IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Şubat 2015, 18:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alper Potuk ilk 11'e, Sow kulübüye




Alper Potuk'tan müjdeli haber geldi. Genç yıldız Trabzonspor karşısına ilk 11'de çıkacak, Moussa Sow yine kulübede oturacak. Orta sahada ise Diego Ribas ve Raul Meireles görev yapacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fenerbahçe’de hafta içerisinde sakatlıklar nedeniyle İsmail Kartal bir hayli düşünceliydi. Emre, Alper, Gökhan Gönül, Meireles ve Kuyt’ın yaşadığı sorunlar, başarılı çalıştırıcıyı kara kara düşündürüyordu. Ancak tüm futbolculardan peş peşe güzel haberler geldi. Önce Gökhan ve Kuyt takımla birlikte çalışmaya başladı, ardından Meireles de onlara katıldı. Yüzleri güldüren son gelişme Alper Potuk’un bileğindeki şişliğin tamamen inmesi oldu. Genç yıldız bu akşam 11’deki yerini alacak. Alper’in oynaması, kadroda dengeleri değiştirecek. Moussa Sow yine kulübede oturacak. Son iki hafta 11’de başlayan Selçuk Şahin’e kulübe yolu gözükecek.

Emre kadroda olmak istiyor

Sarı-Lacivertliler’e bir müjde de Emre Belözoğlu’ndan geldi. Beklenenden kısa sürede iyileşen kaptan, İsmail Kartal’la yaptığı görüşmede, “Trabzonspor maçının kadrosunda olmak istiyorum” dedi. Ancak Kartal, oyuncusunu riske etmek istemiyor. Başarılı teknik adam, tecrübeli futbolcuyu bu hafta dinlendirip, önümüzdeki hafta Gaziantepspor deplasmanında oynatmayı planlıyordu. Bugün Emre konusunda doktorlardan son kez bilgi alacak olan İsmail Kartal, buna göre son kararını verecek.

Alper’in bu sezonki derbi karnesi

Sezonun ilk yarısında penaltılara giden Süper Kupa Finali’nde Alper Potuk, Galatasaray önünde 88. dakikada oyuna dahil olmuştu. Trabzonspor maçında ise 79’da girdi. iki karşılaşmada da fazla etkili olamadı. Ligde Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 2-1 mağlup olduğu mücadelede ise takımın en iyilerinden biri olurken bir de gol attı. Alper Potuk, Beşiktaş derbisinde ise Fenerbahçe’nin yıldızı oldu. Emenike’ye güzel bir asist yaptı.

Mehmet Demirkol’a göre maçın kilidi o!

“Alper’in 11’e girişiyle Fenerbahçe bir 4-3-3/4-4-2 melezi oynamaya başladı. Bir nevi ‘Yeni Tuncay’ dinamizmiyle katkı sağladı. Orta sahada top yapma konusunda ustalığı da aşmış bir ekip vardı öncesinde. Ama delicilikleri yoktu. Alper hem ön alan savunması anlamında bu ekibi rahatlattı hem de topu ileri taşıma konusunda ilaç oldu. (...) Sağlam bir şekilde sahada olursa 98’den bu yana Kadıköy’de kaybetmeyen Fenerbahçe maçın net favorisidir.”


fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
11e, alper, ilk, kulübüye, potuk, sow


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'İyi ki varsın Alper Potuk' Seth Fenerbahçe 0 22 Ocak 2015 12:15