IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Şubat 2018, 23:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aykut Kocaman: Fenerbahçe'yi Avrupa şampiyonu dahi yapabiliriz




Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman, 3-0'lık Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası açıklamalar yaptı. Kocaman, Başakşehir maçındaki oyunu oynadıkları takdirde Avrupa şampiyonu olabileceklerini söyledi. Deneyimli hoca, Alanya karşısındaki ilk yarıdaki oyun sonrası 3-1 geride olabileceklerini vurguladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yendikleri karşılaşma sonrası konuştu.

Tecrübeli teknik adam basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"İlk yarıyı Alanya 3-1 önde tamamlayabilirdi. Mutlak ve mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Kazandık. İyi de bir skorla kazandık. Bu anlamda son derece mutluyuz. Alanyaspor'un şanssızlığı oldu. Bizim de bu sezon ilk defa futbol şansımız oldu. Geçen hafta Başakşehir karşısında oynadığımız oyunu sürdürebilirsek, değil Türkiye şampiyonu, Fenerbahçe'yi Avrupa şampiyonu dahi yapabiliriz. Çünkü doğru oyun bu. Ama bugünkü gibi kopuk oynarsak da olmaz. İlk yarıdaki oyun bizi taşımaz."

“Algı operasyonu gibi bir amacım olmadı”

Hakem hatalarıyla ilgili sorulan bir soruyu yanıtlayan Kocaman, “Hakemlerle ilgili olarak bir şeyi düzelteceğim. Benim derdim bireysel olarak hakemlerle değil. Hakemlerin içinde yetersiz, yeteneksiz, meslek namusundan yoksun insanlar varsa, antrenörlerin içinde de bu var. Hakemleri oraya iten etkenlerle ilgiliydi benim söylemim. Abdullah Yılmaz’ın hakemliği bırakma dilekçesini yazması ve MHK’nın da buna verdiği cevap bir skandal. Dolayısıyla kurumların başındaki insanların esas itibariyle konuşmaları derlemeleri gerekiyor. Benim de içinden geldiğim futbolcular, içinde bulunduğum antrenörler sütten çıkmış ak kaşık değil. Bizi buraya sürükleyenler güç dengeleridir. Hiçbir hakem, kasti hatalar yapmak istemez. Hakemleri direkt olarak suçlamak değil derdim. Ben burada 3 Temmuz’u yaşadım. Çok net şekilde 3 Temmuz’da yaşanan ortamdan yararlanan bir takım vardı. Şu anda başka takımlar başka konularda güç sahibi. Aykut Kocaman algı operasyonu yaptı diyenler var. Böyle bir amacım yok” diye konuştu.

“Pepe ve Talisca’nın yokluğu, Beşiktaş’ı etkilemez”

Beşiktaş maçına uzun bir süre olduğunu söyleyen Kocaman, “Beşiktaş maçına 8 gün var. Köprünün altından çok sular akacak. Önce bir sakinleşip ne oluyor diye etrafa bakıp sonrasında Beşiktaş maçına odaklanacağız. Pepe ve Talisca oynamayacak. Benim takımımda ana kadroda oynama ihtimali olan 4, 5 oyuncudan yoksun olarak gidiyorduk. Bunu dillendirmemeye çalıştım. Beşiktaş gibi son 2 yılın şampiyonu, Şampiyonlar Ligi’nde grubu lider bitiren bir takımın oyuncu eksikliği hissedeceğini düşünmüyorum. Kendi sahalarında oynayacaklar, güç kaybı olacağını sanmıyorum” ifadelerini kullandı.

“Kalan haftalarda çok şey değişir”

Şampiyonluk yolundaki rakipleriyle ilgili olarak da konuşan Kocaman, “Başakşehir için, Arda transferini yapabilecek kadar kudret sahibi bir takımın şampiyonluğa gücünün yeteceğini söylemiştim. En güçlü rakibimiz Başakşehir demedim. Söylediğim şeyi biliyorum. Türkiye’deki futbol ortamında artık hiçbir şeye şaşırmıyorum ama Talisca’nın cezasının ertelenmesi konusu absürt bir durum olur, bu kadarını beklemiyorum. İkinci yarıdaki 5 haftalık periyot, puan kayıplarının ligin sonuna kadar devam edeceğini gösteriyor. Konyaspor; Fenerbahçe’yle, Başakşehir’le Trabzonspor’la ve Beşiktaş’la oynadı ve yenilmedi. Baktığınız zaman puan durumunda düşmemeye oynadığı görünüyor. Saha içi organizasyonu ve oyuncu kalitesi çok güçlü takımlar var. Biz Galatasaray’ı yensek ya da tam tersi olup da Galatasaray bizi yense, kimse iki takımı da şampiyon olarak ilan edemez. Galatasaray maçına 4 hafta var. Bu periyotta çok şey değişebilir” diyerek sözlerini sürdürdü.

“Hakemlerin doğal hatalarının başımızın üzerinde yeri var”

Fernandao’nun attığı golün ofsayt olduğu söylenen Aykut Kocaman, “O zaman Fernandao’nun golünde büyük bir yanlışlık ve hakem adına da büyük bir şanssızlık oldu. Ne kimsenin hakkının yenmesini, ne de bizim hakkımızın yenmesini istiyorum. Keşke olmasaydı bu pozisyon. İnsanların hatalarından zevk alan birisi değilim. Bazı grupların haksız yere kazanç elde etmesini de istemiyorum. Hakem hataları doğal olduğu sürece başımın üzerinde yeri var” diye konuştu.

Son olarak hatalarla ilgili konuşan Kocaman, “Bu sezon golle sonuçlanan hata yapan takımlar içinde ilk sıradayız. Puan hesabımızı en fazla şaşırtan durum buydu. Ancak ilk yarıda özellikle forvetlerden biraz daha katkı gelseydi, belki bu durumu biraz daha az yaralanmaya doğru çevirebilirdik” diyerek sözlerini tamamladı.

Alıntı : Fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 17 Şubat 2018, 23:31   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aykut Kocaman: Fenerbahçe'yi Avrupa şampiyonu dahi yapabiliriz




Önce ligde şampiyon olunda :d

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aykut Kocaman: Fenerbahçe'deki son 2 yılım çok ağır geçti Desmont Fenerbahçe 0 09 Aralık 2014 21:23
Aykut Kocaman Zen Sporcular 0 03 Aralık 2012 22:58
Aykut Kocaman, 3 Yıl Daha Fenerbahçe'de Cemalizim Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 13 Mart 2012 15:34