IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ocak 2015, 12:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe'nin golcü transferinde son durum




Forvet bölgesini doldurmak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BAFETİMBİ GOMİS

Swansea'nin satış listesine koyduğu Bafetimbi Gomis’i, 8 milyon Pound’luk bonservisi nedeniyle kimse satın almaya yanaşmıyor. Fransız yıldızı sezon sonuna kadar kiralamak için harekete geçen takımlar ise Fenerbahçe ve Everton... İngiliz basınına göre Eto’o’yu gönderen Everton, teklifi yaptı bile. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Lacivert- Beyazlılar, düşme hattının sadece 4 puan üstünde yer alıyor. Kevin Mirallas’la da yolları ayırmaya hazırlanan Everton’da menacer Martinez, Gomis’i çok istiyor. İngiliz medyasına göre 29 yaşındaki golcünün önceliği Premier Lig’de kalmak. Ancak Everton’a gitmesi halinde de Lukaku nedeniyle yedek kalabilir. Bu nedenle oynama garantisi verilmesi halinde Gomis, Fenerbahçe’yi tercih edebilir.

EDIN DZEKO

Bosnalı yıldız konusunda yeni bir gelişme yok. İngiliz basınında çıkan haberlerde Fenerbahçe’nin sezon sonuna kadar Dzeko’yu kiralamak için teklif yaptığı belirtilmişti. Yeni transfer Bony kadroda olmamasına rağmen Agüero ve Jovetic’in arkasında üçüncü tercih olan Edin Dzeko ayrılmaya kararlı. Ancak menacer Manuel Pellegrini en azından sezon sonuna kadar öğrencisinin kalmasını istiyor. Buna rağmen Manchester City Yönetimi, Dzeko’yu göndermeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe, iyi bir teklifle 28 yaşındaki futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamaya ikna ederse Manchester City’nin bu transfere onay vermesi bekleniyor.

BENDTNER

Alman ve Fransız basınında yer alan transfer dedikoduları köşelerinde Nicklas Bendtner iddiası ortaya atıldı. Yıllardır forma giydiği hiçbir takımda dikiş tutturamayan, büyük umutlarla transfer olduğu Wolfsburg’da da hayal kırıklığı yaşatan Danimarkalı forvete Fenerbahçe’nin talip olduğu öne sürüldü. Sarı- Lacivertliler’in, Almanya Bundesliga’da 9 maç oynayıp 1 gol atabilen 27 yaşındaki Bendtner’i sezon sonuna kadar kiralayacağı iddia edildi.

MEIER

Ara transfer döneminde Fenerbahçe’nin gündemine giren ilk isim Alexander Meier olmuştu. Ancak Dzeko, Eto’o, Balotelli ve Gomis gibi yıldızlar da gündeme gelince, Alman forvet ikinci planda kaldı. Daha önce oyuncuyu satmaya sıcak bakan Eintracht Frankfurt da bu nedenle Fenerbahçe’ye rest çekerek, “Ya imzaları hemen atalım ya da Meier’den vazgeçin” mesajı gönderdi. Şimdi gözler Sarı-Lacivertliler’e çevrildi. Löw’ün tavsiyesiyle İsmail Kartal bu oyuncunun alınmasını istemişti. Eğer Kartal, Dzeko ve Gomis için şartların zorlanması yerine Alman yıldızda ısrarcı olursa, yönetim Kadlec’i gönderip kontenjan sorununu çözecek ve Meier transferini bitirecek.

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
durum, fenerbahcenin, golcü, son, transferinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte Fenerbahçe'nin golcü adayları AngeL Fenerbahçe 0 17 Ocak 2015 04:59
Fenerbahçe'de hedef yerli golcü Seth Fenerbahçe 0 13 Ocak 2015 19:24
Fenerbahçe'ye kiralık golcü Seth Fenerbahçe 0 08 Ocak 2015 17:34