IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2016, 11:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sinan Gümüş Bambaşka ..




Yeni Arda'mız Sinan

Lige erken havlu atan Cimbom'da bu sezonun istikrarlı şekilde yükselen yıldızı Sinan Gümüş taraftarın gözdesi. Taraftar onu altyapının en iyi ürünü Arda'ya benzetiyor

Aslan bu sezon saha içinde Türkiye Kupası hariç istediği sonuçları alamadı. Ligde ezeli rakiplerinin çok gerisinde kalan Cimbom, Şampiyonlar arenasından da elenmişti. Kupada yoluna doludizgin giden sarı-kırmızılıların yüzünü güldüren isim Sinan Gümüş... Altyapıda kendi yaşıtları arasında gol şov yapan 21 yaşındaki futbolcu A takıma çıktıktan sonra da kendini Türkiye'ye tanıtmaya başladı. Genç forvet son 7 maçta 8 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray taraftarı da Arda Turan sonrası altyapının yeni ürünü olan Sinan Gümüş'ün üzerine adeta titriyor.

Adeta ders veriyor!
Galatasaray taraftarı twitter üzerinden Sinan'a övgüler yağdırıyor: "Yeni Arda Turanımız, Sinan", "Gelecek 10 yıl için forvetimizi bulduk", "Biz Sinan Gümüş dedikçe al sana Sinan diyenler vardı. Şimdi alın size Sinan", "Sinan; Burak ve Umut'a futbol dersi veriyor. Bencil olmamayı öğretiyor", "Sinan ve Linnes kuru fasulye pilav gibi, birbirlerini iyi tamamlıyorlar"

Hedefinde Barça olsun
Cimbom'un parlayan yıldızı Sinan Gümüş, bu tip oyuncularla geçmişte çok çalışan Mustafa Denizli'nin yakın gözetiminde gelişiyor. Genç futbolcuya deneyimlerini aktaran Denizli, Sinan'a "Hedefini Barcelona olarak koy. Büyük potansiyelin var" dedi.

"Alo ben başkan"
Gaziantep maçı sonrası Sinan Gümüş'e attığı gol ve futbolu için tebrik telefonları yağdı. Bunlardan birinde hattın diğer ucunda başkan Dursun Özbek vardı. Özbek'in karşılaşma sonrası Sinan'ı aradığı ve "İyi gidiyorsun, aynen böyle devam et. Sana çok güveniyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kadir Dede dua ettikçe torunu golleri sıralıyor
Sinan Gümüş'ün dedesi Kadir Erdem, G.Antep maçında tribündeydi. Kadir Dede "Torunum için Kastamonu maçından önce çok dua ettim, 3 gol attı. Beni maça çağırdı kıramadım, G.Antep'e de gol attı" dedi. Dayısı Hasan Erdem ise "Yeğenim diye söylemiyorum ama harika oynuyor" ifadesini kullandı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galatasaray, sinan gümüş, yeni arda turan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık