IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2019, 00:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hedefimiz Şampiyonlar Ligi Kupasını Kazanmak




Galatasaray'ın yeni transferlerinden Adem Büyük, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

İşte Adem Büyük'ün yaptığı açıklamalar;
Transfer teklifi tatil döneminde geldiğinde çok mutlu bir haberdi benim için, çok heyecanlandım hatta inanamadım.


Fatih hoca daha önce milli takımda çalıştığım bir teknik adam, bu kulüp de Türkiye’nin en büyük kulübü. Kulüpten böyle bir teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Çok ani gelişti dediğim gibi hiç düşünmeden kabul ettim, burada olmak benim için onur ve gurur verici. Fatih hocama ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ederim.

"BİRİNCİ SEBEP FATİH TERİM"

Umarım bu sene de lige kupa ile başlarız ve kazanabileceğimiz tüm kupaları kazanmak istiyoruz. Buraya gelmemdeki birinci sebep Fatih hocanın burada olması, beni milli takıma ilk o çağırmıştı. Kasımpaşa'dayken de transfer teklifi vardı, o dönem Fatih hocayla da konuşmuştuk ama olmamıştı, bugüne nasipmiş. Geç oldu ama umarım güç olmaz.

"HEDEFİMİZ KUPAYI KAZANMAK"

En önemli etken Fatih hocanın burada olması ve Galatasaray’ın bu ligdeki en büyük takım olması. Bir hayalimiz var, daha önce diğer tüm kupaları kazanmış bir kulüp olarak hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak. Umarım ben de takımıma yardımcı olabilirim. Zaten sezona Süper Kupa ile başlayacağız, kazanıp sonrasında da Şampiyonlar Ligi’inde başarılı olmak istiyoruz.

"EN RAHAT SOLDA HİSSEDİYORUM"

Fatih hoca benim için futbol dehası, saha içinde ve dışında benim için örnek olabilecek bir teknik adam. En rahat sol ve forvet bölgesinde hissediyorum ama diğer bölgelerde de oynayabilirim.


Kamptaki arkadaşlık ortamı çok samimi, bu yüzden yabancılık çekilmiyor o çok güzel. Bartali bize çok şey katıyor, meyvelerini sezon içerisinde toplayacağımızı söyleyebilirim. Çok acı çekiyoruz ama zafere gitmek için acı çekmek zorundasınız.

"ONLARLA OYNAMAK BÜYÜK KEYİF"

Babel ve Donk çok önemli oyuncular, Kasımpaşa’da onlarla oynamak benim için büyük keyifti, onlarla aynı takımda olmaktan mutluluk duyacağım. Umarım onlarla birlikte daha iyi olacağız. Babel’in patlayıcı kuvveti ve şutları çok önemli, Donk’un ise sakinliği en önemli özelliği. Şampiyonlar Ligi’inde oynayacağım için çok heyecanlıyım, hocam fırsat verirse benim için de ilk olacak.

"REAL MADRID, BAYERN'İ İSTERİM"

Gruplarda Real Madrid, Bayern ve Dortmund ile eşleşmek isterim. Galatasaray’ın geçen sezon şampiyon olmasına çok sevindim çünkü hak edenenin kazandığını düşünüyorum. Herkes ektiğini biçiyor bu hayatta, çok sevindim sevincimi anlatamam. Taraftarlar çok etkileyici, geçtiğimiz sezon bunun en canlı örneğini kupa maçında yaşadım. Takım arkadaşlarınızı duyamıyorsunuz ve duyamadığınız için yardım da edemiyorsunuz. Taraftar futbolcular için çok önemlidir, Malatya’da da çok önemli etki ediyordu. Burada 55 bin kişinin karşısında eminim ki çok keyifli maçlar oyanayacağız. Birkaç kaza belki olur ama içerdeki maçların çoğunu kazanacağımızı düşünüyorum.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"ESKİDEN DAHA AGRESİFTİM"

Eskiden gölgemle bile kavga ediyordum ama saha içerisinde agresifliğim devam ediyor. Bana bir faydası olduğunu düşünüyorum ama dışarıda kendime çok zarar verdiğimi düşünüyorum. Eşim bu konuda bana çok yardımcı oldu ona da çok teşekkür ederim.


7 numaralı forma ile ilgili özel bir durum yok aslında başka numaraları istiyordum ama arkadaşlarım almıştı ondan dolayı üstelemedim. Şu an net bir numara da yok henüz belirlemedik, 23’ü Babel aldı, 11 alacaktım Mitro aldı. 99’u da genç kardeşimiz almış, ondan dolayı henüz bir karar vermedim, şu an 7 yakın gibi duruyor. Taraftarımızın lig boyunca yalnız bırakmayacağını düşünüyorum, onlara bu forma için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumu söylemek istiyorum. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız bizi desteklemeye devam etsinler.

Bein sports

__________________
𝔰𝔦𝔫𝔠𝔢 շօօՅ 𝓑𝔂 𝓖𝓪𝓛𝓪𝓽𝓪𝓢𝓪𝓡𝓪𝔂𝓛𝓲

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adem büyük, adem büyük galatasaray, hedefimiz şampiyonlar ligi kupasını kazanmak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi Kuralı Çekildi... PauL Avrupa ve Dünya'dan Futbol 2 18 Mart 2016 15:49
FEED: UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi 3.1°E, 7°E, 10°E, 16°E Burce Uydu Dünyası 1 26 Aralık 2015 23:40