IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2020, 23:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkiye Sohbet Platformunda Mobil Zaman Geçirmek




Türkiyenin Güvenli Sohbet Platformu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Siz değerli İnternet kullanıcılarımıza, yüksek kaliteli sohbet fırsatları sunmak için uyguladığımız ölçeklenebilir teknolojiye sahip en iyi hizmeti sunuyoruz. İster Mobil Sohbet,isterseniz, Mirc programımızı bilgisayarınıza indirip Türkiye Sohbet den doğrudan bilgisayarınızdan erişerek sohbet odalarımıza bağlanabilirsiniz.

Sohbet web sitemize akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden de erişebilirsiniz. Ana hedeflerimizden biri unutulmuş sohbet odalarını canlandırmak ve onları canlandırırken kaliteden vazgeçmemek. Sohbet odalarımızda güvenli ve adil bir sohbet ortamı bulmak için en gelişmiş güvenlik sistemlerine sahibiz.

Uzmanlarımız, ahlaki ve dürüst yöneticilerimiz her dakika size yardımcı olacaktır. Eski sohbet odanızda dostluk ve arkadaşlıktan yoksunsanız, doğru yere geldiniz. Sohbet sitemizi oluştururken hedeflerimizden biri, size eski sanal sohbet hizmetini tekrar sunmak ve bu arzuyu durdurmaktır. Bir sohbet sitesi açmak bugün çok kolaydı. Ne yazık ki, tüm açık sohbet siteleri güvenilir değildir. Kâr amaçlı, kişi merkezli sohbet sitelerinden farklı olarak, artık siz değerli sosyal medya kullanıcılarımızla ücretsiz sohbet etme fırsatı sunuyoruz.

Kendinizi dış dünyadan soyutlamaya, sanal dünyada yeni arkadaşlar edinmeye ve çok fazla sohbet etmeye hazırsanız, doğru adresi Türk sohbet sitesinde bulabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İnsanların temel ihtiyaçları hakkında konuşmalarına izin vermeyen ve içe dönük bir toplum yerine basit bir diyalog kurabilen, sosyalleşebilen ve barışçıl ve hatta dostça bir toplum arayabilen barışçıl ve hatta dostluklar sunuyoruz. Elbette, 10 yıldır bizi tercih eden 10 yıllık fuar ziyaretçilerine borçluyuz.

Türkiye Küresel Sohbet Platformuna Açılıyor

Türkiye Sohbet platformu, sadece Türkiye’deki kullanıcılar için değil, dünyanın diğer ülkelerinde yaşayan Türkler için de sanal bir sohbet web sitesini bir araya getiriyor.
Yurtdışına giriş ve katkı fiyatları ile Türkiye’nin en genç sohbet sitesi olduğu için. Türkiye’den gelen müşterilerimiz, yeni dostluklar, yeni aşk kazanma fırsatı sunsalar da müşterilerimiz yurt dışından da geliyor. Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Kullanıcılarımızla sohbet web sitemizde, şehrinizde veya bölgenizde buluşabilirsiniz.

Sohbet sayfamızda değerli kullanıcılarımıza, turkiye-fm ile bir müzik festivali olan sadece Türkiye sohbet çet chat etme imkanı sunuyoruz.
Deneyimli sohbet geliştirici arkadaşlarımızdan istediğiniz şarkıyı talep edebilir ve arkadaşlarınıza tanıtabilirsiniz. Ayrıca diğer kullanıcılarımızla rekabet edebilir ve çeşitli kanallarımız ve eğlenceli oyunlarımız hakkındaki bilgilerinizi test edebilirsiniz. Ayrıca, oyun kanallarımızda aylık olarak sunan müşterilerimize küçük hediyelerimiz de var.

Oturup sanal sohbetin tadını çıkarın. Size daha kaliteli ve yüksek Türk kedisi sunmaya çalışıyoruz. Günlük yaşamdan sıkılıp bunalıyorsanız, etrafınızdaki insanlar sizi anlamıyorsa, günün yorgunluğundan ve stresinden kaçmak istiyorsanız, eğer kolay giden biri değilseniz, sevgiyi bulamazsınız aradığınız, doğru yere geldiniz. Yüzlerce kullanıcı yeni arkadaşlar bulmanızı bekliyor.

Ücretsiz gece gündüz ayırt etmeden sohbet sitemize internetin herhangi bir yerinden erişebilirsiniz. Size uygun bir takma ad seçerek sadece bilgi aramaksızın ücretsiz kayıt olabilir.

Türkiye Sohbet Odasının Amacı

Diğer ülkelerdeki dostlarımızla birlikte. Hedefimiz, sohbet odasındaki yerli yabancı dostları bu güzel ortamda arkadaşlarla konuşmasını sağlamaktır. Sohbetin tadını çıkarmak için sohbet sunucumuz dan gelen gurbetçilerimiz için eğlenceli şeyler hazırladık.
Sohbet kanallarımızda sohbet ederken ve çet ederken müzik ve radyo dinlerken konuşmaktan sıkılırsanız, ücretsiz eğlenceli oyunlar ve ücretsiz kullanıcı yarışmaları için ücretsiz oyunlar ve yarışmalar sunduk.
Fransa, Gürcistan, Avrupa, Hollanda, İsviçre,Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Bulgaristan, Yunanistan ve Rusya gibi birçok ülkeden yabancı göçmenlerimize ülkemizden hizmet veriyoruz, böylece göçmen dostlarımız web sitemize ücretsiz olarak erişebiliyorlar. Web sitemizin adresini favorilerinize ekleyerek çevrimiçi sohbet sitesine daha kolay ve hızlı bir şekilde kaydınızı yaptırınız. Türkiye sohbet ailesi olarak keyifli bir sohbet diliyoruz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
turkiyesohbet.net, türkiye chat, türkiye sohbet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye Sohbet Platformunda Mobil Zaman Geçirmek BeLmaa Sunuculardan Son Haberler 1 01 Haziran 2020 23:00
Google’dan Evde Eğlenmek ve Zaman Geçirmek İçin Tavsiyeler GeN Google 0 23 Nisan 2020 06:23
mobil sohbet,sohbet,sohbet odaları rakipsizsohbet.com yaLnIzBirGenc Web Site Tanıtımı 9 05 Nisan 2020 00:10
Sohbet turkiye aLKoLiK Domain Değerlendirme 4 01 Şubat 2017 15:12
Ekran önünde fazla zaman geçirmek psikolojilerini bozuyor Dilara Aile Evlilik ve Çocuklar 0 14 Ekim 2010 07:09