IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2015, 16:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsmail Kartal, şampiyonluğun sırrını verdi




Akhisar maçıyla başlayacak periyotta, ezeli rakipleri G.Saray ve Beşiktaş'ı ağırlayacak olan sarı lacivertlilerin başarılı teknik direktörü, üst üste 5 maçın kazanılması halinde farkın kapanamayacak kadar açılacağını belirtiyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine başarılı bir başlangıç yapan Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal yeni hedefi belirledi.

Kartal, sarı lacivertlilerin Akhisar maçıyla başlayacakları seride üst üste 5 maçı da kazanmaları halinde, ligde rakipleri ile puan farkının bir daha kapanmamak üzere açılacağına inanıyor. Bunu futbolcularına da sık sık anlatan başarılı çalıştırıcı, oyuncularını ‘Bu karşılaşmalara çok iyi hazırlanmamız gerek’ diyerek motive ediyor.

Kartal, ligde şampiyonluğu kazanacak takımın bu beş maç sonrası yani 26. haftada kendini belli edeceğine ve gidişatın netleşeceğini de düşünüyor.

NİSAN ŞAMPİYONLUĞU ZOR

Öte yandan sarı lacivertliler geçen yıl olduğu gibi Nisan ayında şampiyonluk kazanma ihtimallerinin, bu yıl rakiplerin performansının daha iyi olması nedeniyle zor görüyorlar. Ancak F.Bahçe camiası, önlerindeki ikisi derbi 5 maçın kazanılması halinde mutlu son için büyük bir mesafe kat edeceklerinin de bilincinde. Zira Kartal’ın öğrencileri şampiyonluk yarışı verdikleri G.Saray ve Beşiktaş’ı bu süreçte konuk edecekler.

Daha önce 2. yarının ilk 3 maçının önemine dikkat çekerek başarılı bir sonuç alan İsmail Kartal, sürekli olarak bu tarz hedefler koyarak oyuncularının motivasyonunu hep yüksek tutmayı hedefliyor. Kartal, sezon başında da G.Saray maçı ve sonrasını işaret etmişti.

Sarı lacivertliler her ne kadar ezeli rakiplerine karşı kazanamasa da o mücadelenin ardından takım hiç mağlup olmadı ve İsmail Kartal’ın hedeflediği çıkış gerçekleşmiş oldu.

(Sabah)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kartal, sırrını, verdi, İsmail, Şampiyonluğun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cameron Diaz'dan gençlik sırrını verdi! Kalemzede Haber Arşivi 0 17 Ekim 2012 21:30