IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2015, 16:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Volkan Demirel derbiyi kaçırabilir




Fenerbahçe kaptanının, Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 41. maddesi gereğince PFDK'ya sevkedilmesi, başını hayli ağrıtacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası başkanvekili Mahmut Uslu'nun yanı sıra, kırmızı kart gören Caner Erkin ve gözlemci raporunda küfürlü ifade kullandığı yazılan Volkan Demirel'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilmesi keyifleri kaçırdı. Bu isimlerden Uslu, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar, Caner ise hakemlere yönelik, "Allah belanızı vermesin" ifadesinden dolayı disiplin kuruluna sevk edildi. Volkan'ın sevk gerekçesi ise koridorlarda hakem Bülent Yıldırım ve yardımcılarının arkasından, "İki tane o... çocuğunun lafıyla penaltımızı vermediniz" ifadesini kullanması.

41. maddeden sevkedilince...

Volkan'ın kurula sevk gerekçesinde Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 41. maddesinin baz alınması ise milli kaleciye yüklü bir ceza gelmesi ihtimalini artıyor. Çünkü ilgili maddede yaptırım "2-5 maç" ile tanımlanmış durumda. Ceza sınırının alt limiti 2 maç olan maddede üst sınır ise 5 maç. Eğer disiplin kurulu Volkan'ın savunmasını haklı bulmaz ve cezayı üst sınırdan verirse, Fenerbahçe'nin, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig'de deneyimli kaleciden 5 maçta mahrum kalması muhtemel.

Kupa maçları çok önemli!

Fenerbahçe için kötü senaryo hayata geçer ve Volkan 5 maç ceza alırsa, kupada yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynanacak maç, çok kritik bir sınav haline gelecek. Çünkü Volkan üst sınırdan ceza alması halinde, eğer Fenerbahçe turu geçerse, 23. haftadaki Galatasaray derbisine yetişecek. Türkiye Kupası çeyrek final maçları Galatasaray derbisinden önce, 4-5-6 Mart tarihlerinde oynanacağı için Volkan 5. maç cezasını kupada çekmiş olacak. Ancak Sarı-Lacivertliler, kupadan elenirse, cezanın üst sınırdan ceza gelmesi durumunda Volkan, Galatasaray derbisini kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Tahkim'e gidiyorlar

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'la yarın kupada oynayacağı son 16 maçının ardından Süper Lig'de sırasıyla Gaziantepspor (D), Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor (D) maçlarına çıkacak. Fenerbahçe'nin Tahkim Kurulu'na acil toplantıya çağırılması bekleniyor.

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
demirel, derbiyi, kaçırabilir, volkan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Volkan Demirel'den suç duyurusu Desmont Milli Takımlar 0 21 Kasım 2014 20:20