IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
41Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2011, 16:14   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
GaLaTaSaRaY Fan CLuB | UltrAslan Buraya |





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
GALATASARAY FAN CLUB
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

AÇIKLAMA

Değerli IF Ailesi ve Galatasaray Fun Club Üyeleri !

Hiç Bir Şekilde Rakip Kuluplerimizin Taraftarlarıyla Birebir Tartışma, Argo, Küfür vs.. Konuşmak Tartışmaya Girmek KESİNLİKLE Yasaktır..
Bu Şekilde Olan Bir Galatasaray Fun Club Üyesi OLMAZ !
Bir Galatasaraylı Tartışmaya Girmez Gereksiz Konuşmaz.
Bir Galatasaraylı Takımını Sonuna Dek Destekler
Bir Galatasaraylı Sadece iYi Gününde Değil Hergün Yanında Olur OLACAKTIR..
Galatasaray Fun Club Kuruluşunun Sebebi Büyük Galatasarayımız Hakkında Tüm Haberleri Sizlere Sunmaktır..
Galatasaray Fun Club Üye Olmak İsteyenler Konu Altına veya ÖzeL PM Atarak Bildirebilirler..
Galatasaray Fun Club Üyeleri ve Buraya Gelip Tartışma Çıkartacak , Tartışma Ortamı Yaratacak Kim Olursa Olsun Uzaklaştıralacaktır.

GaLaTaSaRaY Fun CLub Yönetim..

GaLaTaSaRaY Fan CLub Üye Listesi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

BaŞKaN

PauL

Üye Listesi

Lanet
miZah
Swat
eLpis
Thyphom
SuRGuN
Nava
System
pyracantha
Bahtiyar
Hurda
Karmen
efLatun
SPORONLINE
BeLa
RocKets
SPORONLINE
Nigar
SiLa
Katherina




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Galatasaray Gerçeği
Galatasaray aslandır,Fenerbahçe ise sarı kanarya
Fener cumhuriyet ise,bu cumhuriyeti bizler kurduk
Galatasaray bir gerçektir,bahçelerde açan çiçektir
Galatasaray İmparatorluğu efsane değil gerçektir

Galatasaray üç kıtaların hakimi Osmanlı mirası
Galatasarayla tanındık Galatasaray ile anıldık
Ali Sami yen baş kanımız,Galatasaray ise canımız
Galatasaray İmparatorluğu efsane değil gerçektir

Avrupa tarihine yazıldı,bu Galatasaray Destanı
Süper Kupa�ya süper maçlar ile uzandık
Sarayda yaşarız,taraftar ile dünyalara taşarız
�Galatasaray İmparatorluğu efsane değil gerçektir

Biz aslan olur kükreriz,en büyük kupaları müzeye çekeriz
Maziye yenilgisiz aldığımız kupaları da ekleriz
Avrupa Şampiyonu,Milli Takım ile Uzakdoğu aslanı
Galatasaray İmparatorluğu efsane değil gerçektir


Galatasaray Aşkı
Bugün pazar Galatasaray gene tarih yazar
Futbol hatalar oyunu kaleye gönder topunu
Bu forma sarı kırmızı haydi göster kupa kızı
Galatasaray gol ata ata sert vur gelen topa

Haydi yavru aslan hedef kale yapalım bale
Golleri saydır bu forma kutsaldır yine saldır
Aslan geliyor aslan taraftarlarım bile aslan
Galatasaray gol ata ata sert vur gelen topa

Akıyor rakip kaleye tüm toplar gider fileye
Yeşil sahada aslan göklerin hakimi kartal
Beyaz kartal idik ilk başta sonra bir aslan
Galatasaray gol ata ata sert vur gelen topa

Galatasaray Galatasaray şanlı Galatasaray
Asya ile Avrupa Galatasaraya hayran bakar
Galatasaray Müzesi kupalara mekan olmuş
Galatasaray gol ata ata sert vur gelen topa

Toplar gümbür gümbür gidiyot rakip kaleye
Pas pres pas yavru aslan bale yapıyor bale
Gol ata ata yazıyor golleri yıkılıyor karşı kale
Galatasaray gol ata ata sert vur gelen topa


Konu PauL tarafından (03 Ocak 2018 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 17 Aralık 2011, 16:27   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: GaLaTaSaRaY Fan CLuB | Aslanlar Buraya |




KURULUŞ
Galatasaray Spor Kulübü, Türk Spor Tarihi'ndeki öncü olma özelliğini hiç kuşkusuz içinden doğduğu ve gene öncü bir kurum olan Galatasaray Lisesi'nden (Mektebi Sultani) almıştır. Okul ile kulüp arasındaki koparılmaz bağ, yadsınamayacak bir gerçeklik ve övünç kaynağıdır.

Devlet adamı yetiştirmek amacıyla II. Beyazıt tarafından 1482'de kurulan mektep, adını kurulduğu bölgeden alır ve "Galata Sarayı" olarak anılmaya başlar. Okul modern konumuna 1 Eylül 1868'de Sultan Abdülaziz döneminde kavuşur. Okul' un yeniden yapılanmasıyla birlikte, Türkiye'de de gerçek anlamıyla ilk sportif çalışmalar başlamış olur ve okulda Beden Eğitimi dersi jimnastikçi 'Monsieur Curel' tarafından eğitim programına konur. Bu atılımlar gerçekten bir devrim niteliği taşımaktadırlar. Curel, modern aletler eşliğinde çalıştırdığı öğrencileri sportif açıdan geliştirirken, onlar için Kağıthane'de bir idman Bayramı düzenler. Yıl 1870'tir. Bu etkinlikte başarı gösteren sporcular değişik ödül ve madalyalar kazanır ve yarışmaların sonunda öğrencilere "kuzulu pilav" verilir. Bu da, sonraki yıllarda bir başka geleneğin başlangıcını oluşturur.

