IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2015, 11:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Saracoğlu rekora koşuyor




Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor maçının biletlerine adeta hücum etti. Karşılaşmaya iki gün kala satıştaki bilet sayısı 4 binin altına düştü. Passolig'de seyirci rekoru, 35 bin ile Galatasaray-Fenerbahçe maçındaydı. Cumartesi akşamı Sarı-Lacivertliler bunu geçmeye hazırlanıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fenerbahçeli futbolcuların da teknik heyetin de bu sezonki en büyük sıkıntısı, tribünlerin dolmamasıydı. Sezon başından beri birçok maçtan önce taraftarlara çağrı yapıldı. Ancak hep hayal kırıklığı yaşandı. Trabzonspor mücadelesi öncesinde ise yüzleri güldüren gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Lacivertli futbolseverler 70 ila 315 TL arası fiyatlara satılan biletlere adeta hücum etti. Satışa çıkarılan biletlerin büyük bölümü satıldı, 4 binden az bilet kaldı. Bunların da en geç yarına kadar tükenmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Okul açıkta satış yok

Yönetim, Trabzonspor maçı için okul açık tribününde satış yapmadı. Bu tribündeki biletlerin, Passolig kart sahibi dernek üyelerine özel olarak satılabileceği öğrenildi. Zorlu karşılaşmada Şükrü Saracoğlu Stadı’nın tamamen dolması bekleniyor. Passolig sisteminin başlamasının ardından seyirci rekoru 35 bin ile Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesine aitti. 22 bin kombine sahibinin yarısının bile stada gitmesi, Sarı-Lacivertliler’in yeni rekorun sahibi olması anlamına gelecek.

Çimlere bebek gibi bakılıyor!

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın zemini her geçen gün daha iyi hale geliyor. Son oynana Bayburt maçının ardından birçok futbolcu bu durumun altını çizerek, “Böyle zeminde oynamak çok zevkli” açıklaması yaptı. Geçtiğimiz sezonlarda çim konusunda ciddi sorunlar yaşayan yönetim, sonunda Hollandalı bir firmayla anlaştı. Bu işin uzmanı olan ve Arsenal olmak üzere Avrupa’nın önemli kulüpleriyle çalışan firmanın yetkilileri ilk olarak zemin etüdü yaptı. Ardından yeni çimler döşendi. Bu çimlerin sıcaklık ve nem değerlerinin ölçülmesi için de birçok yere sensörler yerleştirildi. Zeminde ideal sıcaklık ve nem değerlerinin olmadığı bölümlere farklı gübreleme teknikleri uygulanarak bozulması önleniyor. Ayrıca çimlere 24 saat yapay güneş ışığı veriliyor. Sarı-Lacivertli yetkililere göre çimlere adeta bebek gibi bakılıyor!

Mini yorum

Dolu tribünlerin etkisi büyük

Şunu çok net söyleyebilirim; tribünler boşken, maçın antrenman mücadelesinden farkı yok. Hiçbir şekilde futbolcuyu motive edemezsiniz. Enteresan bir şekilde bu maçlarda, ‘idman topçusu’ dediğimiz karakterler sahneye çıkarlar. Sadece onlar için bulunmaz fırsattır. Fenerbahçe ve Trabzonspor’da ‘idman topçusu’ yok. Dolayısıyla stadın tamamen dolması her iki takımı da olumlu anlamda etkileyecektir. Ancak stadın dolu olması her ev sahibi takım için Sarı-Lacivertliler’de olduğu kadar pozitif etki yapmayabilir. Şükrü Saracoğlu, Fenerbahçe için büyük bir avantaj.

Feyyaz Uçar

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
koşuyor, rekora, saraÇoĞlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık