussa Sow oynamaya başladı. Senegalli futbolcu da gol atamıyordu. Bütün takım, Sow’a çalışıyordu ama bir türlü top üç direğin arasından geçmiyordu. Ama F.Bahçeli taraftarlar, Sow her kaçırdığı golden sonra daha yüksek sesle Sow’un adını Şükrü Saracoğlu’nda haykırıyordu. Emenike de bu tablo karşısında kıskançlıktan adeta çatladı. Taraftarın Sow’u kendisinden daha çok sevmesini dayanamadı. Bunun üzerine de ayakları değil ağzı daha fazla çalışmaya başladı.

SADECE BİRAZCIK SEVGİ İSTİYOR

Acısını Teknik Direktör İsmail Kartal’dan çıkarmaya çalıştı. Erciyesspor maçında oyundan çıkarken smail Kartal'ın yüzüne bile bakmadan soyunma odasına gitti. Yetmezmiş gibi son Başakşehir maçında da oyuna alınmayınca tuttu eldivenlerini yere fırlatıp, yine tribini yaptı. 2. sınıf insan muamelesi görmekten şikayet etti, Emre’nin kendisine patronmuş gibi davrandığından yakındı. Nijeryalı futbolcunun bu sıkıntılarının taraftardan biraz sevgi görmesi durumunda ortadan kalkacağı vurgulandı.

Kaynak: Akşam

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
emenikede, krizleri, kıskançlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kıskançlık - Kıskançlık Sebepleri Nelerdir? PySSyCaT Sağlık Köşesi 0 26 Ekim 2014 10:15
Düğün Günü Krizleri Ve Çözümleri Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 31 Mart 2012 15:35
Kıskançlık YapraK Ah Kadınlar 0 27 Eylül 2009 05:54
Yeme Krizleri Kralice Diyet ve Sağlıklı Beslenme 2 27 Nisan 2008 18:41