IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2015, 11:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsmail Kartal: Kazanırsak önümüz açılır




İsmail Kartal, Trabzonspor karşılaşmasında alınacak bir galibiyetle ligde önlerinin iyice açılacağını söyledi. Kartal, Emenike'nin performansına da değinerek, “Artık daha istekli, arzulu. Saracoğlu'nda bir gol atabilse, iyice rahatlayacak” dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fenerbahçe’nin teknik patronu İsmail Kartal, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Kupadaki Bayburt maçında Emenike, Sow ve Mehmet Topal gibi as oyuncuları oynatan İsmail Kartal, “Futbol ciddi bir iştir. Sonuçta kupada bir yola girdik ve sonuna geldik. Sonuç almak için en doğrusunu yapmaya çalıştım. Oyuncularım da 90 dakika boyunca ciddiyeti elden bırakmadan, başarılı bir performans sergiledi” dedi.

‘Gençler ligde de oynayacak’

Emenike’nin performansına değinen İsmail Kartal, “Artık daha istekli ve arzulu. Daha çok mücadele ediyor, arkadaşlarıyla daha çok paslaşıyor ve daha öz verili oynuyor. Bayburt karşısında son vuruşlarda şanssızdı. Şu statta (Şükrü Saracoğlu) 1-2 gol atsa psikolojik anlamda tamamen rahatlayacak. Ancak ben şu anki formundan da memnunum” dedi. Gençlere ayrı bir parantez açan Kartal, “Uygar Mert ve Ramazan, buldukları şansı iyi bir şekilde değerlendirdi. Genç arkadaşlarımız zamanı gelince ligde de görev yapacak. Zaten Uygar artık lig maçlarında kadroya girmeye başladı. Karabük’te oyuna almayı düşünüyordum ama bozuk zemin nedeniyle vazgeçtim. 1 sene içinde fiziki güçlerini de artıracaklar” ifadelerini kullandı.

‘Taraftarı bekliyoruz’

Trabzonspor maçının zorlu geçeceğinin altını çizen başarılı teknik adam, “Ligde güzel bir form yakaladık. Cumartesi günü de kazanırsak önümüz iyice açılır. 7 maçlık galibiyeti serimize Trabzonspor karşısında da devam etmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Zaten duyduğum kadarıyla biletlerin büyük bölümü de tükendi” dedi. İsmail Kartal son olarak sakatların durumuna değinerek, “Emre Belözoğlu’nun yetişmesi zor. Alper’in oynama ihtimali var” diye konuştu.

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acılır, kartal, kazanırsak, İsmail, önümüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İsmail Kartal'dan şok sözler! Seth Fenerbahçe 0 23 Aralık 2014 21:25