IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2020, 10:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe'de teknik direktörsüz 100 gün




Spor Arena/ Süleyman ARAT - Korona salgını sonrası normalleşmeye dönülmesinin ardından Riva'daki kampı tamamlayan, ardından Samandıra'da antrenmanlarını sürdüren dün de Ülker Stadı'nda çift kale maçla futbolcuları seyircisiz ortama alıştırmayı hedefleyen Fenerbahçe'de netleşmeyen tek şey teknik adamın kim olacağı... Kayserispor'la oynanacak lig maçına sadece 4 gün, camia için bu sezonun en önemli maçı olarak kabul edilen Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçına ise 8 gün kalan sarı lacivertlilerde hala bir teknik adamın isminin netleşmemesi yavaş yavaş tartışmalara neden oluyor.Adaylar içinde Rebrov varErsun Yanal'ın istifa ettiği tarihten bugüne geçen 100 gün içinde Sergei Rebrov'un da dahil olmasıyla tam 26 teknik adamın ismi kamuoyunda tartışılırken, en güçlü adaylar sıralamasında Abdullah Avcı, Nenad Bjelica, Erol Bulut'un isimleri öne çıktı. Son olarak menajeri vasıtasıyla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la birkaç kez telefonla görüşüldüğünü açıklanması üzerine bu üç teknik adamın arasına takımın Ukraynalı eski yıldızı Sergei Rebrov da dahil oldu. Peki aradan geçen bu sürede Fenerbahçe'de teknik direktör neden belirlenemedi? Biz de kulübe bu soruyu sorduk ve şu yanıtı aldık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
elirsizliğin sebebi korona"Yönetimin tercihi yabancı teknik adamdan yana olacaksa bu ancak uçak seferleri normale döndükten sonra olabilir. Daha önce olması mümkün gözükmüyor. Yönetim, takımın başına bir Türk teknik adam getirecekse, bunun için de etik olarak bu sezonun kalan maçlarının bitmesi gerekiyor. İmza atılmadan telefonla yapılan anlaşmalar suya yazılan yazı gibidir. Bu nedenle ciddi bir kulüp, sözleşmeyi imzalatmadığı bir ismi açıklayamaz. Bu nedenle yabancı ise uçak seferlerinin normale döneceği tarihi, yerliyse sezonun kalan maçlarının bitmesini beklemek zorundayız."Kayserispor maçında kulübede kim olacak?Süper Lig'de 4 gün sonra Kayseri ile karşılaşacak Fenerbahçe'de takımın başında hangi teknik adamın sahaya çıkacağı da henüz netlik kazanmadı. Fenerbahçe yönetiminin bugün TFF'ye başvurarak salgın nedeniyle teknik direktör anlaşması yapılamadığını gerekçe göstererek pro lisansı olmadığı için süresi dolan yardımcı antrenör Zeki Murat Göle için izin talep etmesi bekleniyor. Başvuru yapılmazsa, eldeki pro lisanslı teknik adamlardan Serdar Dayat veya Şenol Çorlu'yla sahaya çıkılacak ve bu sezonu bu isimlerden biriyle tamamlanacak.

haberler.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları Risque Spor Haberleri 0 02 Mart 2020 10:14