IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2015, 11:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte Eto'o - Fenerbahçe görüşmesinin perde arkası




Mahmut Uslu'nun telefonu çaldı. Avrupalı dostları, “'Eto'o'yu düşünür müsünüz?” diye sordu. Uslu, “Gelecek sene Avrupa'ya gideceğimiz için bu sene çok uygun fiyatlar olursa, parasal mevzuda fedakârlık yaparsa bir düşünürüz. Ama 6 aylık olur, gelecek sene ayrı konuşuruz” dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, cuma günü gazetecilerle sohbet toplantısı yaptıktan sonra otele geçmek için arabaya bindi. Telefonu çaldı. “Alo” dedi. Karşıdaki ses, bir şeyler söyledi.

Mahmut Uslu, “Olabilir ama bu seneki bizim yabancı kontenjanımız dolu” dedi ve durdu. Karşısındaki şahıs yine bir şeyler anlatmaya devam etti. Mahmut Uslu, dinledi. Uslu, bu sefer, “Türkiye’deki şartlar da belli, bizim bütçemiz de belli. Fedakârlık yapabilirse, fiyatta, rakamda fedakârlık yapabilirse olabilir” dedi.

YABANCI KONTENJANIMIZ ŞU AN DOLU

Telefonun diğer ucundaki kişi, yine bir şeyler anlattı. Bu sefer Mahmut Uslu, “Bizim kontenjanımız doldu ama bu sene için bir 6 aylık bir dönem için olur, gelecek sene Türkiye’deki yabancı kuralı değişecek, o zaman kontenjanımız boşalacak, tekrar görüşürüz. Ama bu sene bir altı aylık bir şey yapabiliriz ama parasal mevzuda fedakârlık yaparsa” dedikten sonra telefonu kapattı.

KADROYU YENİDEN ELDEN GEÇİRİRİZ

Mahmut Uslu, “İtalya’da, Avrupa’da dostlarımız var, onlar arıyor. Onları da menajeri aramış, ‘Eto’o’yu düşünür müsünüz?’ diyorlar. Avrupalı menajerleri bize teklif ediyorlar ama ben de ekonomik şartlarımızı söyledim. Gelecek sene Avrupa’ya gideceğimiz için bu sene çok uygun fiyatlar olursa, bizim şartlarımıza uyarsa o zaman bir düşünürüz. Kadroyu yeniden bir elden geçiririz. Ama 6 aylık olur, gelecek sene ayrı konuşuruz” dedi.

SAMPDORİA FİLM TEKLİF ETTİ!

Fenerbahçe, Eto’o’dan ücretinde indirim yapmasını ve 6 aylık bir deneme sürecini kabul etmesini isterken, Sampdoria ise Kamerunlu oyuncuya yıllık 1.5 milyon eurodan 2.5 yıllık sözleşmenin yanı sıra film teklifi yaptı.

Sampdoria Başkanı Massimo Ferrero, film yapımcısı. Ferrero, Eto’o’nun hayatını beyaz perdeye aktarma önerisini masaya sürdü. İtalyan kulübü ayrıca Eto’o’ya jübile yaptıktan sonra da Sampdoria yönetimde yer almasını vadetti.

Jose Mourinho, “Yaşlı” dediği için Chelesa’den bonservis bedeli olmadan Everton’a transfer olan Eto’o; yeni kulübünde umduğunu bulamadı. Menajeri Claudio Vigorelli ise F.Bahçe’ye önerdikleri Eto’o’ya Katar Kulübü Al Gharafa’nın da astronomik bir teklifte bulunduğunu açıkladı.

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arkası, etoo, fenerbahce, görüşmesinin, perde, İşte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte istifasının perde arkası! Desmont Haber Arşivi 0 10 Aralık 2014 19:37
İşte bu fotoğrafın perde arkası CtrL Haber Arşivi 1 16 Kasım 2013 16:58