IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2016, 22:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başakşehir 2-1 Fenerbahçe




Spor Toto Süper Lig 32. hafta karşılaşmasında Başakşehir evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Fatih Terim Stadı'nda oynan maçta Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 60 ve 65. dakikalarda Edin Visca kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü ise 80. dakikada Mehmet Topal attı. Öte yandan Sarı-lacivertli futbolcu Robin van Persie, 77. dakikada kullandığı penaltı vuruşundan yararlanamadı. Bu mağlubiyetle Fenerbahçe, 70 puanla son iki haftaya girilirken lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde kaldı. Medipol Başakşehir ise 53 puanla 4. sırada yer aldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Fırat Aydınus, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Bekir İrtegün (Dk. 90+1 Cenk Ahmet Alkılıç), Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Visca, Emre Belözoğlu (Dk. 59 Hakan Özmert), Mahmut Tekdemir, Doka, Mossoro (Dk. 81 Napoleoni), Mehmet Batdal
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer (Dk. 68 Ozan Tufan), Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk (Dk. 63 Fernandao), Nani, Volkan Şen, Van Persie
Goller: Dk. 60 ve 65 Visca (Medipol Başakşehir), Dk. 80 Mehmet Topal (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 27 Volkan Şen, Dk. 34 Alper Potuk, Dk. 77 Ozan Tufan (Fenerbahçe), Dk. 29 Mahmut Tekdemir, Dk. 75 Ferhat Öztorun (Medipol Başakşehir)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MAÇIN ÖNEMLİ POZİSYONLARI
4. dakikada
Visca, kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma bir vuruşla kaleye gönderdiği meşin yuvarlağı son anda De Souza, uzaklaştırdı.
15. dakikada
Fenerbahçe'nin kazandığı serbest vuruşu kullanan Alves'in şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
60. dakikada Alves'in hatasında Visca topla buluştu, ceza sahası dışından sert yerden vurdu, top Volkan'ın kollarının altından filelerle buluştu:1-0.
65. dakikada Başakşehir kontra atağa çıktı, Doka sağ kanattaki Visca'ya topu gönderdi, Visca müthiş bir şutla topu filelerle buluşturdu: 2-0.
76. dakikada
Ferhat ceza alanı içinde Fernandao'yu çekerek penaltıya sebebiyet verdi. van Persie'nin kullandığı atışı Volkan Babacan kurtarmayı başardı.
80. dakikada Sol kanattan kullanılan kornerde Mehmet Topal arka alanda aşırtma kafa vuruşunu yaptı ve topu filelerle buluşturdu: 2-1.
86. dakikada
Napoleoni Volkan ile karşı karşıya kaldı, girdiği ikili mücadelede yere düştü ancak hakem devam kararı dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MEHMET TOPAL’IN 200. MAÇI
Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, Başakşehir karşısında ligde 200. maçına çıktı. Süper Lig'de, Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen Mehmet Topal, 2. dalya heyecanını Medipol Başakşehir karşısında yaşadı. Tecrübeli futbolcu Galatasaray'la 82, Fenerbahçe'yle 118 Süper Lig maçında mücadele etti.

EMRE BELÖZOĞLU İLK 11’DE
Geçen hafta Gençlerbirliği maçında sakatlanarak oyundan çıkan Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Tecrübeli futbolcu, geçen hafta Gençlerbirliği karşısında 35. dakikada sakatlanmış ve maça devam edememişti. Tecrübeli futbolcu maça yetiştirildi ve eski takımına karşı forma giydi. Emre'nin yanı sıra Bekir İrtegün'de Medipol Başakşehir formasıyla eski takımına karşı mücadele etti.

EMRE BELÖZOĞLU VE BEKİR İRTEGÜN’E SEVGİ GÖSTERİLERİ
Sarı-lacivertli taraftarlar ise eski kaptanları Emre Belözoğlu ile eski futbolcuları Bekir İrtegün’e maçtan önce sevgi gösterilerinde bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlar her iki futbolcuyu tribünlere çağırırken, her iki futbolcu da tribünlere giderek F.Bahçe taraftarlarını selamladı.

VOLKAN DEMİREL İLE YALÇIN AYHAN EL SIKIŞMADI
Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel ile Medipol Başakşehir'in tecrübeli stoperi Yalçın Ayhan arasındaki küslük devam etti. Maçtan önce yapılan seremonide Yalçın ve Volkan birbirleriyle tokalaşmadı. Yalçın, Kasımpaşa'da forma giydiği dönemde Fenerbahçe'yle 24 Şubat 2013'te oynadıkları maçta Volkan Demirel'le gerginlik yaşamıştı. Bu karşılaşmadan sonra iki futbolcu, takımlarının birbirlerine rakip olduğu maçların hiçbirinde seremonilerde el sıkışmadı.


hurriyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başakşehir, beşiktaş, fenerbahce, mac, süper lig, süperlig, şampiyonluk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fenerbahçe 2-0 İstanbul Başakşehir Seth Haber Arşivi 0 03 Ocak 2015 21:04
Başakşehir 4-0 Galatasaray Seth Haber Arşivi 4 26 Ekim 2014 21:04
Başakşehir kaybetmiyor: 0-0 Seth Haber Arşivi 0 18 Ekim 2014 15:39
Başakşehir’de yangın Zen Haber Arşivi 0 25 Mayıs 2013 11:31