IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2023, 19:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gözler yönetim kurulundan çıkacak kararda! Galatasaray, küstah Kopenhaglı için UEFA'ya gidiyor




Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk için yapılan imza töreninde açıklamalarda bulundu. Kopenhag'ın kalecisi Kamil Grabara'nın skandal ifadeleri için Özbek, konuyu UEFA'ya taşıyabileceklerini belirtti. Polonyalı eldiven, temsilcimizin stadı için "b.. çukuru" demişti.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ilk maçta Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için yapılan imza töreninde konuştu. Özbek, Kopenhag'ın kalecisi Kamil Grabara'nın sarı-kırmızılıların stadı için kullandığı "b.. çukuru" ifadesi nedeniyle UEFA'ya başvuru yapabileceğini belirtti.


"ONUNLA İLGİLİ NE YAPACAĞIMIZI ÖĞRENİRSİNİZ"

Dursun Özbek yaptığı açıklamada, "Kopenhag kalecisi Kamil Grabara için yönetim kurulunda tartışıyoruz. Onunla ilgili ne yapacağımızı öğrenirsiniz." ifadelerini kullandı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"Bu b.. çukurundan üç puanla ayrılmayı hak etmiştik ama hayat bu, devam edeceğiz."
Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle:
"50 MİLYON EURO SEVİYESİNE KADAR DURMAYACAĞIZ"

Çarşamba günü ilk Şampiyonlar Ligi maçımıza çıktık. Buralara bu futbolcu kardeşlerimizle geldik. Taraftarlarımızdan rica ediyorum, lütfen bu kardeşlerimize son düdüğe kadar destek olun onları alkışlayın. 34 Milyon euroluk sponsor geliri elde ettik. Bu Galatasaray tarihinde bir rekor. Hedefimiz bu değil. Bu sezon için hedefimiz 50 milyon euro! Bunu görüyoruz. Buna ulaşmak için derin bir çaba içerisindeyiz. Kaçıncı sponsorluk anlaşması oldu bilmiyorum, ben sayıyı kaybettim. 50 milyon euro seviyesine kadar durmayacağız.
"5 DAKİKA DAHA OLSA YENERDİK"

5 dakika daha olsa, Kopenhag'ı yenerdik. Şampiyonlar Ligi, Galatasaray'a çok yakışıyor. Bu takımın bu arenada olması harika, taraftarların bu keyfi yaşamasını istiyoruz.
"NIKE İLE DEVAM EDECEĞİZ"

Bu sezon Nike ile devam ediyoruz. 2024-2025 sezonundan itibaren bu firma değişecek. Bunu sizlere açıklayacağız.
"KAÇAK YAYINININ ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN"

Naklen yayın gelirleri düştü. 500 milyon dolardan, kaç yayından dolayı 90 milyon dolar seviyesine indi. Naklen yayın kulüplerin en büyük geliri. Bu seviyede bir düşüş ile kulüpler çok zor durumda. Kamuoyuna ve kulüplere çok iş düşüyor. Ortak bir çalışma yapmamız lazım. Kulüpler çok daha zora düşecek. Herkese çağrı yapıyorum. Kaçak yayının önüne geçmek için herkes elinden geleni yapmalı. Aksi durumda gidiş çok parlak değil.
"OYUNCULARIMIZA GÜVENİMİZ TAM"

Heyecanımızı yenmemiz lazım. Taraftarlarımız dava arkadaşlarımız. Davamız, Galatasaray'ı başarılı kılmak. Bizi temsil eden oyuncularımız. Hepsi değerli, kıymetli. Bizi şampiyon yaptılar ve mutluluğa boğdular. Türkiye'deki Galatasaray sevgisi giderek çoğalıyor. Bunun nedeni sahadaki oyunla verdiğimiz mutluluk. Maç bitene kadar taraftarlarımız, oyuncularımızı yüreklendirsin. Onlar, bizi temsil etmek için sahadalar. Oyuncularımıza güvenimiz tam.
"SPONSORLUK ANLAŞMALARI YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK"

Basketbolla ilgili önümüzdeki günlerde forma ön tarafı için anlaşmamız olacak. Sponsorluk anlaşmaları yıl boyunca devam edecek. Büyük bir ilgi var. Çok büyük firmalar var. Bu anlaşmalar devam edecek.
"MONTELLA EN İYİ TERCİH"

Milli Takım'da Vincenzo Montella geldi. Konu TFF'nin inisiyatifinde. Milli Takım'ın başarısı için gerekeni yapacakları konusunda şüphemiz yok. Yaptıkları seçimin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun. İnşallah kupalara katılırız, başarılar yakalarız.
Kaynak: Haberler.com / Spor

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
UEFA sıralamasında bir basamak daha yükseldik! Gözler PSV - Rangers maçında... Dedecan61 Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 1 30 Ağustos 2023 16:42
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde grup birinciliği için sahaya çıkıyor CORDON BLEU Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 0 08 Aralık 2021 14:27
Galatasaray'da eski başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu için karar verildi Dedecan61 Galatasaray 0 31 Ağustos 2021 23:20
Galatasaray'da gözler UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Risque Galatasaray 2 20 Ekim 2019 09:50