IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2021, 18:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Maurizio Sarri ile Fatih Terim arasında geçen diyalog ortaya çıktı: Seninle tanışmak bir şeref




Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde Lazio'yu mağlup ettiği maç öncesinde İtalyan ekibinin hocası Maurizio Sarri ile Fatih Terim arasında samimi bir diyalog yaşandı. Sarri'nin bu konuşmada Fatih Terim'e "Seninle tanışmak bir şeref" dediği öğrenildi. İtalyan hocanın mağlubiyet sonrası Terim'in önünde eğildiği anlar da uzun süre gündemdeki yerini korumuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Lazio'yu devirerek Avrupa Ligi'ne müthiş bir başlangıç yaptı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e olan hayranlığını her fırsatta belirten Çizme ekibinin hocası Sarri, maç öncesi Terim'le bir araya geldiğinde ona karşı olan hislerini yüzüne söyledi.

FATİH TERİM'İ YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI

Milliyet'in [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ine göre; İstanbul'a gelmeden İtalyan basınına Fatih Terim'i yere göğe sığdıramayan açıklamalar yapan Lazio Teknik Direktörü Sarri'nin oyun felsefesine hayran kaldığı tecrübeli hoca ile maç öncesi buluşmasında İtalyanca "è un onore conoscerti" (seninle tanışmak bir şeref) ifadesini kullandığı ortaya çıktı.
TERİM'İN OYNATTIĞI FUTBOLDAN ÇOK ETKİLENDİ

Galatasaray'ın Lazio galibiyeti kadar İtalyan takımının dünyaca ünlü teknik direktörü Maurizio Sarri'nin Fatih Terim'le karşılaşırken önünde eğilmesi de bir o kadar gündeme damgasını vurdu. Terim'i görür görmez İtalyanca "è un onore conoscerti" (seninle tanışmak bir şeref) diyen Sarri'nin hikayesinin Fatih Terim izleri taşıdığı ortaya çıktı. Terim, Fiorentina'yı çalıştırırken İtalya 4. Ligi'nde Sansovino'da görev yapan Sarri'nin, tecrübeli hocanın oynattığı futboldan çok etkilendiği ve futbol felsefesinin temelini bu anlayışın oluşturduğu belirtildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Fotoğraf: Hüseyin Çağlar
FATİH TERİM'İN OYNATTIĞI HÜCUM FUTBOLUNA HAYRAN KALDI

Floransa'ya yakın bir yerde yaşayan ve aynı zamanda o dönemler bankacılık yapan Sarri'nin defansif yönüyle dikkat çeken İtalya Ligi'nde Terim'in hücum futboluna hayran kaldığı ve ilham aldığı bildirildi. Terim'den 6 yaş küçük olan Sarri'nin (62 yaşında) deneyimli hocadan esinlenerek oynatmaya çalıştığı futbol özellikle Napoli'de büyük ses getirdi. Göze hoş gelen ve hücumu ön planda tutan bu futbol sonrası İtalyan teknik adam kısa süre içinde Chelsea ve Juventus gibi devleri de çalıştırdı. Tecrübeli teknik adam bu sezon başında da Lazio'nun başına geçti.
AİLESİ FIORENTINA AŞIĞI

Fatih Terim'e olan ilgisi ve saygısıyla dikkat çeken Maurizio Sarri'nin ailesinin koyu Fiorentina taraftarı olması da bu duruma en büyük etken. Sarri, İtalya'da verdiği bir röportajda annesi ve büyükannesinin Fiorentina'yı çok sevdiklerini anlatmıştı. Fatih Terim'e olan ilgisi ve saygısıyla dikkat çeken Maurizio Sarri'nin ailesinin koyu Fiorentina taraftarı olması da bu duruma en büyük etken. Sarri, İtalya'da verdiği bir röportajda annesi ve büyükannesinin Fiorentina'yı çok sevdiklerini anlatmıştı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
haberler.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fatih Terim, geçen hafta gol atan Emre Akbaba'yı Antalya deplasmanında ilk 11'de görevlendirdi CORDON BLEU Galatasaray 0 24 Nisan 2021 19:59
Fatih Terim, 900. maçına çıktı CORDON BLEU Galatasaray 0 24 Temmuz 2020 23:24
Fatih Terim: "Sonuna kadar kıran kırana geçen bir maçtı" ZaLim Galatasaray 1 10 Kasım 2019 08:29
Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında gerginlik çıktı oMeN Spor Haberleri 1 06 Ekim 2019 19:04
Fatih Terim eşofmanları giydi, Florya'ya çıktı! PauL Galatasaray 2 23 Aralık 2017 00:08