IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2017, 19:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galatasaray Dergisi’nin 166. sayısı bayilerde





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Galatasaray Dergisi’nin 166. sayısı raflardaki yerini aldı. Sezon sonu Japonya’ya uğurlayacağımız Lukas Podolski’nin kapağında yer aldığı Galatasaray Dergisi’nin 166. sayısı GSSTORE'larda, D&R, Migros, Carrefour ve havalimanlarında satın alınabilecek.

Galatasaray Dergisi'nin 166. sayısındaki tüm konular ise şöyle;

Lukas Podolski
Sadece ülkesinin değil, Avrupa’nın en kariyerli oyuncuları arasında yer alan Lukas Podolski, Galatasaray’daki iki sezonluk deneyiminin sonuna gelirken kariyerinin sarı-kırmızı günlerini dergimize değerlendirdi.

[FONT="Tahoma"][Mustafa Turgun/FONT]
Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Mustafa Turgun da Galatasaray Dergisi’nin sorularını cevaplandırdı. Turgun ile Galatasaray’daki iş yaşamını ve hali hazırda sürdürdüğü çalışmaları konuştuk.

Tarık Pabuççuoğlu
Arkadaşının rakibi olmasını hazmedemeyen Gaziantepli Kepaçı Vakkas, Hayat Bilgisi’ndeki uyanık müdür Amil Bey, Değirmen’de isyanı olan ilerici mühendis Deli Kazım, Çalıkuşu” tiyatro oyunundaki “Doktor Hayrullah”… Oynadığı birçok tiplemeyle iz bırakan Tarık Pabuççuoğlu, bu sayımızda sorularımızı cevaplandıran bir başka isim.

Bruno Fitipaldo
Uruguaylı basketbolcu Bruno Fitipaldo sezon başında bizle olmasa da Ocak ayından bu yana Galatasaray Odeabank formasıyla sarı kırmızılı taraftarının karşısında maça çıkıyor. Bruno ile Abdi İpekçi Arena’da oturduk ve memleketinden Galatasaray’a gelişini ve Türkiye Ligi’ne konuştuk.

Ve top beyaz perdede
Yeşil çimlerin üstündeki enstantanelerin Yeşilçam’a yansıdığı anlar… Futbol kariyerinin ardından bir de kamera karşısında şanslarını deneyen futbolcular... Konusu futbol olan ya da içinden futbol geçen filmler...

Okullu takımlar
Galatasaray'ı eşsiz kılan ve ülkemizin diğer kulüplerinden ayıran en can alıcı nokta, köklerinin bir eğitim kurumuna, Galatasaray Lisesi'ne bağlanmasıdır. Buradan kuvvet alan kulübümüz ülke sınırlarını aşıp şanını yürütmeyi sürdürüyor. Peki ya Galatasaray gibi bir eğitim yuvasından doğan takımlar hangileri?

Rio Ferdinand: Hayata karşı alan savunması
Manchester United'ın efsane kaptanlarından Rio Ferdinand, Mayıs 2015'te eşini kaybettikten sonra yaşadıklarını BBC'de yayınlanan "Hem anne hem de baba olmak" belgeselinde anlattı. Rio Ferdinand’ın, hayat karşı alan savunması…

Jübile zamanı
Kolay değil meşin yuvarlakla yolları ayırmak. Günü gelince omuzlarda da olsa yeşil sahadan son kez soyunma odasına yol alan futbolcuların izinden gittik. Türk futbolunun unutulmaz futbolcuları ve yeşil sahadaki son günleri olan jübile maçları...

Heykeller ve ölümsüzlük
İngiltere bir stadın etrafında dolaşıyorsunuz birkaç dakika boyunca kafanızı kaldırıp hikayesini okuyacağınız bir heykelin önünde mutlaka durusunuz. İşte futbolun beşiğindeki statların önünde her zaman duracak olan efsanelerin hikayesi...

Doğruyu Söyleme Erdem
Concussion (Doğruyu Söyle) geçtiğimiz yıl vizyon şansı bulan bu sene de DVD piyasasına sürülen etkileyici bir spor dramı… Sporcu sakatlıklarını konu alan "Concussion"ı Can Erbesler değerlendirdi.

Mektebin Koridorları
Galatasaray Lisesi sadece bir eğitim yuvası değil aynı zamanda yaşanılacak koca hayatın ön tecrübesidir. Fatih Özcan, bu ayki yazısında üç öğrencinin mektebin ardındaki koca şehirde geçen bir akşam yemeği macerasını anlatıyor.

Tarihten sayfalar
Spor tarihinin unutulmaya yüz tutan sayfalarını Coşkun Çelik arşivden çıkartıyor ve bir kez daha bizi o günlere döndürüyor.

DERGİ ABONELİĞİ İÇİN ARAYIN!
2002 yılından bu yana Galatasaray ile ilgili özel tüm içerikleri taraftarımızla buluşturan Galatasaray Dergisi'ne ulaşmak artık çok kolay. "Spor Ödülleri 2016"da yılın en iyi spor dergisi ödülüne layık görülen Galatasaray Dergisi'ne 0212 564 1905 numaralı telefonu arayarak abone olabilirsiniz...

Kaynak:Galatasaray.Org

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
116. sayı, dergi, galatasaray, galatasaray dergisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oktay Mahmuti, Galatasaray Dergisi'nin Kasım ayı sayısı için açıklamalarda bulundu! Kalemzede Diğer Spor Branşları 0 07 Kasım 2011 12:23
Tiyatro… Tiyatro… Dergisi Nisan 2010 Sayısı Bayilerde, Tüm D&R'larda Lady Tiyatro 0 18 Nisan 2010 15:25