IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2019, 14:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hagi Galatasaray'a dönüyor!




Galatasaray, tarihi başarılara ulaştığı Hagi’den sonra bu kez oğlu Ianis’e göz dikti. Rumen basını da genç yıldızın sarı-kırmızılılara yakın olduğunu iddia etti.

Sarı-kırmızılılar için yeni bir isim gündeme geldi. 1996-2001'de G.Saray'da oynayan Gheorghe Hagi'den sonra bu kez oğlu Ianis Hagi, formayı giymeye hazırlanıyor. Ülkesi Romanya'da Viitorul Constanta'da oynayan 20 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılılarla görüştüğü iddia ediliyor. Romanya Federasyonu eski Başkanı Dumitru Dragomir, Ianis'e Türkiye'den 8 milyon euro değerinde teklif geldiğini belirtip, "Onun değerini 15 milyon euro olarak görüyorum" ifadesini kullandı.

'8 MİLYONDAN FAZLA EDER'
Rumenlerin eski milli futbolcularından Duckadam da Ianis Hagi'ye teklif yapan kulübün Galatasaray olduğunu ifade ederek, "Kulübü, 8 milyon euro'ya Ianis'i bırakır mı, bilmiyorum. G.Saray gibi her yıl Avrupa'da oynayan bir takım olmasına rağmen bu rakamın üzerinde bir fiyat talebi olabilir" diye konuştu. Profesyonel kariyerine şu anda oynadığı Viitorul'da başlayan genç futbolcu, 2016-18 sezonlarında İtalyan Fiorentina'da forma giydikten sonra son iki yıldır tekrar Rumen ekibine döndü.

NET KONUŞMUŞTU: HAYIR DEMEM
Takımı Viitorul'un geçtiğimiz ocak ayında Belek'te kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ianis Hagi, net ifadeler kullanmıştı. Hagi isminin Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu bildiğini söyleyen Ianis, "Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Tabii ki Galatasaray'a hiçbir zaman 'hayır' demem" ifadelerini kullanmıştı.

İNGİLİZLER'İ YIKTI
U21 Avrupa Şampiyonası'nda Romanya forması giyen Ianis Hagi, önceki gece İngiltere ile oynanan maça damgasını vurdu. Romanya'nın 4-2'lik galibiyetiyle sona eren karşılaşmada takımını öne geçiren golü atan Hagi, futboluyla 90 dakikanın en iyileri arasında yer aldı.


Alinti

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Haziran 2019, 15:23   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hagi Galatasaray'a dönüyor!




Annesi/Babasi gibi super otesi iz birakan herhangi bir sporcu hatirlamiyorum. Umarim Hagi eriyip gitmez, babasinin ismi altinda ezilmez.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
gs


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık