IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Haziran 2015, 14:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pereira'nın savunma uyarısı! O sözler




Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, günün ilk çalışmasını yaptı. Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, savunmada çok agresif bir takım olacaklarını söyledi.


İHA

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, antrenman öncesinde futbolculara takım savunması hakkında bilgi verdi. Pereira'nın futbolculara yaptığı bu konuşma basın mensupları ile de paylaşıldı.

Futbolculara net bir oyun fikrinin olduğunu vurgulayan Vitor Pereira, "Savunmada çok agresif bir takım oluşturacağız. Toplu savunma bütün takımın aynı anda yüksek şiddetli ve presle savunma yapması bizim vazgeçilmezimiz olacak. Topu kapıncaya kadar büyük bir şiddetle baskımızı sürdüreceğiz. Topu kaptırdığımız zaman çok hızlı reaksiyon göstereceğiz. Topun olduğu yere baskı yapacağız. Topu kaptığımız andan itibaren çok hızlı hücum yapacağız kalabalık oyuncuyla çok adamla çok hızlı hücum. Zaman kayıplarını bile kabul etmeyeceğiz. Şu anda genç bir oyuncu grubuyla çalışıyoruz. A takıma taşıyacağımız isimleri bulma çabası göstermeye çalışıyoruz. Oyun anlayışımızı onlara da ezberletmeye gayret gösteriyoruz. Ben çalışmayı çok seven, hayatının büyük bir bölümünü çalışarak geçiren bir adamım. Ekibimle en iyi Fenerbahçe’yi ortaya koymak için çalışma içindeyiz" dedi.

"GÜÇLÜ BİR RAKİPLE OYNAYACAĞIMIZI BİLİYORUZ"
Milli takımdaki oyuncuları beklediklerini belirten Portekizli teknik adam, "Onlar da geldikten sonra hem oyun karakterimizi hem de taktik anlayışımızı daha iyi çalışmaya başlayacağız. Çok az bir zamanımız kaldı. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde güçlü bir rakiple oynayacağımızı biliyoruz. Hazırlık maçlarımızda takımın durumunu görme şansımız olacak. Takıma maç ritmi kazandırmak için mümkün olduğu kadar çok maç yapacağız. İlk maçlarda yüksek kalite beklemek yanlış olur ama oyun felsefemizin oturması için oyunculara her geçen gün farklı görevler yükleyerek onları hazırlayacağız. Bizim 28’inde Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına tam anlamıyla hazır olmamız gerekiyor" diye konuştu.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
pereiranın, savunma, sözler, uyarısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pereira, Beykan’a hayran kaldı Seth Fenerbahçe 0 27 Haziran 2015 14:48