IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ağustos 2020, 10:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galatasaray'a James Rodriguez müjdesi! Yetki verildi.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeni sezon için transferde adeta gaza basan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Geçen sezon Falcao’yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar bu kez de Real Madrid’den Rodriguez’i isterken dün güzel bir gelişme yaşandı. İspanyol kulübü, yıldız oyuncu ile görüşmesi için Galatasaray’a yetki belgesi verdi.
Bu sezon şampiyonluğu kaptıran Galatasaray yine büyük oynuyor… Geçen sezon büyük uğraşlar sonucunda Radamel Falcao'yu transfer ederek ses getiren sarı-kırmızılı ekip bu kez de yine Kolombiya'nın ünlü isimlerinden James Rodriguez'in peşinde... 29 yaşındaki 10 numara için Galatasaray adına görüşmeleri idari menajer Şükrü Hanedar ve ekibi gerçekleştiriyor. James Rodrigues'in transferi için Real Madrid'in kapısını çalan ve "Maaşının yarısını biz, yarısını siz ödeyin" diyen Şükrü Hanedar'a, İspanyollar "Öncelikle oyuncuyu ikna edin" cevabı geldi.

10 GÜN SÜRE VERDİLER
Real Madrid, teknik direktör Zidane'ın gözüne giremeyen ve satış listesine konulan yıldız oyuncu ile görüşebilmesi için Galatasaray'a, resmi yetki belgesi verdi. Bu belgede, sarı-kırmızılı kulübe, 31 Ağustos'a kadar ikna süreci tanındı. Eğer bu 10 gün içinde James, Galatasaray'ın sunduğu imkanlardan memnun kalırsa, Real Madrid ile bir görüşme yapılacak. O görüşme James'in imza sürecine kadar ulaşabilecek. Geçen sezon La Liga'da sadece 8 maçta oynayabilen futbolcunun, daha iyi bir teklif gelmezse Galatasaray'a 'Evet' diyebileceği belirtiliyor.

JAMES VE EŞİNİ İSTANBUL'A DAVET ETTİ
James Rodriguez'in Galatasaray'a gelmesi için Radamel Falcao ve eşi de aktif rol üstlendi. Rodriguez ve sevgilisi Shannon De Lima'yı Radamel ve eşi Lorelei Taron ikna edecek. Her fırsatta Türkiye'yi öven açıklamalar yapan Taron'un, James'in Venezuela'lı sevgilisini ikna etmekte zorlanmayacağı iddia edildi.

Asıl bomba iddia ise Radamel Falcao'nun James'i ve eşini İstanbul'a davet etmesi... Real Madrid'li oyuncunun, birkaç gün içinde Türkiye'ye gelmesi ve Falcao çifti ile İstanbul'u gezmesi planlanıyor. James Rodriguez'in Galatasaray'ın teklifini kabul etmesi yolunda bu ziyaretin çok önemli olduğu belirtiliyor.

TRANSFERDE FOTOMAÇ FARKI
Son dönemde ezeli rakiplerinin gölgesinde kalan Galatasaray, James Rodriguez'i alarak bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Real Madrid ve Kolombiyalı yıldız ile yapılan görüşmeler büyük bir gizlilik içinde sürdürülse de Türkiye'nin bir numaralı spor gazetesi FOTOMAÇ habercilikteki öncülüğünü bir kez daha ortaya koydu. Dün, Galatasaray'ın Rodriguez ile temas halinde olduğunu duyuran ilk ve tek gazete oldu..

Kaynak: Fotomaç

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galatasaray


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Falcao'ya James Rodriguez çağrısı: Galatasaray'a götür! Fragile Galatasaray 1 08 Eylül 2019 18:01
James Rodriguez-Hazard takası gündemde Mehmet Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 15 Mart 2016 13:56
James Rodriguez'in ayağı kırıldı Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 05 Şubat 2015 11:56