IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
8Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2017, 16:42   #111
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray Transfer Haberleri | GünceL |




Fatih Terim'den Evra'ya şartlı onay çıktı
Fatih Terim, sol bek transferi için bonservis bedeli de olmayan Evra'ya tek bir şartla onay verdi.

Galatasaray'ın kadroya katmak istediği Kwadwo Asamoah'a Juventus, Filipe Luis'e ise Atletico Madrid izin vermedi. Cimbom ise alternatiflere yöneldi.
Ara transferde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de isteği üzerine sol bek takviyesine yoğunlaşan sarı kırmızılılarda sürpriz bir yıldızın ismi öne çıktı; Patrice Evra... Fransa'da taraftara saldırdığı için Marsilya Kulübü'nün sözleşmesini fesh ettiği Evra, Galatasaray Kulübü'ne teklif edildi.
Bonservisi elinde olan 36 yaşındaki sol bekin adı, menajerler tarafından Galatasaray'a getirildi. Ve bu oyuncu; hem Galatasaray yönetiminin hem de teknik direktör Fatih Terim'in aklına yattı.
TERİM DE YEŞİL IŞIK YAKTI
Şu anda genç ve uzun vadeli, sol taraftaki sorunları çözebilecek bir bek arayışında olan Cimbom, eğer istediği şartlarda genç bir ismi bulamazsa, "Mayıs'a kadar Evra" formülü ile sol bekteki sorunları çözecek. O bölgeye aynı Mariano gibi yetenekli, tecrübeli ve o tüm sorunları çözecek düzeyde bir futbolcu alınmasını isteyen Terim de, 'Evra' ismine yeşil ışık yaktı. Fatih Terim, Evra'nın defansif anlamda üst düzey, agresif bir yapıya sahip sağlam bir sol bek olduğunu ve ligde de farkını ortaya koyacağını belirtti.
Ancak hem yönetim hem de Terim'in, Patrice Evra'nın transferine onay vermek adına tek bir şartının olduğu ortaya çıktı. Galatasaray Kulübü, Patrice Evra'nın 6 aylık, yani sezon sonuna kadar kontrat imzalamaya sıcak bakması halinde masaya ciddi anlamda oturacak.
Sarı kırmızılılar, 36 yaşındaki oyuncu kısa süreli sözleşmeye yeşil ışık yakar ise somut adımlar atmak adına harekete geçecek. Terim'in de, Evra'nın 6 aylık kontratı kabul etmesi halinde transfere sıcak baktığı öğrenildi.


************************************************** ************************************************


Galatasaray'ın sol bekte altenatif planı!
Galatasaray, sol bek transferinde, bir yandan favorisi olan ismi takıma katmak isterken, diğer yandan B planını da yaptı.

Sol bek transferi Galatasaray'da futbol gündeminin ilk sırasında yer alırken, Cim-Bom, ilk göz ağrısı Kwadwo Asamoah'ın peşinde koşmaya devam ediyor.
Sezon başındaki ilk transfer döneminde de Ganalı oyuncuyu kadroya katabilmek için yoğun çaba harcayan sarı-kırmızılılar, bu transfer için yeniden düğmeye bastı. Juventus ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 29 yaşındaki Asamoah için Torino ekibinin vereceği karar beklenirken, sol bek konusunda B planı belirlendi.
Cim-Bom, Asamoah'ı getirememesi durumunda Aziz Behich için Bursaspor ile masaya oturacak. Bu sezon yeşil-beyazlı forma ile 15 lig maçında 5 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki defansif oyuncuyu teknik direktör Fatih Terim'in çok beğendiği öğrenildi. Terim'in Asamoah'tan gelecek yanıta göre bu transfer için talimat vereceği bildirildi. Avustralya Milli Takımı formasını giyen Behich'in Bursaspor ile 31 Mayıs 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.
Cim-Bom için diğer alternatifin Interli Davide Santon olduğu dile getirildi. Bu sezon sonunda mukavelesi bitecek olan futbolcu, ilk yarının sonlarına doğru şans bulabildi. Dalbert ve Nagatomo'nun gölgesinde kalan İtalyan futbolcunun da mukavelesinin bitecek olması bir avantaj olarak düşünülüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

