IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2016, 23:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçemiz Giresunspor’u Konuk Ediyor




Profesyonel Futbol Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu dördüncü hafta maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’u konuk ediyor. 13 Ocak Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak ve A Haber ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Onur Karabaş yönetecek.

H Grubu'nda Antalyaspor, Giresunspor ve Tuzlaspor ile eşleşen Fenerbahçemiz, gruptaki dördüncü maçına çıkıyor. Grubunda 9 puanla lider durumda bulunan Takımımız, ilk hafta maçında karşılaştığı Tuzlaspor’u 2-1’le, ikinci hafta maçında konuk ettiği Antalyaspor’u 4-2’yle ve üçüncü hafta maçında konuk olduğu Giresunspor’u 2-0’la geçti. Grupta henüz galibiyeti bulunmayan Giresunspor ise, ilk hafta maçında konuk olduğu Antalyaspor’a 2-1, ikinci hafta maçında ağırladığı Tuzlaspor’a 1-0, üçüncü hafta Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldu.

Grubun diğer maçı Tuzlaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak. 14 Ocak Perşembe günü Tuzla Belediye Sahası’nda oynanacak maç saat 14:00’da başlayacak.

Karşılaşmayı Onur Karabaş yönetecek

Fenerbahçemiz ile Giresunspor arasında oynanacak karşılaşmayı Onur Karabaş yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri Levent Görün ve Mücahit Değirmenci. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Erkoç Doğan.

Hazırlıklar tamamlandı

Profesyonel Futbol Takımımız, sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Kupanın üçüncü haftasındaki Girseunspor maçında oynayan oyuncularımız aktif dinlenmeye yönelik yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise ısınma, koşu ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı.

Ertuğrul Taşkıran ve Raul Meireles tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürürken, Abdoulaye Ba’nın tedavisine devam edildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda gruplarını ilk iki sırada bitirecek takımlar, ikinci tura yükselecek.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ediyor, fenerbahcemiz, giresunspor’u, konuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Giresunspor ''Altın'' buldu! Cemalizim 1. Lig ve Diğer Ligler 0 10 Mart 2012 18:35