IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2015, 12:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vitor Pereira: Takımımın oynadığı oyundan dolayı mutluyum




Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Afyon Cup'ta Yunanistan Ligi Şampiyonu Olympiakos'u 3-2 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sarı Lacivertliler'in teknik direktörü Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin Afyon Cup'ta Yunan temsilcisi Olympiakos karşısındaki oyunundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından maçın yayıncı kuruluşuna konuşan Portekizli hoca, “Bu akşam iyi bir sınavı geride bıraktık. Bizim için iyi bir test olduğunu düşünüyorum. İyi organize olduğumuz bir karşılaşmayı geride bıraktığımızı düşünüyorum. Bizim için güzel bir akşamdı. Mutluyum kazandığımız için. Kazanmak bizim için gerçekten önemliydi. Hala yapmamız gereken çok iş olduğunu düşünüyorum. Şu anda bizim için zorlu dönem başlıyor. Oyuncularım için zorlu anlar yaklaşıyor. Form tutmak ve takım içerisindeki uyumu arttırmak mecburiyetindeyiz. Bu konuyu da tamamlamaya çalışacağız. Genel anlamda takımımızın oynadığı oyundan ve galibiyetten dolayı mutluyum” dedi.

Olympiakos karşısında takımın üçüncü golüne imza atan genç oyuncu Uygar Mert Zeybek’in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ifade eden Pereira, “Çok kaliteli genç bir oyuncu olduğunu düşünüyorum Uygar’ın. Onun ilerleyen dönemlerde fazlasıyla geliştireceğine inanıyorum. Çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Adım adım yoluna devam edecektir bundan sonra. Biz de onun gelişimi için elimizden gelen tüm çabayı ortaya koyacağız. Öğrenme kapasitesine de bağlı olarak Uygar kendini daha fazla geliştirecektir. Onu güzel bir geleceğin beklediğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.


Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vitor Pereira, “Bizim için zorlu bir test iyi bir rakibe karşı oynadığımız bu karşılaşma. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takıma karşı oynadık tıpkı bizim gibi. İyi oyunculardan oluşan iyi bir rakibe karşı oynadık. Kazanmayı başardık bu karşılaşmayı ve bizim için kazanmak önemliydi. Bu maçta bizim adımıza birçok pozitif nokta vardı. Tabi ki negatif noktalarda vardı ve bunları düzeltmek mecburiyetindeyiz. Bunun farkındayız. Çalışarak ve eksikleri kapatarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İyi oyuncuların iyi bir takım olmaya yetmediğini belirten Pereira sözlerini şu şekilde tamamladı: “İyi bir takım olabilmek için o iyi oyuncuları iyi bir şekilde organize etmeli, aralarındaki bağlantıları iyi kurmalı. Uyum sürecini güzel bir şekilde atlatmalı ve aynı şekilde zamanı iyi kullanmalısınız. Zaman gerekir her zaman yeni bir takım kurulduğunda. Bize de bu lazım aslında. Kişisel kaliteleri ortaya koyabilmek için bu organizasyonu iyi bir şekilde yapmalısınız ki takım olabilesiniz. Her gelen oyuncu ilk geldiği günden direk takıma koyulursa onlardan kalitelerini ortaya koymalarını bekleyemeyiz. Ben her geleni direk takıma koyamam. Beklemek lazım, zaman lazım. Robin van Persie aramıza katıldı. Fiziksel eksiklikleri vardı. Arkadaşlarının gerisindeydi ve taktik çalışabilecek yeterli düzeyde değildi. Bu yüzden şu anda takıma yardım edebileceğini düşünmediğimiz için burada bizimle beraber değil. Eşit düzeyde bir takım oluşturmalı ve buna göre kadroya karar vermelisiniz. Şu anda zamana ihtiyacımız var. Onun da çalışmaya ihtiyacı var. Hemen ondan mükemmel işler yapmasını bekleyemeyiz. Yüksek seviyede kaliteli bir takım ortaya koyabilmek için bizim hala çalışmamız gerekiyor.”

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dolayı, mutluyum, oynadığı, oyundan, pereira, takımımın, vitor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vitor Pereira: Orta saha köpek gibi ısıracak Seth Fenerbahçe 0 07 Temmuz 2015 15:16
Fenerbahçe'nin yeni hocası Vitor Pereira Lucifer Spor Haberleri 0 09 Haziran 2015 10:57
Diego Ribas: "Bu akşam verdiğim katkıdan dolayı çok mutluyum" Tufan Fenerbahçe 0 24 Ocak 2015 21:15
TBF Başkanı Turgay Demirel: “İlk etapta alınan sonuçlarda dolayı mutluyum.” Kalemzede Basketbol 0 30 Eylül 2014 18:17
1 milyon kişinin oynadığı oyun Zen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 31 Ocak 2013 12:53