7: Avustralya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy gösterecek Aziz Behich, Kangurular'da 2017 içinde 7 maçta forma giydi.
8: Asamoah'a bu sezon Serie A'da sekiz maçta forma şansı verildi. Ganalı futbolcu en son iki maçı olan Napoli ve Inter maçlarında oldukça iyiydi.


************************************************** ********************************************


Cenk Ergün Emre Mor için İspanya'da
Galatasaray'da Fatih Terim'in istediği Emre Mor için Cenk Ergün İspanya'ya gidiyor.

Ara transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu'nun ardından ikinci resmi temasını Emre Mor'la sağladı... Teknik direktör Fatih Terim, Milli Takım'a kazandırdığı genç yıldız bu transferin mutlaka bitirilmesini isterken, yöneticiler Emre'nin menajeriyle masaya oturdu.
Menajer Bektaş Demirtaş'la yapılan görüşmenin olumlu bir havada geçtiği öğrenildi. Emre Mor'un Fatih Terim'le yeniden çalışmak istediği ve bu nedenle Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.
CENK ERGÜN, İSPANYA YOLCUSU
Galatasaray yönetiminin transfer pazarlığı yapmak için Celta Vigo'dan da randevu aldığı öğrenildi. Cenk Ergün'ün yeni yıl tatilinin ardından İspanya'ya giderek Celta ile masaya oturması bekleniyor.
CELTA ASLA OPSİYONU VERMEZ!
Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, Emre Mor'u 1.5 yıllığına kiralamak istiyor. Fakat Celta'nın bu formüle sıcak baksa bile genç yıldızın satın alma opsiyonunu kesinlikle vermeyeceği belirlendi.
Dortmund'tan büyük umutlarla Celta Vigo'ya transfer olan Emre Mor, La Liga ve Kral Kupası'nda 12 maçta oynadı, sadece 1 gol attı.
YÖNETİM BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURABİLİR
Galatasaray yönetimi, transferde bir taşla iki kuş vurabilir!.. Emre Mor'un transferi için görüşülen Bektaş Demirtaş aynı zamanda Milan formasını giyen Hakan Çalhanoğlu'nun da menajerliğini yapıyor. Yöneticilerin Demirtaş'la Hakan'ın kulüpteki son durumunu ve transferin maliyetini görüştüğü ifade ediliyor.


************************************************** *********************************************


webaslan





 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Ocak 2018, 11:37   #112
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray Transfer Haberleri | GünceL |




Galatasaray'da Asamoah operasyonu başlıyor
Sarı-Kırmızılı kulüp, bu hafta İtalya'ya çıkarma yaparak Ganalı futbolcu için Juventus'la masaya oturacak. İddiaya göre Aslan, 29 yaşındaki sol bekle anlaştı, şimdi sıra Juve'yi ikna etmekte...

alatasaray'da kritik transfer haftası başladı. Sarı-Kırmızılılar sol bek adayları arasında 1 numarada yer alan Kwadwo Asamoah'ın transferi için bu hafta İtalya'ya çıkarma yapacak.
29 yaşındaki futbolcuyu sezon başından beri isteyen Galatasaray'ın, tecrübeli sol bekle prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor. Buna göre bu transferde Cim Bom'un önündeki tek engel, Juventus'u ikna etmek olacak.
İtalyan kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Asamoah'ın bonservisi için, Galatasaray'ın 2 milyon Euro'luk bir teklif yapacağı öğrenildi. Bu şekilde transfer pazarlığına start verilmiş olacak.
ONLAR DA TELLES'İ İSTİYOR
Bu arada Juventus da Galatasaray'ın eski sol beki Alex Telles'in peşinde. Sarı- Kırmızılılar'ın 6.5 milyon Euro'ya Porto'ya sattığı Brezilyalı futbolcu için 30-40 milyon Euro civarında paralar konuşuluyor. Juventus'un bu transferdeki en ciddi rakibi Chelsea. Eğer Juve, Telles'i kadrosuna katabilirse, Asamoah'ın transferine izin verecek. Galatasaray cephesi de süreci yakından takip ediyor.


