IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2015, 12:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe'nin Türkiye'deki gözdesi Volkan Şen




Erkan Zengin'in Trabzonspor'a transfer olmasının ardından başarılı çalıştırıcı İsmail Kartal gözünü Bursaspor'un yıldızına dikti. İsmail Kartal, sezon sonunda Volkan'ın alınmasını istiyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ara transfer döneminin başladığı ilk günlerde, “Yerli bir kanat oyuncusuyla kadromuzu takviye etmek istiyoruz” demişti. Bir numaralı aday da Erkan Zengin’di. Ancak Erkan, Trabzonspor’a imza attı. Başarılı teknik adam da gözünü Volkan Şen’e dikti! Bursaspor, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı gibi Volkan’ı da ocak ayında takımda tuttu. Bu transfer gerçekleşmedi. Ancak Kartal, yıldız futbolcudan vazgeçmiş değil. Sezon sonunda kadroda revizyona gitmesi beklenen Sarı-Lacivertliler, yabancı kontenjanı 14 oyuncuya çıksa da iskeleti yerli oyunculardan kurmayı planlıyor. Bu nedenle Volkan Şen’in transferine büyük önem veren İsmail Kartal, bu futbolcunun mutlaka alınmasını istiyor.

Ozan da listede

Kartal ayrıca Ozan Tufan konusunda da ısrarcı. Yönetim, ocak ayında genç yıldız için Bursaspor’a 4 milyon Euro teklif etmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Fenerbahçe Yönetimi, sezon sonunda Yeşil-Beyazlılar’ın kapısını çalarak hem Volkan Şen hem de Ozan Tufan’ı isteyecek. Sarı-Lacivertliler ara transfer döneminde, pazarlık konusunda katıydı. Ancak Şampiyonlar Ligi vizesi alınması halinde, bu turnuvada başarı hedefleyen yönetim transferde daha fazla mesai harcayacak. Geçtiğimiz yaz sadece Diego Ribas’ı kadrosuna katan Kanarya için bu yaz daha hareketli geçecek.

Güneş’le yeniden doğdu

Bursaspor’un tarihi 2009-2010 şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan oyuncuların başında Volkan Şen geliyordu. O dönem adı dört büyüklerle anılan başarılı futbolcu 2011 yılının ağustos ayında Trabzonspor’un yolunu tuttu. Ancak büyük beklentilerle gittiği Bordo-Mavililer’de hayal kırıklığı yaşattı. Kariyeri adeta dibe vurdu. Bursaspor, geçtiğimiz sezonun ocak ayında Volkan Şen’e bir kez daha kucak açtı. Geçen seneyi ortalama bir performansla tamamlayan Volkan, bu sezon adeta patlama yaptı. Trabzonspor’dan tanıdığı Şenol Güneş’in de katkısıyla karanlık günleri geride bıraktı. 27 yaşındaki yıldız müthiş performansıyla yeniden milli takıma kadar yükseldi. Ayrıca bir kez daha transferin gözde isimlerinden biri haline geldi.

Avrupadaki gözdesi Dzeko

Ara transfer döneminde gerçekleşmeyen Dzeko hayali bitmiş değil. Fenerbahçe, Bosnalı yıldız için sezon sonunda bir kez daha harekete geçecek.

Ocak ayında Sarı-Lacivertli taraftarları en çok heyecanlandıran haber, Edin Dzeko’nun kiralanması için yönetimin harekete geçtiği iddiasıydı. İngiliz basını Fenerbahçe’nin Bosnalı golcüyü sezon sonuna kadar satın alma opsiyonu olmadan kiralamak için teklif yaptığını yazmıştı. Ancak Manchester City Menaceri Pellegrini’nin talebiyle İngiliz ekibinin yönetimi, tecrübeli forveti sezon sonuna kadar takımda tutma kararı aldı. Ancak İsmail Kartal, Dzeko hayalinden vazgeçmedi. Başarılı çalıştırıcı, Bosnalı forveti takımda görmeyi çok istiyor. Yönetim de Şampiyonlar Ligi’ne gidilmesi halinde dünya çapında ses getirecek bir transfer yapmayı planlıyor. Dzeko’nun talibi çok ancak Fenerbahçe bir kez daha girişimde bulunmaya kararlı.

Tunç Kayacı

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fenerbahcenin, gözdesi, türkiyedeki, volkan, Şen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gaylerin yeni gözdesi Türkiye Lucifer Haber Arşivi 3 29 Eylül 2010 14:10