IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2015, 14:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe transferde durmuyor!




Fenerbahçe, Simon Kjaer transferinden sonra Porto'nun stoperi Maicon için de son aşamaya geldi.


Yeni sezona bambaşka bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Pereira özellikle savunma kurgusuna büyük önem veriyor.

İlk hamle olarak Danimarkalı Simon Kjaer’i renklerine bağlayan sarı-lacivertliler şimdi de Porto’nun stoperi Maicon’un transferini zorluyor.

Brezilyalı oyuncu ile her konuda anlaşan yönetim, Portekiz kulübü ile bonservis pazarlığını ise sürdürüyor. Porto’nun 14 milyon euro istediği, Fenerbahçe’nin ise 12 milyon euroya kadar çıktığı öğrenildi.

Alves kulübeye

Kjaer’e 7.6 milyon Euro ödeyen sarı-lacivertliler, Maicon için bu miktarın da üzerinde bir rakamı gözden çıkardı. Maicon transferi gerçekleştiği taktirde Fenerbahçe’nin iki stoper için kasasından 20 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli çıkmış olacak. Böylelikle kulüp tarihinin en pahalı savunma hattı kurulacak.

Teknik Direktör Pereira defansın göbeğini bu ikiliye emanet etmeyi planlıyor. Kjaer ve Maicon ikilisinin yanısıra Alves de takımda kalacak. Portekizli hocanın Alves’i ilk tercih olarak düşünmediği ve büyük olasılıkla yedek soyunduracağı belirtildi.

Yönetimin yabancı kaleci transferinde de geri adım atmadığı bildirildi. Casillas ısrarı devam ederken, görüşmelerin devam ettiği kaydedildi. İspanyol kaleci de sarı-lacivertli renklere bağlanırsa Fenerbahçe belki de transfer bütçesinin yarısını savunmasına harcayacak.

39 maç

Porto ile 2017’ye dek sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki Maicon geride bıraktığımız sezonda ligde 26, Şampiyonlar Ligi’nde 11 ve kupada 2 olmak üzere toplam 39 maçta forma giydi.

(Milliyet)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
durmuyor, fenerbahce, transferde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ABVL 3. Hafta | Eczacıbaşı VitrA 0-3 Fenerbahçe Universal | Sarı Melekler Durmuyor! Kalemzede Diğer Spor Branşları 0 21 Ekim 2011 17:22