webaslan

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 08 Ocak 2018, 14:35   #113
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SON DAKİKA Emre MOR KAP Bildirilcek..




SON DAKİKA Emre MOR KAP Bildirilcek..

Galatasaray, Emre Mor'a kavuşuyor
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer listesinin 1. sırasına yazdığı Emre Mor'a kavuşuyor.


Galatasaray, Emre Mor transferini bitiriyor! 20 yaşındaki genç futbolcuyu milli takıma kazandıran ve gelişimine büyük katkı sağlayan İmparator, Emre ile yaptığı görüşmede, "Sizin beni istemeniz yeterli. Hemen gelirim" yanıtını almıştı. Dortmund'dan Celta Vigo'ya rekor bonservisle giden ancak beklenen patlamayı yapamayarak yedekte bekleyen milli futbolcu, tuttuğu takım olan Galatasaray'a ilk etapta kiralık olarak gelecek.
Unzue'den onay çıktı
İspanyol temsilcisinin Teknik Direktörü Juan Carlos Unzue de Emre'nin forma şansı bulacağı ve mutlu olacağı bir takıma gitmesi gerektiğini Celta yönetimine iletti. İki kulüp arasında yapılan görüşmeler de mutlu sonla bitmek üzere.
Galatasaray yönetimi Emre için 1 milyon Euro kiralama bedeli ve futbolcunun yarım sezon için alacağı ücreti ödemeyi teklif etti. Transferin çok kısa bir sürede KAP'a bildirilmesine ve milli yıldızın Antalya'daki kampa katılmasına kesin gözle bakılıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 09 Ocak 2018, 16:58   #114
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galatasaray Günün Bomba Transfer Haberleri




Galatasaray, forvet için ilk teklifi yaptı
Galatasaray, Everton'un 15 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Niasse için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu.


Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sol bek transferi üzerine yoğunlaşırken; sürpriz bir temas daha geldi. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda forvet transferi için de kolları sıvayan Galatasaray, Everton'da gözden çıkartılan Oumar Niasse için resmen devreye girdi. Fatih Terim'den de onay alınark gerçekleştirilen transfer operasyonunda Everton ile masaya oturan sarı-kırmızılı komitesi, Everton'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.
Galatasaray'ı transfer sürecinde en zorlu kısım ise Everton'un Niasse'nin kiralık transferine sıcak bakmaması ve Senegalli futbolcuyu elden çıkartarak sıcak parayı kasaya koymak istemesi olarak gösteriliyor. Niasse için Everton'dan istediği cevabı alamaması durumunda sarı-kırmızılı komite, listedeki alternatif isimler üzerine yoğunlaşacak.
Cenk Tosun transferinin ardından satış listesine koyulan Niasse için Galatasaray'ın yanı sıra Crystal Palace, Brighton & Hove Albion ve West Bromwich Albion ile de görüşme halinde olan Everton, Senegalli futbolcu için 15 milyon euroluk bonservis bedeli belirledi. Everton formasıyla bu sezon çıktığı 16 resmi karşılaşmada 9 gole ve 3 asiste imza attı. Niasse'nin Everton'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
EDİTÖRÜN NOTU;
Hemen her transfer döneminde Türk kulüplerinin gündemine gelen Niasse için Galatasaray'ın yaptığı satın alma opsiyonlu kiralama teklifi Everton açısından pek de cezbedici durumda değil. Cenk'e 22 milyon euro ödeyen ve Barkley'in Chelsea'ye transferinden 17 milyon euro kasasına koyan Everton, benzer bir yöntemi Niasse transferinde de izleyecek. Cenk transferine rağmen forvete bir takviye yapmak isteyen Everton, AC Milan'dan Andre Silva'yı kadrosuna katmak istiyor ancak bu transfer için de karşılarına 35 milyon euroluk bir bedel çıkıyor. Bu transferi gerçekleştirmenin yollarından biri de Niasse'nin satışı...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------





