IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Haziran 2015, 12:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aziz Yıldırım'a rağmen gelecek!




İsmail Kartal'ın istifasını vermeden daha günler önce Fenerbahçe yönetiminde yeni teknik direktör isimleri tartışılırken Nihat Özbağı, "uzaklara gidip, tanıyıp bilmediğimiz bir hocayla çalışana kadar Aykut'u çağıralım. Bizim evladımız. Ondan daha iyi bizi kimse anlayamaz" demişti. Daha sonra Kocaman'ın Abdullah Kiğılı ile beraber geri döneceği konuşulmuştu. Salı günü ise fubolun yeni patronu Ali Yıldırım ile Kocaman bir araya geldi.

İkili yapılabileceklerini masaya yatırdı. Hafta sonuna doğru İstanbul'a gelecek olan Giuliano Terraneo ile de Kocaman oturup sohbet edecek. Marcello Lippi ile yaptığı görüşmenin detaylarıyla İstanbul'a gelecek olan Terraneo, Kocaman'la görüşmesinden sonra bir karar verecek. Aziz Yıldırım'a rağmen Fenerbahçe yönetiminde şu anda Kocaman ismi ağırlık kazanmış durumda.
Kocaman'dan zehir zemberek rapor!
Kocaman ise Ali Yıldırım'la yaptığı görüşmede Giuliano Terraneo ile benzer doğrultuda isteklerini sundu. Emre Belözoğlu'nu daha önce de takımda istemeyen Kocaman, bir kez daha tecrübeli oyuncunun üzerini çizdi. Kocaman, Yıldırım'la yaptığı konuşmada kendisi gelse de gelmese de; sorun çıkaran, takımı kötü gösteren, rakiplerin tepkisini çeken oyuncularla çalışılmaması gereğinin altını çizdi. Terraneo gibi Kocaman da Volkan Demirel isminin üzerini çizerken, Bruno Alves, Diego gibi oyuncuların da Fenerbahçe takımında yeri olmadığını iletti.
Kuyt'tan Kocaman tavsiyesi!
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Aziz Yıldırım ile bir araya gelerek veda ederken, daha önce ise kendisini sarı-lacivertli yapan Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım ile bir araya geldi. Kuyt ikiliye veda ederken, Kocaman'a, "umarım Fenerbahçe'ye dönersin" derken, Hollandalı yıldızın Yıldırım'la yaptığı toplantıda ise, "Bu takımı en iyi anlayacak isim Kocaman'dır. Şansı ve affedilmeyi hakkediyor" dediği bildirildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aziz, gelecek, rağmen, yıldırıma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aziz Yıldırım Ruj Sporcular 0 04 Eylül 2011 13:59