IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2023, 10:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mauro Icardi vs Vincent Aboubakar: Yüzde 1 fark




Süper Lig'in 32. haftasında pazar günü Beşiktaş, evinde lider Galatasaray'ı konuk edecek. İlk maçı 2-1 kazanan Sarı-Kırmızılılar, rakibini deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemezken, ev sahibi Kara Kartal ise lideri devirip zirve iddiasını sürdürmeyi planlıyor. Bu maçta şüphesiz tüm dikkatler iki takımın golcülerinde olacak. Bir yanda dünya yıldızı Mauro Icardi, diğer tarafta da üçüncü kez Beşiktaş'a dönen ve Siyah-Beyazlılar'ın yükselen grafiğinde önemli pay sahibi olan Vincent Aboubakar...
4 POZİSYONDAN BİRİ GOL OLUYOR
Dev derbi öncesinde iki golcünün de bazı istatistiklerine göz attık. Devre arasında Beşiktaş'a gelen Aboubakar, Siyah-Beyazlı forma altında şu ana kadar görev yaptığı mücadelelerde maç başına 3.45 kez rakip ceza sahasında topla buluştu. Bu oranla ligdeki santrforlar arasında ilk 10'a giremeyen Kamerunlu, 13.sırada kendisine yer bulabildi. Aboubakar, topla az buluşmasına rağmen bitiricilikte oldukça iyi... 31 yaşındaki santrfor, rakip ceza alanında bulduğu 4 pozisyondan birini golle sonuçlandırmayı başarıyor ve %25'lik oranla ligdeki santrforlar arasında 8.sırada bulunuyor.
TANGOCU İLK SIRADA YER ALIYOR

Icardi ise rakip ceza sahasında en çok topla buluşan santrfor konumunda... Arjantinli yıldız maç başına 6 kez rakip ceza alanında topa temas ediyor. Bu alanda birinci sırada kendine yer bulan Tangocu, yakaladığı pozisyonları gole çevirme konusunda da Aboubakar'dan ufak bir payla önde... Şu ana kadar bulduğu pozisyonları, %26 oranında golle sonuçlandıran Icardi, santrforlar arasında 7.basamakta... Aboubakar, 11 lig maçında 7 gol, 1 asistle oynarken, Icardi, Süper Lig'de görev aldığı 18 mücadelede 13 gol, 7 asistlik performans ortaya koyarak Galatasaray'ın en iyi ismi konumunda.
MUHTEŞEM İKİLİ
Galatasaray, ligdeki 29 maçta 67 kez ağları sarstı. Bu gollerin çoğunda Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu'nun imzası bulunuyor. Icardi 13 gol, 7 asistlik katkı sağlarken, Kerem Aktürkoğlu ise bu sezon 28 karşılaşmada 9 kez fileleri sarstı. 5 kez de gol pası veren genç oyuncu, bunlardan ikisinde Mauro Icardi'yi golle buluşturdu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





akşam-AA

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar etkisi Mehmet Beşiktaş 1 04 Nisan 2023 12:59
Mauro Icardi, tarihe geçti Risque Galatasaray 0 06 Şubat 2023 09:35
Mauro Icardi Galatasaray kararını verdi! İpek- Galatasaray 0 22 Ocak 2023 01:24
Vincent Aboubakar İstanbul'da! KAP'a bildirildi... Dedecan61 Beşiktaş 1 21 Ocak 2023 19:54
Mauro Icardi, Galatasaray için İstanbul'da Feronia Galatasaray 2 08 Eylül 2022 08:06