 
Alıntı ile Cevapla

Alt 18 Ağustos 2018, 11:26   #115
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray Transfer Haberleri | GünceL |




Juventus C.Ronaldoyu aldı , Emre Akbaba'yı Alan Galatasaray/lılar kadar sevinmediler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
''Engin Gönül Hakka Niyaz.''
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Temmuz 2019, 09:50   #116
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray Transfer Haberleri | GünceL |




Açık ara şampiyonluk var bu sene
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Temmuz 2019, 09:57   #117
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray Transfer Haberleri | GünceL |




Seri gibi bir anda süpriz bir forvet çıkacak gibi bir izlenim var bende.Niasse Cenk hikaye.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Temmuz 2019, 09:04   #118
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray Transfer Haberleri | GünceL |




Josef de Souza, Galatasaray yolunda

Sevilla'ya giden Fernando'nun boşluğunu Seri ile dolduran Galatasaray, kiralık sözleşmesini uzatmadığı Ndiaye'nin yerine de Josef de Souza'yı kadrosuna katmaya çok yakın... Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı ön libero ile kiralık oynama konusunda anlaşma sağladı. 30 yaşındaki futbolcunun bonservisini elinde tutan Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye de kiralama teklifi resmen yapıldı. Al Ahli'nin teklifi kabul etmesi durumunda Josef de Souza 1 yıllığına Galatasaray formasını giyecek. 30 yaşındaki tecrübeli orta saha geçen sezon başında Fenerbahçe'den 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan kulübüne transfer olmuştu.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:04 -->-> Daha önceki mesaj 09:03 --

Galatasaray, Radamel Falcao ile anlaştı! Sıra Monaco'da

G.Saray'da transfer bombaları ardı ardına patlamaya başladı. Dün Seri'yi İstanbul'a getiren sarıkırmızılılar için dünyaca ünlü golcü Falcao ismi ön plana çıktı. Aslan'ın Kolombiyalı forvet ile her konuda anlaştığı, kulübü Monaco ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Galatasaray, 33 yaşındaki oyuncunun 7 milyon Euro'luk maaşının 3.5 milyon Euro'sunu kendisi ödeyecek. Monaco'nun oyuncu için 3 milyon Euro bonservis bedeli istediği ifade edildi.

HAFTADA 187 BİN EURO KAZANIYOR

Bu arada Fransa basını Falcao için devreye giren son kulübün Porto olduğunu yazarken İspanyollar ise Espanyol'un oyuncu için zemin aradığını iddia etti. Monaco'da haftalık 187 bin Euro kazanan Falcao için teknik direktörü Jardim, "Bizim için değerli bir oyuncu. Ama maliyeti çok yüksek" demişti. Falcao'nun sözleşmesi 2020 Mayıs'ta bitiyor.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Ağustos 2019, 17:41   #119
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray Transfer Haberleri | GünceL |




Herşey Yalan Gerçekleri Bilesin, Bu Alemin Kralı FALCAO Sensin !

AÇIKLAYIN ARTIK !


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
borsaya bildirildi, galatasaray, galatasaray haberleri, galatasaray hakkında hersey, galatasaray transfer haberleri, galatasaray transfer listesi, galatasaray transferleri, galatasaray yeni transferleri, galatasarayın yeni transferleri, gÜncel, haberleri, işte yeni transferler, transfer, |


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık