IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ağustos 2016, 01:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe 3-0 Grasshoppers




Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Dick Advocaat yönetiminde çıktığı ilk maçta fırtına gibi esti... UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre'nin Grasshoppers takımını konuk eden sarı lacivertliler, neredeyse 90 dakika tek kale oynadıkları karşılaşmayı 3-0 kazandı. Ülker Stadı'ndaki maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Aatıf (Dk.4) ve Stoch (Dk.72 ve 90+2) attı. Rövanş maçı 25 Ağustos'ta İsviçre'de oynanacak.

Stat: Ülker
Hakemler: Robert Schörgenhofer, Roland Riedel, Markus Gutschi (Avusturya)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Van der Wiel, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Salih Uçan, Emenike, Fernandao (Dk. 68 Van Persie), Chahechouhe (Dk. 67 Stoch)
Grasshoppers: Vasic, Lavanchy, Bamert, Pnishi, Lüthi, Sigurjonsson (Dk. 84 Brahimi), Kallström, Basic, Caio (Dk. 74 Kamberi), Munsy, Gjorgjev (Dk. 64 Andersen)
Goller: Dk. 4 Chahechouhe, Dk. 72 ve 90+2 Stoch (Fenerbahçe)
Sarı kart: Dk. 60 Munsy (Grasshoppers)

MAÇIN ÖNEMLİ POZİSYONLARI:
4. dakikada sol kanatta buluştuğu topla ceza alanına giren Salih Uçan, iki oyuncu arasında yerde kalsa da meşin yuvarlağı kaybetmedi. Salih'in rakibinden kurtardığı topu alan Chahechouhe, sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya vuruşunu yaptı. Kaleci Vasic'ten dönen meşin yuvarlağı tamamlayan Chahechouhe, fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi: 1-0.

Ne yaptın Stoch! Askerden yeni gelmiş gibi...Ne yaptın Stoch! Askerden yeni gelmiş gibi...

72. dakikada Fenerbahçe, farkı 2'ye çıkardı. Van Persie, Salih Uçan'ın pasıyla ceza sahası içinde buluşurken, savunmada Lavanchy'nin müdahale ettiği top Stoch'un önünde kaldı. Slovak oyuncunun, sol çaprazda açısını düzelttikten sonra yakın köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu: 2-0.
90+2. dakikada sarı-lacivertliler Stoch ile farkı 3'e çıkardı. Hasan Ali Kaldırım'ın göğsüyle indirdiği topla sol kanatta buluşan Stoch'un uzak mesafeden çıkardığı sert ve düzgün şutta, meşin yuvarlak filelere gitti: 3-0.

Fenerbahçe 3-0 Grasshoppers / MAÇIN ÖZETİMAÇTAN NOTLAR:

FERNANDAO 11'DE
Fenerbahçe'de Dick Advocaat henüz hazır olmayan Robin Van Persie'yi ilk 11'e almadı. Hollandalı teknik adam hücum 3'lüsü olarak Aatif, Fernandao ve Emenike'ye şans verdi.

ADVOCAAT TARAFTARIN ÖNÜNDE EĞİLDİ
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat maçtan önce menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte sahaya çıkarak tribünleri selamladı. Tribünlerin önünde eğilen Hollandalı teknik adam büyük alkış aldı.

Fernandao'ya şok tepki!Fernandao'ya şok tepki!

4-3-3'E DÖNÜŞ
Fenerbahçe teknik direktörü Advocaat sezon başından beri 3-5-2 oynayan sarı lacivertlileri 4-3-3 taktiği ile sahaya sürdü. Savunmada Van Der Wiel sağbeke dönerken orta alanda ise Mehmet Topal, Salih Uçan ve Ozan Tufan üçlüsü şans buldu.

VOLKAN KALEYE DÖNDÜ
Geçtiğimiz sezonun son haftasında fıtık ameliyatı olan ve bu sezon resmi ve özel hiç bir maçta kalesinde görev yapamayan Volkan Demirel Grasshopper maçında kalesinde döndü. Kulübede Fabiano yer alırken Monaco maçlarında kaleyi koruyan Ertuğrul ise 18 kişilik kadroda yer bulamadı.

Kaynak: A.A

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fenerbahce, grasshoppers, hangi kanalda, saat kaçta, uefa, uefa avrupa ligi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fenerbahçe Ülker 81-95 Oklahoma City Thunder | Teşekkür ederiz Fenerbahçe! Kalemzede Diğer Spor Branşları 0 05 Ekim 2013 19:09
Fenerbahçe 3-0 Arkasspor | Süper Kupa Fenerbahçe'mizin Kalemzede Diğer Spor Branşları 0 09 Ekim 2011 13:21