Curel'den sonra görevi devralan yabancı spor hocaları (M. Moiroux, Signor Martinetti, Stangali gibi), jimnastik ve atletizmin yanı sıra, değişik branşlara da eğilerek (yüzme, kürek, aletli jimnastik), bir ilki daha başlatmış olurlar. Bu çalışmaların ürünü çok geçmeden alınmaya başlanır ve adı Türk Spor Tarihi'ne altın harflerle yazılan Faik Üstünidman'ın yanı sıra, Binbaşı Mazhar Kazancı, Abdurrahman ve Ahmet Robenson kardeşler GSL'nde görev alıp, izcilik, tenis, hokey gibi spor dallarının öğrenciler arasında yaygınlaşmasını sağlarlar. Özellikle Üstünidman'ın ön ayak olmasıyla, öğrenciler futbolla tanışırlar. Ama oynanan futbol, bir kör dövüşünden farklı olmayan ve kural tanımayan bir koşuşturmayı andırmaktadır. Ama futbol GSL' nin Tören Kapısı'ndan adımını atmış ve tam bir salgına dönüşmüştür.

1901 yılında İstanbul'da yaşayan iki İngiliz, James Lafontaine ve Horace Armitage, Rum ve İngiliz oyunculardan oluşan Kadıköy Futbol Kulübü'nü kurmuşlar ama 1903'te takımdaki İngilizler bir anlaşmazlık sonucu ayrılarak Moda Kulübü'nü oluşturmuşlardır. 1904 yılında ise bu kulüpler, Imogen, Elpis, Strugglers takımlarıyla anlaşarak, İstanbul Futbol Birliği'ni hayata geçirmişler ve bugünkü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yerinde bulunan "Union Club-İttihat Spor" sahasında düzenli karşılaşmalar yapmaya başlamışlardır. Görüldüğü gibi bu takımlar yabancı ya da azınlık takımlarıdır. Türk olmayan ekiplerin gerçekleştirdikleri bu ilk futbol karşılaşmaları, GSL öğrencilerini hem ilgilendirir hem de çok üzer. Artık onların amacı, kendi futbol kulüplerini kurmak, ölesiye sevdikleri bu oyunun kurallarını "hatmetmek" ve yabancılarla boy ölçüşmektir.

Türk olmayan takımları yenmek

Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu Ali Sami Yen, "Ellinci Yıl" kitabında kuruluş öyküsünü şöyle anlatır:
"1 Teşrin 1905'te mektebin beşinci sınıfında edebiyat muallimimiz merhum Mehmet Ata beyin dersi esnasında birkaç arkadaş baş başa vererek Galatasaray'da bir futbol kulübü kurmaya karar verdik. İlk müteşebbisler oyuna ve mücadeleye meyyal arkadaşlardan Asım Tevfik Sonumut, Reşat Şirvani, Cevdet Kalpakçıoğlu, Abidin Daver, Kamil...gibi gençlerdi. Mektepde tahsilde bulunan Bulgar ve Sırp talebesinden çevik ve kuvvetli olanlar da bize iltihak etmişlerdi. Asım'ı muhasebeciliğe, Cevdet'i ikinci reisliğe seçmiş, kendim de Reis olmuştum. Asım her hafta arkadaşlardan birer kuruş toplamakda mahir olduğu için kendisini muhasebeci yapmıştık. Ben Reisliği topu yağlayıp şişirmekle almıştım. Topumuza evladım gibi bakardım. Zaten varımız yoğumuz da toptu. Mektebe gelirken, domuz sokağından geçer, domuz yağı alırdım. Topu onunla yağlar, şişirirdim; yamasını yeni pabucumdan kesmiştim. Bunu gören arkadaşlar, bana hepimizden fazla paye vermişlerdi. Yani o zaman Reisliğe ve diğer vazifelere payeyi, en çok çalışan kazanırdı. Cevdet de ikinci Reisliği formaları yıkadığı için almıştı.

"Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek."

Kulübün adının Gloria (Zafer) ya da Audace (Cesaret) konulması yolunda görüşler ortaya atılmışsa da, sonuçta Galatasaray olmasında anlaşmaya varılmıştır. Araştırmacı Cem Atabeyoğlu, Galatasaray adının, bu takımın yaptığı ilk maçta Rum ekibini 2-0 yenerken, seyircilerin onlardan "Galata Sarayı efendileri"diye söz etmelerinden doğduğunu yazar. Bunun üzerine kurucular da ismi benimserler ve "Adımız Galata Sarayı olsun" derler.

Kurucu Listeler

1905'ten 1919'a kadar Galatasaray Spor Kulübü'ne Başkanlık yapan, mektebin 889 numaralı öğrencisi Ali Sami Yen, inci gibi elyazısıyla tuttuğu Galatasaray Terbiye-i Bedeniye Kulübü ıhsaiyet Defteri'nin (Sayım-İstatistik Defteri) 181 ve 182. sayfalarında kurucu 13 üyeyi şöyle sıralar: 1-Ali Sami Yen; 2-Asım Sonumut; 3-Emin Bülent Serdaroğlu; 4-Celal İbrahim; 5-B. Nikolof; 6-Milo Bakiş; 7-Pol Bakiş; 8-Bekir Sıtkı Bircan; 9-Tahsin Nahit; 10-Reşat Şirvanizade; 11-Hüseyin Hüsnü; 12-Refik Cevdet Kalpakçıoğlu; 13-Abidin Daver.

