IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Eylül 2023, 22:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erden Timur'dan bobma transfer yorumu: İstifa ederim ama popülizm yapmam




Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, transfer dönemi ve kulübün finansal durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Transfer politikasını anlatan Timur, "Taraftarların bu baskısı, yönetimi popülizme iter. İstifa ederim ama popülizm yapmam" dedi.

Süper Lig devi Galatasaray'ın Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, transfer dönemi ve kulüp hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"BİNİN ÜZERİNDE OYUNCU İNCELEDİK"

Çok sayıda oyuncu incelediklerini belirten Timur, "Bu sene daha farklıyız. Tecrübem geçen sene ve bu sene. Avrupa'daki büyük kulüp sahipleri, sportif direktörlerle Suudi Arabistan'ı konuştuk. Zor bir transfer dönemi oldu. Scout ekibimiz ile sene başından beri iyi hazırlandık. Özel hazırlanmıştık. Binlerin üzerinde oyuncu incelendi. İnşallah sonraki transfer dönemli böyle yoğun ve zor olmaz" dedi.


"TRANSFER KALİTESİNİ YÜKSELTTİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Transfer politikasına değinen Timur, "Transferlerimizin dünya basınında ne kadar yer aldığını görüyorum. Rakiplerimizin de yer alıyordur. Türk futbolunu başka türlü yükseltemeyiz. Avrupa'da 6. lig olmamız gerekiyor. Türk futbolunun, diğer kulüplerin transfer kalitesini yükselttiğim için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.
"İSTİFA EDERİM POPÜLİZM YAPMAM"

Taraftarlara seslenen yönetici, "Transfer limitimiz düşük çünkü eski sponsorluklardan elde ettiğimiz paralar belli. Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira'yı satmak istemedik. Nicolo Zaniolo'yu 5 milyon karla satmak istemedik. 30 Milyon euro ve üzerini hedefledik. Bunları ben transferden önce mi anlatayım? Nasıl pazarlık yaparız sonra! Taraftarların bu baskısı, yönetimi popülizme iter. İstifa ederim ama popülizm yapmam" şeklinde konuştu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaynak: Haberler.com / Spor

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Galatasaray'da Erden Timur'dan Mauro Icardi itirafı Dedecan61 Galatasaray 1 21 Temmuz 2023 21:37
Erden Timur, Gomis olayının nasıl tatlıya bağlandığını anlattı: Ağabeylik yaptı CORDON BLEU Galatasaray 1 28 Nisan 2023 15:09
Erden Timur'dan Galatasaray'a 100 milyon lira bağış Risque Galatasaray 1 31 Mart 2023 07:05
Galatasaray çıldırdı! Erden Timur'un uçağı Fransa'dan İtalya'ya hareket ediyor CORDON BLEU Galatasaray 0 11 Aralık 2022 17:11
Erden Timur'un tek cümlesi büyük kriz çıkarmıştı! Fenerbahçe'den cevap geldi CORDON BLEU Fenerbahçe 0 10 Aralık 2022 15:11