IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By CORDON BLEU

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ocak 2024, 21:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galatasaray'dan gövde gösterisi! 1-5




Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı.
Papara Park'ta oynanan maçı Galatasaray 5-1 kazandı. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 13 ve 61. dakikalarda Wilfried Zaha, 64. dakikada Kaan Ayhan ve 80 ve 90+6. dakikalarda Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Trabzonspor'un golü 79. dakikada Enis Destan attı.
Galatasaray bu galibiyetle ligde oynadığı son 9 maçı kaybetmedi. Sarı kırmızılı takım söz konusu maçlarda 7 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Trabzonspor ise ligde 6 maç sonra kaybetti.
Maçta 2 gol ve 1 asistle yıldızlaşan Zaha, bu sezon 9 gol ve 4 asist yaptı. Son maçlarda yaptığı asistlerle öne çıkan Kerem Demirbay da Zaha'nın ikinci golünde asist yaptı.
ABDÜLKERİM CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı, 45. dakikada sakatlanarak kenara geldi. Başarılı stoper yedek kulübesinde gördüğü sarı kart ile de bir sonraki hafta cezalı duruma düştü.
ICARDI GERİ DÖNDÜ
Sarı kırmızılı takımda sakatlığını atlatan Mauro Icardi, 3 maç sonra geri döndü. Arjantinli yıldız 82. dakikada oyuna dahil oldu.
Galatasaray Mayıs 2014'ten sonra ilk kez Trabzonspor deplasmanında 4 gol kaydetti. Öte yandan Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde ilk kez kendi sahasında 5 gol yedi.
Galatasaray bu sonuçla puanını 54'e çıkardı ve Samsunspor'a puan kaybeden Fenerbahçe ile puanını eşitledi. Sarı kırmızılı takım averajla ikinci sırada yer alıyor. Trabzonspor ise 37 puanda kaldı.
Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray, İstanbulspor ile karşılaşacak. Trabzonspor ise Rizespor deplasmanına gidecek.
ABDULLAH AVCI'NIN TERCİHLERİ
Teknik direktör Abdullah Avcı, tek değişikliği savunmanın sağında yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Can Aydın'ın yerine Hüseyin Türkmen'i görevlendirdi.
Karadeniz ekibi, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet, Pepe ve Onuachu, sakatlıkları bulunan Orsic ve Denswil ile kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok olmak üzere 7 eksikle maça çıktı.
Trabzonspor'dan Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer edilmesi beklenen Bakasetas da Galatasaray maçına yedek kulübesinde başladı.
GALATASARAY'DA EKSİKLER
Galatasaray'da geçirdiği ameliyat sonrasında tedavisine devam edilen Sergio Oliveira, Afrika Kupası'nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında bulunan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ile Angelino kadroda yer almadı.
Sarı-kırmızılı takımda en son oynanan Mondihome Kayserispor maçı 11'ine göre Tete, Halil İbrahim Dervişoğlu ve Ndombele yedek kulübesine çekilirken Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay ve Kaan Ayhan ise 11'de yer buldu.
Galatasaray'da zorlu maçta oynayıp oynamayacağı merakla beklenen oyuncular Icardi ve Sanchez ise maçta yedek kulübesinde yer aldı.
İstanbul temsilcisinde forvettte Zaha, savunmanın solunda ise Kaan Ayhan görev yaptı.
TRİBÜNLER DOLDU
Trabzonsporlu taraftarlar, Galatasaray maçına büyük ilgi gösterdi.
Bu sezon bordo-mavili taraftarlar, karşılaşmalara fazla rağbet göstermezken sarı-kırmızılı takım ile oynanılan maçın biletlerini bir gün öncesinden tüketti.
Stadyum tamamen dolarken İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği stada alınan konuk takım taraftarları da karşılaşmada yer aldı. 2032 kişilik kapasitesi bulunan misafir takım tribünü de tamamen doldu.
İki takım arasında oynanan karşılaşmada toplam 2 bin 250 güvenlik görevlisi de görev yaptı.
Bordo mavili taraftarlar, tribüne 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' yazılı pankart astı.
MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ
Karşılaşma öncesinde stadyumda, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyelerince, misafir takımın yönetim kurulu üyelerine yemek verildi.
Yemeğe Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Karşılıklı olarak başarı dileklerinin ardından Başkan Doğan tarafından Metin Öztürk'e günün anısına plaket de takdim edildi.
DERBİDE İLK CİDDİ ATAK
İki takımın da kontrollü başladığı maçta ilk ciddi atak Galatasaray'dan geldi. Mücadelenin 7. dakikasında Zaha sol çaprazdan sağ ayağıyla vuruşunu yaptı. Top kaleci Uğurcan'da kaldı.
Galatasaray'ın organize geldiği pozisyonda Kerem son çizgiye inip ortasını yaptı. Kale önünde Zaha, 12. dakikadaki bu pozisyonda topa dokunamadı.
G.SARAY ZAHA İLE ÖNE GEÇTİ
Bir önceki pozisyondan yalnızca 1 dakika sonra Galatasaray Zaha ile golü buldu. Nelsson'un uzun pasında savunma arkasına sarkan Barış, yerden içeri iyi çevirdi. Zaha'nın gelişine vuruşu yerden sekip ağlara gitti ve Galatasaray 1-0 öne geçti.
Trabzonspor, etkili olmaya çalıştı. Pozisyon bulmakta zorlanan bordo mavili takımda Fountas, sol çapraazdan şansını denedi ama top üstten auta gitti.
Galatasaray gole yaklaştı. 28. dakikada sol kanatta topu alan Kerem Aktürkoğlu, iyi ortaladı. Mertens'in kafayla aşırttığı topa Zaha vurdu ama top yandan dışarı gitti.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

G.SARAY YOKLAMAYA DEVAM EDİYOR
Sarı kırmızılı takım golden sonra da rakip kaleyi yoklamaya devam ediyor. 30. dakikada Zaha ceza sahası sağ çaprazında gelişine iyi vurdu. Top yan ağlarda kaldı.
DİREK GOLE İZİN VERMEDİ
Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı. Kaan Ayhan'ın sağ ayağıyla ceza sahasına gönderdiği topa Mertens çok iyi yükseldi ve kafayı vurdu ama top üst direkten dışarı gitti.
MUSLERA KURTARDI
39. dakikada Trabzonspor, Fountas ile beraberlik golüne yaklaştı. Enis Bardhi'nin savunma arkasına attığı topa Fountas hareketlendi ama Muslera zamanında çıktı ve gole izin vermedi. İlk yarıda başka bir pozisyon çıkmadı ve oyuncular devreye bu skorla gitti.
GALATASARAY İKİNCİ YARIYA ETKİLİ BAŞLADI
Galatasaray ikinci yarıya da etkili başladı. Ceza sahasına gönderilen topta Zaha önünü boşaltıp topu ağlara göndermek istedi ama Hüseyin son anda ayak koydu.
G.SARAY YİNE DİREĞE TAKILDI
Galatasaray'ın soldan kazandığı köşe vuruşunu Mertens ırtaladı. Davinson Sanchez'in kale önünde yaptığı kafa vuruşu direkten dışarı gitti.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

G.SARAY FARKI 2'YE ÇKARDI
Galatasaray 61. dakikada Zaha ile farkı 2'ye çıkardı. Kerem Demirbay'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Zaha yerden sert bir vuruş yaparak takımını 2-0 öne geçirdi.
BU KEZ KAAN AYHAN SAHNEDE
Sarı kırmızılı takım, Kaan Ayhan ile 3-0 öne geçti. Zaha'nın pasında sol çaprazda topla buluşan Kaan, sağ ayağıyla harika vurdu ve uzak köşeden topu ağlara gönderdi.
ENİS DESTAN FARKI 2'YE İNDİRDİ
Trazbonspor farkı 79. dakikada 1'e indirdi. Soldan kazanılan köşe vuruşunu Visca ortaladı. Kale önünde iyi yer tutan Enis, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
G.SARAY HEMEN KARŞILIK VERDİ
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu ile farkı yeniden 3'e çıkardı. Sol çaprazdan topla buluşan Kerem, sağ ayağıyla çok iyi vurdu. Top uzak direğin dibinden ağlarla buluştu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ZAHA ATTI, GOL GEÇERSİZ
Dakikalar 90'ı gösterirken Galatasaray, Zaha ile bir gol daha buldu ancak gol öncesi Barış Alper'in Mehmet Can'a faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.
KEREM YİNE SAHNEDE: 5 OLDU
Galatasaray 90+6. dakikada farkı 4'e çıkardı. Tete'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Kerem Aktürkoğlu düzgün bir vuruşla farkı 4'e çıkaran golü kaydetti.
Maçta başka gol çıkmadı ve Galatasaray mücadeleyi 5-1 kazandı.

SPORX

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Ocak 2024, 21:32   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray'dan gövde gösterisi! 1-5




Şampi...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rihanna'dan 'Gövde' Gösterisi Bulut Haber Arşivi 0 02 Nisan 2012 16:50