1905'te Osmanlı İmparatorluğu'nda bir dernekler yasası bulunmadığından, Galatasaray Spor Kulübü yasal olarak tescil edilme olanağını bulamamıştır. 1912 yılında Cemiyetler Kanunu çıkarıldıktan sonra, kulüp yasal bir kimlik kazandı. Yetkili makamlara kulüplerin tüzükleriyle birlikte, kurucu üyelerin ad ve adreslerinin de bildirilmesi zorunlu tutulduğundan, istifa eden ya da eğitimlerini tamamlayarak ülkelerine dönen üyeler ilk listeden çıkarılmış ve 1 Eylül 1913'te kurucu liste yeniden düzenlenmiştir. Kurucu üyelerin yeni sıralaması şöyle gerçekleşmiştir: 1-Ali Sami Yen; 2-Asım Sonumut; 3-Emin Bülent Serdaroğlu; 4-Celal İbrahim; 5-Bekir Sıtkı Bircan; 6-Reşat Şirvanizade; 7-Refik Cevdet Kalpakçıoğlu; 8-Abidin Daver.

Renklerin öyküsü

Galatasaray Spor Kulübü'nün ilk renkleri kırmızı-beyaz'dır. Bayrağımızın renklerinden esinlenerek seçilen bu renkler, dönemin baskıcı ve paranoyak yönetimi tarafından kuşkuyla karşılanmış ve futbolcular sıkı bir takibe alınmışlardır. Bu nedenle, sarı-siyah renkler gündeme gelmiş ama bunlar da kalıcı olmamış ve Galatasaray bugünkü renklerine kavuşmuştur. Bu renklerin öyküsünü Ali Sami Yen'den dinleyelim:
"Birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet Bahçekapı'daki Şişman Yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. Bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. Ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. Sarı-Kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. Nitekim de öyle oldu." Buna karşılık kuruculardan Bekir Sıtkı, söz konusu renklerin Gül Baba'nın II.Beyazıt'a verdiği sarı ve kırmızı güllerden esinlendiğini ileri sürer.


GALATASARAY Amblemi Nasıl Doğdu?

Galatasaray ' ın ilk amblemi, 333 Şevki Ege tarafından çizildi. Bu, ağzında futbol topu olan kanatları gerili bir kartaldı. "Kartal", Galatasaray'lıların üzerinde durduğu bir amblem örneğiydi. Ancak, kartal adı benimsenmeyince, Şevki Ege'nin kompozisyonu bir kenara itildi. Sonraları , GS amblemi doğdu ve benimsendi.

Suat Başar,Galatasaray ambleminin nasıl doğduğunu şöyle anlatıyor:

Yıl 1923…

O yıl biz "cinquieme" da, yani lise 1' deydik. Arkadaşlarımızdan 74 Ayetullah Emin, sıra arkadaşı Şinasi (Şahingiray), ile birlikte her hafta "Kara kedi" %90 nispetinde Ayet'in inci gibi el yazısı ile yazılmıştır. Ayet, bir taraftan mecmuasının yazılarını temize çekerken, bir yandan da sahifelerini ve bilhassa kapak vazifesi gören ilk sahifesini süslerdi. Bir defasında bu kapakta hepimiz basit fakat zarif çizilmiş bir "Gayin -Sin" gördük. Kırmızı Gayin' ın içine sarı bir "Sin" oturtulmuştu. Hendesi çizgilerle ve muayyen ölçülerle resmedilmiş olan bu şekil , kulübümüzün, yalnız kulübün değil, bütün Galatasaray ' lılığın remzi olacaktı. Ama, her şeyden evvel bu şekli kulübün kongresine teklif etmek lazımdı. Bu teklifi kim yapacaktı? Tasarladığımız arkadaş çekingendi ve kongre günü yaklaşıyordu. Nihayet o gün geldi. 1923 yılında, bir gün mektebin resim sınıfında kalabalık bir kongre toplandı. Ne ateşli, ne heyecanlı bir kongreydi o. Kimler yoktu ki? Belli ki Galatasaray yeni hamlelere hazırlanıyor, spor sahasında yeni inkilaplar yapacak, memlekette yeni çığırlar açacak. Teklifler ve kararlar bibirini kovalıyor. Şinasi arkadaşımız Ayet'den "Gayin-Sin" resmini almış, kongreye teklif edecek, ama o da çekingen,arka sıralarda oturmuş bekliyor. Nihayet Şinasi'nin yanında oturan Dr. Namık (Canko) merhum , söz alıp ortaya çıktı ve:

