IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2024, 20:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dursun Özbek'ten taraftara Kemerburgaz müjdesi! İşte yeni tesislere geçiş tarihi...




Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2024-2025 sezonuna Florya Metin Oktay Tesisleri'nde değil Kemerburgaz'a açılan yeni tesislerde başlayacaklarını ve futbolcuların çalışmalarını burada sürdüreceklerini söyledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün 2024-2025 sezonuna dair önemli bir değişiklik duyurdu. Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yerine, Kemerburgaz'a açılacak yeni tesislerde sezonu başlatacaklarını açıkladı.

Kulübün gelecek planları hakkında önemli bilgiler veren Özbek, yeni tesislerin daha modern ve geniş imkanlara sahip olacağını belirtti. Bu hamlenin, Galatasaray'ın altyapı ve profesyonel futbol takımlarının çalışma koşullarını iyileştirmeyi amaçladığını dile getirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"Yeni sezona Kemerburgaz'da başlayacağız"

Göreve geldiğimizde bir söz vermiştik. Kulübümüz üzerinden büyük bir yük olan Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacağız diye. Bugün bu anlaşmadan çıkmak için geldiğimiz noktayı özetlemek istiyorum. Florya'daki arazimizin değerlendirilmesi için Kemerburgaz'a geçişin tamamlanması gerekiyordu. Çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki sezona futbol takımımız Kemerburgaz'da başlayacak. Florya'daki arazinin değerlendirilmesi için de süreci başlatıyoruz. Florya'nın değerlendirilmesi, kulübümüz için hayati öneme sahip. Kulübümüzün 20 yılını, belki daha fazlasını etkileyecek bir olay.

Yeni tesisler daha modern ve ihtiyaçları karşılayacak

Florya Metin Oktay Tesisleri uzun yıllardır Galatasaray'ın antrenman ve tesis ihtiyaçlarını karşılamıştı. Ancak kulübün artan gereksinimleri ve modern futbol standartlarına uyum sağlama arzusu, yeni tesislerin açılmasını zorunlu kıldı.

Dursun Özbek'in bu kararı, kulübün geleceğine yönelik bir adım olarak nitelendiriliyor.

Yeni tesislerin, Galatasaray'ın rekabet gücünü artırması ve oyuncuların performansını en üst seviyeye çıkarması bekleniyor.

Bu değişiklikle birlikte, Galatasaray'ın altyapıdan yetişen genç yetenekleri geliştirme ve profesyonel futbolcuları daha iyi koşullarda hazırlama hedefi güdülmekte.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dursun Özbek'ten saldırı açıklaması! KoJiRo Galatasaray 0 04 Eylül 2022 12:31
Başkan Dursun Özbek'ten açıklamalar Dedecan61 Galatasaray 0 14 Ağustos 2022 13:41
Son ana kadar heyecan dinmedi! Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu CORDON BLEU Galatasaray 1 14 Haziran 2022 17:26
Seçilirse Galatasaray'ın yeni teknik direktörü belli! İşte Dursun Özbek'in iki hoca adayı CORDON BLEU Galatasaray 2 23 Mayıs 2022 13:31