IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2015, 15:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dikkat Aykut Kocaman!




Derbileri iç sahada oynayacak olan Fenerbahçe için bu avantaj, Akhisar yenilgisiyle büyük ölçüde azaldı. Konya'da yaşanacak bir kayıp hesapları alt üst edecek. İsmail Kartal, eski Fenerbahçeliler'den Ersun Yanal ve Roberto Carlos'a diş geçiremedi. Bu kez karşısında, deyim yerindeyse takımı ciğerine kadar tanıyan Aykut Kocaman var.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fenerbahçe için sezonun ikinci yarısındaki en büyük avantaj, derbileri iç sahada oynayacak olmasıydı. İsmail Kartal da futbolcular da sürekli bunun altını çizen açıklamalar yaptı. Ancak bu plandaki ilk aksama, üç hafta önceki Trabzonspor maçında yaşandı. Fenerbahçe müthiş oynasa da sahadan 0-0’lık skorla ayrılıp, liderliği kaptırdı. Sarı-Lacivertliler’in planlarındaki en büyük darbe ise Akhisar Belediyespor yenilgisi oldu. Fenerbahçe için hafta sonunda oynanacak Torku Konyaspor maçını kazanmak artık ‘olmazsa olmaz’ bir hale dönüştü.

Konya’da atmosfer farklı

Sarı-Lacivertliler, cumartesi akşamı puan kaybı yaşaması halinde, bir sonraki hafta oynayacağı Galatasaray derbisinde puan avantajını tamamen yitirecek. Sarı-Kırmızılılar, Saracoğlu’na daha rahat çıkacak. Bu nedenle Fenerbahçe için Torku Konyaspor karşılaşması belki de derbi kadar önemli. Ancak aynı şekilde Torku Konya için de cumartesi akşamı oynanacak mücadele çok kritik. Tehlike bölgesine iyice yaklaşan Yeşil-Beyazlılar’da olası bir yenilgi, Aykut Kocaman’ın sonu olabilir. Bunun yanı sıra Fenerbahçe belki de ilk kez tamamen dolu tribünler önünde bir deplasmana çıkacak. Sarı-Lacivertliler için bu durum da önemli bir handikap yaratabilir.

Takımı kuran hoca

İsmail Kartal, bu sezon iki kez ‘tanıdık’ hocalara rakip oldu. İlkinde, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi şampiyon yapan Ersun Yanal’ın Trabzonspor’unu yenemedi. İkincisinde ise 2007-10 yılları arasında Sarı-Lacivertli formayı giyen Roberto Carlos’un Akhisar’ına mağlup oldu. İsmail Kartal bu hafta ise bugünkü Fenerbahçe kadrosunu kuran, deyim yerindeyse takımı ciğerine kadar bilen Aykut Kocaman’a karşı sahaya çıkacak. Belki de en büyük handikap bu...

Torje-Djalma dönüyor

Torku Konyaspor’un Galatasaray’a önce ligde, ardından da kupada farklı kaybetmesi Fenerbahçe için pozitif bir durum olarak görülebilir. Yeşil-Beyazlılar bu sezon kırılgan bir görüntü çiziyor. Savunmada yapılan bireysel hatalar, gol yendikten sonra futbolcuların hemen oyundan düşmesi Sarı-Lacivertliler için en önemli artı. Ancak Konyaspor’un iki hızlı kanat oyuncusu Djalma ve Torje’nin bu hafta takıma dönmesi bekleniyor. Son olarak Akhisar karşısında, benzer tarzdaki Lualua ve Vaz Te’nin oyuna girmesiyle yaşanan sıkıntının bir benzeri cumartesi akşamı da yaşanabilir.

Arda Erol

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aykut, dikkat, kocaman


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aykut Kocaman Zen Sporcular 0 03 Aralık 2012 22:58