Arkadaşlar, genç kardeşlerimizden Şinasi Reşit, kongremize bir rozet şekli getirmiş, kulübümüzün remzi ven rozetimizin şekli olarak kabul edilmesini teklif ederim, dedi. Büyük bir resim kağıdına çizilmiş ve renklerimizle boyanmış "Gayin-Sin" i ortaya çıkardı. Teklif alkışlar arasında ittifakla kabul olundu. Ayet, yalnız eski harflerle "Gayin-Sin" çizmekle kalmamış, aynı uslupla bir de "GS" yaratmıştı. Bunların asılları Ayet'in Şinasi'nin yardım ile çıkardığı haftalık el yazısı "Kara Kedi" mecmuasındadır. "Gayın-Sin" ilk defa 1925 de kurulan Galatasaray talebe sandığının hazırladığı mektup, kağıt ve zarflarına basıldı. Yine, 1925 de kabul edilen lise kasketine ve daha sonra lise ceketlerine işlendi. Bazı imkansızlıklar, rozetin yapılmasını geciktiriyordu. Nihayet bunu da sıra gelince, şekiller o zaman eski İpek sinemasının kapısındaki dükkanlardan birinde Besim Koşalay ile birlikte tuhafiye mağazası açan Nihat Bekdik'e verildi. Bir aksilik eseri bunlar kayboldu. O zamanki İdare Heyetinin bastırdığı matbualarda ve yaptırdığı rozetlerde Ayet'in eseri biraz şekil değiştirdi. GS nin yaratıcısı Ayet Emin'i 29 eylül 1931 de toprağa verdik. Dr. Namık ağabeyimiz 1933 yılında aramızdan ayrıldı. Allah Şinasi Şahingiray arkadaşımıza uzun ömürler versin. GS yi gördükçe, her üçünü hatırlar, ebediyete tevdi ettiklerimizi rahmetle yadederim.

BAŞKANLAR



1905-1914 Ali Sami Yen
1915 Kenan
1915-1918 Ali Sami Yen
1919-1921 R.C. Kalpakçıoğlu
1922-1924 Yusuf Ziya Öniş
1925 Ali Sami Yen
1925 Ahmet Robenson
1926 Adnan İ.Piroğlu
1927 Haydar Sekip
1928 Necmettin Sadak
1929-1930 Abidin Daver
1931 Tahir Kevkap
1932 Fethi İsfendiyaroğlu
1933 Ali Haydar Barsal
1934 R.C.Kalpakçıoğlu
1935-1936 E.Menemencioğlu
1937 Saim Göğen
1937-1938 Sedat Z.Kantoğlu
1939 Nazmi Köksal
1939 Adnan Akiska
1939 Sedat Z.Kantoğlu
1941 Tevfik Ali Çınar
1942 Osman Dardağan
1944 Sedat Z.Kantoğlu
1944-1946 Muslihittin Peykoğlu
1946-1950 Suphi Batur
1950-1952 Yusuf Ziya Öniş
1953 Ulvi Yenal
1954-1955 Refik Selimoğlu
1957-1959 Sadık Giz
1960-1961 Refik Selimoğlu
1962-1965 Ulvi Yenal
1965-1968 Suphi Batur
1969-1971 Selahattin Beyazıt
1973-1975 Mustafa Pekin
1975-1977 Selahattin Beyazıt
1979-1984 Ali Uras
1986-1988 Ali Tanrıyar
1990-1996 Alp Yalman
1996-2001 Faruk Süren
2001-2002 Mehmet Cansun
2002-2008 Özhan Canaydın
2008- Adnan Polat



TEKNİK DİREKTÖRLER



SEZON ANTRENÖR
1905-1906 Nikolof (Futbolcu)-Bulgaristan
1907 Emin Bülent (Futbolcu)
1908-1911 Horace Armintage (Futbolcu)
1911-1914 Emin bülent (Futbolcu)
1915 Sadi Bey
1916-1917 Ali Sami Yen
1919-1921 Necip Şahin (Futbolcu)
1922-1923 Adil Giray (Futbolcu)
1924-1928 Billy Hunter- İskoçya
1929 Nihat Bekdik (Futbolcu)
1930-1931 Lamberg- Macaristan
1931-1932 Fred Pegnam- İngiltere
1933-1936 S. Pedeafoot- İngiltere
1937 Hans Baar- Avusturya
1938 Peter Szabo- Macaristan
1938-1939 Peter Tandler- Avusturya
1939 Hayman- İngiltere
1939-1940 C. Zaharczuk- Polonya
1941-1945 Jhon Begget- İngiltere
1945-1946 Miço Dimitriyadis
1947 J. Szweng- Macaristan
1947-1949 Pat Molloy- İngiltere
1950-1952 D. Lockhead- İngiltere
1952-1953 Gündüz Kılıç
1953-1954 Lazlo Szekelly- Macaristan
1954-1957 Gündüz Kılıç
1957-1958 George Dick- İngiltere
1959-1961 Remondini- İtalya
1961-1963 Gündüz Kılıç- Çoşkun Özarı
1964-1967 Gündüz Kılıç
1967-1968 Eşfak Aykaç- Bülent Eken
1968-1970 Kaleperoviç- Yugoslavya
1970-1971 Coşkun Özarı
1971-1972 Brian Birch- İngiltere
1972-1973 Brian Birch- İngiltere
1974-1975 Don Howe- İngiltere
1975-1976 Mansell- İngiltere
1976-1977 M. Allison- İngiltere
1977-1978 Fethi Demircan
1978-1979 Coşkun Özarı
1979-1980 Turgay Şeren
1980-1982 Brian Birch- İngiltere
1982-1983 Özkan Sümer
1983-1984 Tomislav İviç- Hırvatistan
1984-1988 Jupp Dervall- Almanya
1988-1990 Mustafa Denizli
1990-1991 Siggi Held- Almanya
1991-1992 Mustafa Denizli
1992-1993 Karlheinz Feldkamp- Almanya
1993-1994 Rainer Hollmann- Almanya
1994-1995 Reinhard Safting- Almanya
1995-1996 Graeme Souness- İskoçya
1996-2000 Fatih Terim
2000-2002 Mircea Lucescu-Romanya
2002-2004 Fatih Terim
2004-2005 Gheorghe Hagi-Romanya
2005-2007 Eric Gerets-Belçika
2007-2008 Karl Hainz Feldkamp-Almanya
2008- Cevat Güler
2008-2009 Michael Skibbe-Almanya
2009-Bülent Korkmaz
2009-2010 Frank Rijkaard-Hollanda
2010- Gheorghe Hagi-Romanya

