IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2023, 16:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Yeni İmparator Okan Buruk'




Zeki Uzundurukan, Galatasaray'ın Atakaş Hatayspor'u 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Okan Buruk'a övgüler yağdırdı ve 'Yeni İmparator' dedi.
İşte Uzundurukan'ın Fotomaç'taki yazısı:
"Öyle bir Galatasaray izledik ki... Emek, alın teri, takım bütünlüğü, taraftar desteği... Bir takım şampiyon olmak istiyorsa böyle oynamalı. İşte iştahlı futbol. İşte pas oyunu, işte önde pres, işte hızlı top çevirme... Galatasaray, suda sönmeyen akşam güneşi gibiydi.
İlk yarıda 3 puanı cebine koydu Galatasaray. Ama o kadar coşkulu oynadı ki sarı-kırmızılılar, her dakika golü düşünen, her dakika pozisyona giren bir futbolcu topluluğu vardı. Biz izlerken yorulduk da, Galatasaray, oynamaktan yorulmadı. Bu takımın içine şampiyonluk ruhu kaçmış! Helal olsun Okan Buruk'a... Galatasaray'ı nereden aldı, nerelere getirdi... Her maç üzerine koyan bir Galatasaray var. İşte Galatasaray'ı yeni İmparator'u Okan Buruk!
Mertens'in yokluğunda görev alan Mata, adeta bir MATAdor gibiydi ve 2 kez fileleri havalandırarak, klasını ve ustalığını konuşturdu. Galatasaray, Hatayspor karşısında adeta bir yanardağ ordusu gibiydi. Ateşlere basarak koşan takım ruhu ile oynadılar. Estetik gol uzmanı İcardi bile önde öyle baskılar yaptı ki, Hatayspor defansı nefes almakta zorlandı. 43 kez rakip ceza sahasında topla buluşmuş dünkü maçın ilk yarısında Galatasaray. Şampiyonluk sevdalıları, emin adımlarla hedefe doğru ilerliyor. İcardi çok büyük bir oyuncu. İlk yarıda atılan 3 golün de mimarıydı... Mertens yok ama taraftar ve Okan hoca 'Eyvah, eyvah!' demiyor. Çünkü Mata var. Galatasaray'da her oyuncu formda! Her oyuncu sahada adeta birer aslanlar gibi kükrüyor!
Galatasaray'ın dünya yıldızları; çok yetenekli ve kaliteli oldukları kadar bir o kadar da zekiler. Günümüzde futbol matematik üzerinden oynanmaya başlandı. Matematik de zeka işi. Sahada zeki oyuncuların fazla olursa, rakiplerin çıkardığı problemleri, bu oyuncular çözüp, seni sonuca götürüyor! Galatasaray, yaz transfer döneminde işte böyle oyuncular transfer etti.
Futbolda yaşa takılmamak lazım. Futbolun gerçeklerinden biri de tecrübedir. Galatasaray taraftarlarına da altın alkışlar göndermek lazım. İstanbul'da cuma trafiği yoğunluğu, soğuk ve yağmurlu bir hava olmasına rağmen, tribünler tıklım tıklımdı. Sadece sahadaki futbolcular değil, tribünler de artık şampiyonluğa inanmışlar. İşte bu bütünlük, Galatasaray'ı mutlu sona götürecek gibi görünüyor!"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



fotomaç-AA

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni bir imparator doğuyor! Okan Buruk, Fatih Terim'in çılgın serisini maziye gömmeye çok yakın CORDON BLEU Galatasaray 2 06 Ocak 2023 17:23
Galatasaray, yeni forvetini buldu! Meğer bunca zamandır Okan Buruk'un gözünün önündeymiş CORDON BLEU Galatasaray 1 14 Aralık 2022 14:26
Yeni Hoca Okan Buruk Oldu Dedecan61 Galatasaray 0 19 Haziran 2022 16:46
Galatasaraylı taraftarlar: İmparator Okan Buruk! Risque Galatasaray 2 13 Aralık 2019 11:05
Elazığspor'un Yeni Hocası Okan Buruk IRCMafia Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 29 Ekim 2013 10:31