IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2016, 23:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sinemalarda 8 yeni film (1 Temmuz 2016)




Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona girecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



"The BFG" (The Big Friendly Giant)

Steven Spielberg'in yönettiği ve Rebecca Hall, Mark Rylance, Bill Hader ile Jemaine Clement'in oynadığı "The BFG" (The Big Friendly Giant) bugün izleyiciyle buluşuyor.

"Charlie'nin Çikolata Fabrikası" ve "Matilda" gibi dünyaca ünlü çocuk kitaplarının yazarı Roald Dahl'ın aynı adlı eserinden beyaz perdeye uyarlanan filmde, fantastik bir dünyanın kapıları açılıyor.

Senaryosunu Melissa Mathison'un kaleme aldığı "The BFG", insanları yemekten vazgeçen iyi yürekli bir devin, yetimhanede yaşayan Sophie adındaki küçük kızla yaşadığı dostluk ve macera dolu hikayesini konu alıyor.

"Midnight Special"

Jeff Nichols'un senaryosunu yazıp yönettiği filmin başrollerinde Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst ile Adam Driver oynuyor.

Bilim kurgu türündeki film, 8 yaşındaki oğlunun doğaüstü güçleri olduğunu fark eden bir babanın, oğlunu koruyabilmek için peşlerindeki polislere ve çeşitli gruplara yakalanmadan korunaklı bir yere yaptığı kaçış planını anlatıyor.

"Arınma Gecesi: Seçim Yılı"

Tüm dünyada gösterildiği sinemalarda 200 milyon dolar gişe hasılatı yaparak beklenmedik bir başarı elde eden Arınma Gecesi serisi, üçüncü filmi "Arınma Gecesi: Seçim Yılı" ile izleyicinin karşısına çıkacak.

James DeMonaco'nun yönetmenliğini yaptığı devam filminin başrollerinde Frank Grillo, Edwin Hodge, Betty Gabriel, Kyle Secor ile Elizabeth Mitchell yer alıyor.

Gerilim ve korku türündeki film, Amerika'nın yeni kurucuları tarafından her yıl hayata geçirilen 12 saatlik anarşinin dehşet verici yeni bölümü gözler önüne serilecek.

"Hitler'e Suikast"

Oliver Hirschbiegel'in yönettiği flimde Christian Friedel, Katharina Schüttler, Burghart Klaubner ile Felix Eitner gibi isimler rol aldı.

Oscar adayı "Çöküş" ve "Deney" gibi filmleriyle tanınan yönetmen Hirschbiegel'in son filmi "Hitler'e Suikast", 1939 yılında Hitler'e yapılan suikast girişimini konu alıyor.

Nazi dönemi Almanya'sında geçen film, yerleştirdiği bomba ile Adolf Hitler'i ve kurmaylarını havaya uçurmayı sadece 13 dakikayla kaçıran Georg Elser'in hikayesini beyaz perdeye aktarıyor.

"Bir Kadın Bir Erkek"

Başrollerinde Oscar ödüllü Jean Dujardin ile Elsa Zylberstein, Christophe Lambert ve Alice Pol'in oynadığı filmin yönetmenliğini Fransız sinemasının usta isimlerinden Claude Lelouch yaptı.

Kadın-erkek ilişkileri üzerine bir hikayeyle izleyicinin karşısına çıkacak olan film, başarılı ve çekici bir film bestecisi olan Antoine adındaki bir adamın, iş için Hindistan'a gidişini ve kendisiyle tam anlamıyla zıt bir karakterde olan Fransa Büyükelçisinin eşi olan Anna'ya aşık olmasını konu alıyor.

"Küçük Şövalye Trenk"

Anthony Power'ın yönettiği animasyon türündeki filmin orijinal seslendirmeleri Georg Sulzer, Axel Prahl, Johannes Zeiler ile Denis Lyons'a ait.

Film, kapana sıkıştırılan ejderha ile savaşmaya çalışırken bu ejderhanın hiç bilinmeyen bir yönünü keşfeden Trenk ve arkadaşlarının macerasını anlatıyor.

"Babaannem"

Meral Çetinkaya, Mehmet Can Mincinozlu, Tuna Kiremitçi ile Özgül Koşar'ın başrollerinde oynadığı filmin yönetmen koltuğunda Serkan Özarslan bulunuyor.

Kağıtların geri dönüşümü üzerinden bir insanın mazide yaşadıklarına ve iç hesaplaşmalarına odaklanan film özetle şöyle:

"Mehmet varlıklı bir ailenin çocuğudur. Bir gece trafik kazasında annesini ve babasını kaybeder. Bu olay onun için çok zor bir sürecin başlangıcıdır. Bir süre sonra annesinin ve babasının yaptığı dolandırıcılıklar yüzünden her şeyini kaybeden genç, bir gece hayatına son vermeyi dener. Hastanede gözlerini açtığında ise karşısında babaannesi Zehra Hanımı bulur. Babaannesi, bundan sonraki tüm hayatını onu iyileştirmeye adayacağını söyler."

"Üç Harfliler 3: Karabüyü"

"Siccin" ve "Musallat" film serilerinin yönetmeni Alper Mestçi'nin yeni filmi "Üç Harfliler 3: Karabüyü"nün başrollerinde Seda Oğuz, Deniz Gündoğdu, Metin Yıldırım, Özay Fecht ve Merve Ateş gibi oyuncular yer alıyor.

Film, anne ve babasını kaybettikten sonra çocukluğunun geçtiği eski evde oturmak istemeyen bir kadının evini kiraya vermesi ve daha sonra tuhaf kiracılar yüzünden ailesinin hayatının kabusa dönmesini konu alıyor.

TrtHaber


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Temmuz 2016, 00:58   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sinemalarda 8 yeni film (1 Temmuz 2016)




Arinma Gecesine Gidilir.

__________________
Aslen asabi, tercihen sempatik, şeklen kültürlü, mecburen duygusal...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
sinemalarda bu hafta, vizyon filmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sinemalarda bu hafta hangi filmler var? (24 Haziran 2016) NarÇiçeği Film Tanıtımları 0 23 Haziran 2016 14:44
Sinemalarda bu hafta hangi filmler var? (18 Mart 2016) NarÇiçeği Film Tanıtımları 4 17 Mart 2016 22:42
Sinemalarda bu hafta hangi filmler var? (11 Mart 2016) NarÇiçeği Film Tanıtımları 0 10 Mart 2016 12:58
Beklenen film, bu Cuma sinemalarda! Sherlock Holmes Lucifer Sinema Dünyası 0 14 Ocak 2010 17:05