IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2015, 15:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Atromitos Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta ekranlara gelecek?




Atromitos Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta ekranlara gelecek?
Nefesler tutuldu gözler Atromitos Fenerbahçe maçında. UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Atromitos karşılaşması bu akşam sahne alacak.Peki Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte karşılaşmayı şifresiz izlemek için frekans ayarları



Atromitos Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Atromitos maçı 20 Ağustos Perşembe günü saat 21:00'da başlayacak. Tivibu kullanıcısı olmayan fakat evinde Turksat çanak ve buna uyumlu uydu alıcısı bulunan tüm kullanıcılar, tarama yaparak ya da Türksat 4A 42° Doğu uydusu, Polarizasyon: H-Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans ayarlarını kullanarak Tivibuspor'u kanal listelerine ekleyerek maç yayınlarına şifresiz erişebilecek.
Tivibu yetkilileri tarafından bugün ek bir açıklama daha yapıldı. Maçın şifresiz olmasına rağmen karşınıza şifre ekranı çıkarsa 1'in yanına 11 tane 0 koyarak şifre çözümü gerçekleşmiş olacak.
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Atromitos ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, rakip sahalardaki son 5 Avrupa sınavında galip gelemedi. "Sarı Kanaryalar", deplasmanda çıktığı 97 karşılaşmanın sadece 22'sini kazandı. Avrupa kupalarında son 4 maçında gol atamayan sarı-lacivertliler, Yunan temsilcisi karşısında dış sahalardaki 100. golünü atmaya çalışacak.
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam Yunanistan'ın Atromitos takımına konuk olacak Fenerbahçe, son 5 deplasman mücadelesinde kazanamadı. Sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında son dış saha galibiyetini 7 Mart 2013 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. tur maçında Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımı karşısında elde etti. Rakibini kendi evinde, Pierre Webo'nun tek golüyle (1-0) geçen Fenerbahçe, daha sonra rakip sahalardaki 5 Avrupa sınavında galip gelemedi. Fenenrbahçe, Atromitos karşısında, 896 gün sonra deplasman galibiyeti almaya çalışacak.
Son galibiyetinin ardından deplasman maçlarında, 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile 1-1 berabere kalan, Benfica'ya 3-1 yenilen sarı-lacivertli takım, 2013-2014 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Salzburg karşısında eşitliği (1-1) bozamadı, play-off turunda Arsenal'e 2-0 mağlup oldu. Fenerbahçe, bu sezon 3. ön eleme turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk karşısında da deplasmanda 3-0'lık yenilgiden kurtulamadı.
Avrupa'da 4 maçtır gol atamıyor
Fenerbahçe, Avrupa'daki son 4 maçında gol atma başarısı gösteremedi. 2013-2014 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İngiltere'nin Arsenal takımı karşısında 3-0 ve 2-0'lık yenilgiler yaşayan sarı-lacivetliler, aynı kulvarda bu sezon 3. ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı karşısında 0-0'lık beraberlik ve 3-0'lık yenilgi gördü. Fenerbahçe Avrupa'daki son golünü 6 Ağustos 2013'te, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Salzburg maçında Pierre Webo ile kaydetti.

97 maçta 22 galibiyet
Avrupa kupalarında deplasman karnesi kötü olan sarı-lacivertliler, bugüne dek oynadığı 97 dış saha maçının sadece 22'sinde kazandı. 18 maçta beraberlik yaşayan Fenerbahçe, 57 kez yenildi.

Fenerbahçe, Avrupa'da 193. randevuya çıkıyor
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda bu akşam Atromitos ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında 193. maçını oynayacak. Yunan ekip, "Sarı Kanaryalar"ın Avrupa kupalarında karşılaşacağı 82. farklı takım. Sarı-lacivertliler, Avrupa kulvarında en çok 9 kezle İngiliz ekiplerle eşleşti. UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında bu akşam Yunanistan'ın Atromitos takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında 193. sınavına çıkacak.

Farklı kulvarlarda bugüne dek çıktığı 192 maçın 67'sini kazanan sarı-lacivertli ekip, 87 maçı yitirdi, 38 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 237 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde 297 gol gördü.

MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Ba, Alves, Caner, Nani, Meireles, Josef, Diego, Fernandao, Sow

ATROMITOS: Gorbunov, Bitolo, Lazaridis, Fytanidis, Kivrakidis, Ballas, Pitu Garcia, Usero, Umbides, Le Tallec, Marcelinho

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
atromitos, ekranlara, fenerbahce, gelecek, hangi, kacta, kanalda, maçı, saat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye-Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanalda Mehmet Basketbol 0 24 Haziran 2015 11:55
Basel-Porto maçı saat kaçta, hangi kanalda? Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 18 Şubat 2015 14:02
Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Desmont Fenerbahçe 0 07 Şubat 2015 18:15
Fenerbahçe-Bayburt Grup Özel İdare maçı saat kaçta, hangi kanalda? Seth Fenerbahçe 0 03 Şubat 2015 11:44
Fenerbahçe-Altınordu maçı saat kaçta, hangi kanalda? Seth Fenerbahçe 0 22 Aralık 2014 17:52