Şampiyon Kadro ve Yıllar



1961-1962
Turgay, Bülent, Candemir, K.Ahmet, B.Ahmet, Ergün, Erol, Talat, Uğur, İlhan, Ayhan, Suat, Bahri, Recep, K.Erol, Samim, Niyazi, Selçuk

1962-1963
Turgay, Bülent, Altay, Candemir, K.Ahmet, B.Erol, Ergün, Suat, Talat, Kadri, Mustafa, İbrahim, Tarık, Ayhan, Erdoğan, İlhan, Metin, Bahri, K.Erol, Turan, Uğur, Nuri

1968-1969
Nihat, Varol, Ali, Bekir, Akın, Tuncay, Talat, Muzaffer, Ergün, Mazlum, Muhlis, Atalay, Ayhan, Metin, Gökmen, Ergin, Turan, Çeloviç, Uğur, B.Mehmet

1970-1971
Yasin, Nihat, Ekrem, Muzaffer, Tuncay, Aydın, Samim, Tarık Ergün, Savaş Olcay, Bülent, Talat, Metin Kurt, Ayhan, Ahmet, Cengiz, Gökmen, B.Mehmet, Suphi, Uğur, Yıldırım, Turan

1971-1972
Yasin, Nihat, Ekrem, Samim, Muzaffer, Tarık, Tuncay, Aydın, Bülent, Savaş, Olcay, Ahmet, Ayhan, Metin, Suphi, Gökmen, B.Mehmet, Uğur, Yıldırım

1972-1973
Yasin, Nihat, Ekrem, Muzaffer, Tarık, Tuncay, Aydın, Bülent, Olcay, Ahmet, B.Mehmet, Metin, Korhan, Gökmen, K.Mehmet, Uğur, Arif

1986-1987
Simoviç, İsmail, Raşit, Erhan, Semih , Yusuf, Ahmet, Arif, Adnan, Muhammed, Cüneyt, Bülent, Uğur, Savaş, İlyas , Erkan, Mirsat, Prekazi

1987-1988
Simoviç, Hayrettin , İsmail, Yusuf, Cüneyt, Erhan, Semih, İhsan, Nasir, Arif, Uğur , Muhammed, Raşit, Turgay, B.Savaş, K.Savaş, Dündar, İlyas, Tanju, Mirsat, Prekazi

1992-1993
Hayrettin Demirbaş, Nezihi, Stumpf, Mert , Bülent , Falco Götz, Tugay, Hamza, Arif, Erdal, Hakan Sükür, Torsten Gütschow, Yusuf Altıntaş, Uğur Tütüneker, İsmail, Okan Buruk, Mustafa, Suat, Şevket, Elvir Boliç, Tayfun, Seyfettin

1993-1994
Hayrettin, Nezihi , Stumpf, Mert, Bülent, Falco Götz, Tugay, Hamza, Arif, Erdal, Hakan Şükür, Yusuf, Uğur, İsmail, Okan, Mustafa, Kubilay, Ahmet, Yusuf Tepekule, Roger Ljung, Suat, Cihat

1996-1997
Volkan, Hayrettin, Mehmet, Pierre Esser, Bekir, Vedat, Feti, Bülent, Filipescu, Evren, Suat, Hagi, Ümit, Tugay, Ergün, Hakan Ünsal, Okan, Arif, Hakan Şükür, Ilie, Mert, Ufuk, İlyas, Van Gobbel, Knup, Alp, Ceyhun, Ersan

1997-1998
Volkan, Mehmet, Bülent, Vedat, Ümit, Suat, Tugay, Hakan Sükür, Ergün, Fatih, Osman, Okan, Arif, Hakan Ünsal, Emre, Gheorghe Hagi, Sebastian Filipescu, Gheorghe Popescu, Adnan, Feti, Mehmet, Cengiz, Adrian İlie, Ceyhun, Ion Lutu, Ufuk, Serkan, Kerem

1998-1999
Taffarel, Mehmet, Alper, Arif, Burak, Bülent, Emre, Ergün, Fatih, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Hasan Şaş, Okan, Savaş, Sebastian Filipescu, Suat, Tolunay, Tugay, Ufuk, Ümit, Vedat

1999-2000
Taffarel, Mehmet , Kerem, Bülent, Popescu, Fatih, Emrah Eren, Hakan Ünsal, Capone, Emre, Okan, Suat, Hagi, Faruk, Ahmet, Alper, Hasan Şaş Ümit, Ergun, Sergen , Arif, Hakan Şükür, Burak, Marcio Dos Santos

2001-2002
Farry Ali Mondragon, Kerem İnan, Mehmet Bölükbaşı, Bülent Korkmaz, Vedat İnceefe, Capone De Oliveira, Victoria, Perez, Hakan Ünsal, Alper Tezcan, Emrah Eren, Emre Aşık, Fleurquin, Bülent Akın, Ayhan Akman, Suat Kaya, Sergen Yalçın, Ergün Pembe, Rasim Vardar, Batista, Serkan Aykut, Ümit Karan, Hasan Şaş, Berkant, Murat Sözkesen, Arif Erdem


Kuruluşu
1905 Sonbaharı
Kurucuları
Ali Sami Yen, Asım Tevfik Sonumut, Emin Bülend Serdaroğlu, Celal İbrahim, Bekir Sıtkı Bircan, Reşat Şirvanizade, Refik Cevdet Kalpakçıoğlu, Abidin Daver
Kurulduğu Yer
Galatasaray Lisesi 5. sınıfı
İlk Renkler
Kırmızı-Beyaz (Sonradan Sarı-Siyah ve Sarı -Kırmızı)
İlk Lokal
Galatasaray`da Bulgar Sütçü`nün Dükkanı
İlk Amblem
Tobler Çikolatasındaki Kartal
İlk Başkan
Ali Sami Yen
İlk Maç
Galatasaray- Kadıköy Faure Mektebi (2-0)
İlk Spor Dalı
Futbol
İlk Şampiyonluk
İstanbul Pazar Ligi Şampiyonluğu
Kuruluş Hedefi
"İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Aralık 2011, 16:28   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: GaLaTaSaRaY Fan CLuB | Aslanlar Buraya |




ULTRASLAN

Seyirci değil.........T A R A F T A R
Bayramda değil.....K A R A G Ü N D E
Moda için değil.......F O R M A için
Kupa için değil.......A R M A için
Hava için değil.......S E V D A için
90 dakika değil......Ö M Ü R B O Y U
Yalanla değil..........K A N I Y L A
Ayrı ayrı değil........O M U Z O M U Z A
Utanarak değil........G U R U R L A
Eğilerek değil..........D İ M D İ K
Sefada değil............C E F A D A
Koltukta değil...........B E T O N D A
Minderde değil..........Ç A M U R D A
Skorda değil.............V E F A D A
Bazen değil..............H E R M A Ç T A
Yuhlayan değil.......... A L K I Ş L A Y A N
Oturan değil............. Z I P L A Y A N
Köstekle değil............D E S T E K L E
Puroyla değil.............A T K I Y L A
Çekirdekle değil.........B A Y R A K L A
Muhabbetle değil........T E Z A H Ü R A T L A
Kendine değil.............C İ M B O M ’ A
Söverek değil............ S E V E R E K
İhanetle değil............ S A D A K A T L E
Zaferde değil.............H E Z İ M E T T E
Şampiyonken değil.....H A S R E T K E N
Görüntüde değil......... Ö L Ü M Ü N E G A L A T A S A R A Y 'a bağlı yaşayanlara; u l t r A s l a n... denir! ! !


 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Aralık 2011, 16:29   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: GaLaTaSaRaY Fan CLuB | Aslanlar Buraya |




üstadın da dediği gibi güneş bile sarı dogup kırmızı batıyorsa siz daha hala neyin tribindesiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) anladın sen onu paul hocam

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Aralık 2011, 16:33   #5
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: GaLaTaSaRaY Fan CLuB | Aslanlar Buraya |





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

1 Aykut ERÇETİN


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3 Çağlar BİRİNCİ


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

5 Gökhan ZAN


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

6 Ceyhun GÜLSELAM


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

7 Aydın YILMAZ


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

8 Selçuk İNAN


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

9 Johan ELMANDER


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

10 Felipe MELO


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

11 Albert RIERA


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

15 Milan BAROS


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

17 Tomas UJFALUSI


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

18 Ayhan AKMAN


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

20 Serkan KURTULUŞ


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

22 Hakan BALTA


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

25 Fernando MUSLERA


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

26 Semih KAYA


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

27 Emmanuel EBOUE


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

35 Yekta KURTULUŞ


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

50 Engin BAYTAR


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

52 Emre ÇOLAK


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

55 Sabri SARIOĞLU


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

76 Servet ÇETİN


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

80 Kazım KAZIM


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

86 Ufuk CEYLAN


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

90 Sercan YILDIRIM

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Aralık 2011, 16:34   #6
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: GaLaTaSaRaY Fan CLuB | Aslanlar Buraya |




Swat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
üstadın da dediği gibi güneş bile sarı dogup kırmızı batıyorsa siz daha hala neyin tribindesiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) anladın sen onu paul hocam

Aramıza Hoş Geldin..

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Aralık 2011, 16:34   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: GaLaTaSaRaY Fan CLuB | Aslanlar Buraya |




PauL ekle kardeşim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


ÇALIŞAN; Hata Yapar
ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar
ASİL İNSAN; İdare Eder
ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder
BASİT İNSAN; İftira eder
DÜRÜST İNSAN; Sabreder...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Aralık 2011, 16:37   #8
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: GaLaTaSaRaY Fan CLuB | Aslanlar Buraya |




miZah Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
PauL ekle kardeşim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hoş geldin kardeşim..

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Aralık 2011, 16:38   #9
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: GaLaTaSaRaY Fan CLuB | Aslanlar Buraya |




Galatasaray Sportif A.Ş. İDARİ KADROSU

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bülent TULUN
Sportif Koordinatör


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sedef HACISALİHOĞLU
Mali ve İdari İşler Direktörü


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yeşim TOROSLU
Müsabaka ve Dış İlişkiler Müdürü


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Şükrü HANEDAR
İdari Koordinatör


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Cenk ERGÜN
A Takım İdari Menajeri ve Medya İlişkileri Florya İrtibat Sorumlusu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Fahri YILMAZ
Florya Metin Oktay Tesisleri Yönetmeni


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Mert ÇETİN
A Takım İdari Menajer Yardımcısı

TEKNİK KADRO
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Fatih TERİM
Futbol Teknik İdari Sportif Direktör


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hasan ŞAŞ
Yardımcı Antrenör


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ümit DAVALA
Yardımcı Antrenör


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Claudio TAFFAREL
Kaleci Antrenörü

TEKNİK DESTEK EKİBİSAĞLIK EKİBİFUTBOL DESTEK EKİBİ
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hasan ÇELİK
Malzeme Sorumlusu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Veli MUĞLI
Malzeme Sorumlusu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İlyas GÖKÇE
Malzeme Sorumlusu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Feyyaz YALÇIN
Ulaştırma


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Salih Necdet BÜYÜKATAMAN
Ulaştırma

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Aralık 2011, 16:40   #10
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: GaLaTaSaRaY Fan CLuB | Aslanlar Buraya |




Galatasaray ultrAslan Tezahüratları

MİLYONLARCA TARAFTARIN YAN YANA, BAĞRIYORLAR HEPBERABER KOL KOLA, ADINLA TAKIMINLA TARAFTARINLA, EN BÜYÜK SENSİN CİMBOMBOOOOOM, CİMBOMBOMUM, SEN ÇOK YAŞA, CANIM FEDA OLSUN SANA, HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞİLMEZ SENİN SEVGİN BU DÜNYADA

YENİLSENDE BAZI BAZI, BU TARAFTAR BUNA RAZI, SEN ŞAMPİYON OLMASANDA, BİZ ÇEKERİZ BU CEFAYI, SENİN İÇİN CİMBOM SENİN İÇİN..

CİMBOM GALATASARAY GALATASARAY ŞAMPİYON CİMBOM GALATASARAY ŞAMPİYONUM CİMBOMUM!..

ŞAMPİYON CİMBOMBOMUM NE ISTERSEN ISTE BENDEN ISTERSEN DONATALIM DORT BİR YANI BAYRAKLARLA İSTERSEN İNLETELİM HER BİR YANI SARKILARLA, ISTERSEN GELELİM BİZ DAVULLARLA ZURNALARLA...

SAPSARIYLA KIRMIZI KALBİMİZİN YILDIZI ,ŞAMPİYON OL CİMBOMBOM AL BİZİM CANIMIZI!...

OLE OLA OLE OLE OLA,KALPLERDE YILDIZ GÖNULLERDE AY ŞAMPİYONSUN GALATASARAY!...

WE ARE THE BEST, WE ARE THE BEST, WE ARE THE BEST GALATASARAY!...

YIL 1905'TE DOGDU AŞKIMIZ ,SARI KIRMIZI AKAR BİZİM KANIMIZ,CİMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ ÖLENE KADAR HEP SENİN YANINDAYIZ.

AVRUPADA DESTAN YAZDI BİZİM ASLANLAR UEFA SUPER KUPA ALDI ASLANLAR ŞAMPİYONLAR LİGİNDE HAKKINDIR FİNAL ONUDA ALACAKSIN GALATASARAY ! ! !

CİMBOMBOMUM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM SENİNLE AĞLARIM SENİNLE GÜLERİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM?

DİŞE DİŞ KANA KAN SAMİYENDE ALINACAK(ALINDI) İNTİKAM CİMBOMA RAHAT YOK KANARYAYI YOLMADAN....


1 SENELİK BU ÇİLE BİTSİN ARTIK BU SENE 1 SENELİK BU ÇİLE BİTSİN ARTIK BU SENE SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN SENI SEVMEYEN ÖLSUN ÖLSUN! SENİ SEVMEYEN ÖLSUN!

HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ KİM OYNADI KUPA FINALİ, HAKAN OKAN'LA, MUHTEŞEM TARAFTARLA, CİMBOM KUPA YAKIŞIR SANA...

CİMBOMBOM DİYEREK SANA YÜZ BULDUK, SARININ YANINA KIRMIZI KOYDUK, YILLARDAN BERİDİR HEP SENİN OLDUK,CİMBOMBOM SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!

CİMBOMBOMSUN SEEN, BİZİM CANIMIZ, SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ SEVİYORUZ SENİ CANI GÖNÜLDEN CİMBOMBOMSUN SEN BİZİM CANIMIZZZ!

AŞIĞIM SANA DOYAMIYORUM. NE DE GÜZELSİN ANLAMIYORUUM. SENİ SEVMEYE KIYAMIYORUUM. BU NE BÜYÜK AŞK ANLAMIYORUM.

HAYDİ BASTIR ŞANLI GALATASARAY! TARAFTARIN HER ZAMAN SENİNLE...

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİMBOM!

YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENLE ÜZÜNTÜNDE SEVİNCİNDE SENİNLE BİRLİKTE!...

NE BEŞİKTAŞ NE FENER NE DE TRABZON BU SENE SENSİN ŞAMPİYON. HAYDİ BASTIR HAYDİ BASTIR HAYDİ BASTIR GALATASARAY, HAYDİ BASTIR HAYDİ BASTIR HAYDİ BASTIR GALATAAASARAY!...

UEFA DA ARSENAL SÜPER KUPADA REAL BU SENEDE UFUKTA YİNE ŞAMPİYONLUK VAR!

İMPARATOR! İMPARATOR! İMPARATOOOR FATİH TERİİİM, İMPARATOR İMPARATOR İMPARATOR FA TİH TE RİM !!!

I LOVE YOU HAGI!...

OLEY OLEY OLEY OLEEEY ŞAMPİYOON CİMBOMBOM!...

İCİMDEKİ FENER AŞKI BAMBAŞKA O BÜYÜK TARAFTARINLA ÇOK YAŞA! FENERBAHÇE ENGELLERİ AŞIYOR KUPALARI BİRER BİRER NAH ALIYOR!

AVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ, İŞTE BU CİMBOM'UN AYAK SESLERİ. CİMBOMLA KİMSE BAŞA CIKAMAZ JUVENTUS-MANCHESTER-BARCELONA KOLLA KENDİNİ!

VALLAHİ REZALET BİLLAHİ REZALET NERELERDE KALDI EZELİ REKABET!

ARARIM SORARIM ARARIM SENİ HER YERDE SORARIM ISSIZ GECELERDE BEŞİKTAŞ NERDE?

BURASI SAMİYEN BURDAN ÇIKIŞ YOK!

VUR KIR PARÇALA BU MAÇI KAZAN!

BU MAÇI ALACAZ BAŞKA YOLU YOK!

NE KANARYA NE KARTAL OLAMAZSIN ŞAMPİYON!


GEL DEDİNDE GELMEDİK Mİ, SEV DEDİNDE SEVMEDİK Mİ, ÖL DEDİNDE ÖLMEDİK Mİ CİMBOMBOM...LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LARA LAY LAYYYY LARA LAY LAYY...

HAYDİ HAYDİ HAYDİ ALLAH AŞKINA, BEŞİKTAŞ'IN TARAFTARLARI DÖNSÜN ŞAŞKINAAA!

AVRUPADA DESTAN YAZDI ASLANLAR, AVRUPADA DESTAN YAZDI ASLANLAR... FATİH'İN ASLANLARIYLA KÜKRESİN CİMBOMBOM, KÜKRESİN CİMBOMBOM, KÜKRESİN CİMBOMBOM HEY HEY HEY HEY HEYY! ! !

ÖNCE ARSENAL SONRADA REAL NASILDA KOYDU GALATAAASARAY!


NE KARTAL NE FENER HEPSİDE TÜKENİYOR CİMBOM'UN AŞKIYLA İNLİYOR TRÜBÜNLER! CİMBOM OY OY OY OY OY OY.

CANEY CANEY CANEY İŞTE MEYDANEY DELİKANLI FENER NERDESİN HANEY NERDESİN HANEY? OOO OOOOO!

CANEY CANEY CANEY İŞTE MEYDANEY DIŞARDA DAYAK VAR HODRİ MEYDANEY HODRİ MEYDANEY OO OOO!

1905'DE FENER NERDEYDİ, METİN OKTAY GELDİ, AĞLARI DELDİ, ULUBATLI SOUNESS BAYRAGİ DİKTİ, SAMİYENDE CİMBOM FENERİ SİLDİ

KOLKOLA GİRİP SENİN YOLUNDA, AND İÇTİ BU BÜYÜK TARAFTAR, TEK VÜCUT OLUP SONUNA KADAR, YÜRÜYEDUR GALATASARAY...

SALDIRIN...DURMADAN...BU TARAFTAR ARKANIZDA HER ZAMAN...CİMBOM'A...RAHAT YOK...4 YILDIZI GÖSTERMEDEN

BU GÖK DENİZ NEREDE VAR NEREDE BU DAĞLAR TAŞLAR.. BU AĞAÇLAR GÜZEL KUŞLAR YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR.. SESİMİZİ YER GÖK SU DİNLESİN SERT ADIMLARLA HERYER İNLESİN, SESİMİZİ YER GÖK SU DİNLESİN SERT ADIMLARLA HERYER İNLESİN İNLESİN! ! !

HAVA AYAZMI AYAZ, SİYAH ŞORT ÜSTÜ BEYAZ, İNÖNÜ'DE KELLENİ KESECEĞİZ BEŞİKTAŞ ! ! !

SALDIIIIR, SALDIR GALATASARAYIM, 100. YILIN AŞKINA, YİNE ŞAMPİYON OLALIIIIM, SALDIR!!

KORKMA ÖLMEZ SENDEKİ BU BÜYÜK TARAFTARLAR, KUPALARA LAYIKSIN SEN ŞANLI GALATASARAY!!! OOOO OO OOOO OO..

ARMAN İÇİN OYNA, FORMAN İÇİN OYNA, BİZİM İÇİN OYNA, ÖLÜMÜNE OYNA ÖLÜMÜNE OYNA OOO OOO !!

SEN SARIYLA KIRMIZI, KALBİMİZİN YILDIZI, ŞAMPİYON OL CİMBOMBOM, AL BİZİM CANIMIZI...

ALEMİN KRALI GELİYOOOR GELİYOOOOR GELİYOO OOR!

TAÇSIZ KRAL METİN OKTAY, TEK AŞKIYDI GAASSARAY, SENİN GİBİ CİMBOMLUYU, UNUTUR MU BU TARAFTAR LAYLARALAYLAY LAYLARALAYLAY...

BEN SENSİZ YAŞAMAKTANSA, ÖLMEYİ TERCİH EDERİM, YEMİN OLSUN CİMBOMBOMUM, HAYATIMSIN HERŞEYİMSİN !!

OO CİMBOM, HAYDİ BASTIR CİMBOM, ÖLÜMÜNE CİMBOM, CİMBOM GOL GOL GOL CİMBOM GOL GOL GOL..

KÜMEYEEE KÜMEYE, BEŞİKTAŞ KÜMEYE..

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aslanlar, buraya, club, didier drogba, fan, galatasaray, galatasaray haberleri, galatasaray maçları, galatasaray marşları, galatasaray resimleri, galatasaray transferleri, sneijder, ultraslan, |


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık