IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2014, 18:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye 5 yıl içinde iyi bir ivme yakalayacak!




AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatının Kadıköy’deki Fasl-ı siyaset programın konuğu AK Parti Kurucular Kurulu üyesi Murat Yalçıntaş oldu. Yalçıntaş: "Türkiye 5 yıl içinde iyi bir ivme yakalayacak" dedi.

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatının Kadıköy'de Fasl-ı siyasetin program konuğu AK Parti Kurucular Kurulu üyesi Murat Yalçıntaş oldu.
Türkiye ekonomisinin dünü bugünü ve yarınının masaya yatırıldığı programda Yalçıntaş, dinleyicileri ekonominin soğuk yüzü olan keyifli bir anlatımla konuklara aktardı.Yalçıntaş, Fasl-ı Siyaset Programımız için, başladığı günden 87.programına kadar bu kalitede bir programı kesintiye uğramadan yürüten başka bir ilçe yok dedi. Programımızın ismine de değinen Yalçıntaş, Fasl-ı Siyaset, Siyaset zamanı demek olduğu gibi fasıl kelimesinin doğruyu yanlıştan ayırt etmek manasında da kullanıldığına dikkat çekerek siz sadece bir siyaset programı değil, aynı zamanda doğru siyasetle yanlış siyaseti ayırt edecek, eğitici, öğretici programlar düzenliyorsunuz diyerek programımızdan beğeni ve övgüyle bahsetti.

TİCARETİMİZİ EN FAZLA AVRUPA BİRLİĞİ ÜLKELERİ İLE YAPIYORUZ

2014 yılının Dünyada olduğu gibi Türkiye için de zor geçen bir sene olduğunu belirten Yalçıntaş, ithalat ve ihracatımızın, yurt dışı ticaretimizin en fazla Avrupa Birliği ile olduğunu ve Rusya ile de önemli ticari ilişkilerimizin sürdüğünü, Avrupa ülkelerinde ve Rusya'da devam eden sıkıntıların Türkiye'yi de etkilediğini söyledi. Diğer yandan Suriye'de, Irak'ta yaşanan büyük problemlerin de Türkiye ekonomisi üzerinde olumsuz etkiler oluşturduğunu söyledi.

Yaklaşık iki buçuk milyon mülteciyi, örf ve âdetimizden taviz vermeden misafir ettiğimizi, fakat bunun bir zorluğu da beraberinde getirdiğini görmemiz gerektiğini belirten Yalçıntaş, "ekonomimizde oluşturduğu ağır yüke rağmen bu bizim millet olabilmek adına bir insanlık vazifemizdi" dedi.
TÜRKİYE 2015 İLE 2019 YILLARI ARASNDA İYİ BİR İVME YAKALAYACAKTIR

Yalçıntaş, "Bu olumsuzluklara rağmen, bizi bekleyen olumlu bir sürece de giriyoruz. 2015 seçimlerinin hemen ardından dört yıl sürecek seçimsiz bir döneme gireceğiz. İşte bu süreçte doğru adımları atabilirsek, Türkiye 2015 ile 2019 yılları arasında iyi bir ivme yakalayacaktır." dedi.

Ekonomi yönetiminin bugüne kadarki süreci başarılı bir şekilde yürüttüğünü belirten Yalçıntaş; "Eğer bir ülke ürettiğinden daha fazla tüketiyorsa cari açık verir. Cari açığı ve enflasyonu azaltıp, üreterek büyümeye devam etmeliyiz, Pahada ağır ama yükte hafif yüksek katma değerli üretim yapmalıyız. Ülkemizde zenginleşmeyi artırmalıyız. " dedi.

Yalçıntaş konuşmasında "Bir ülkenin kendi enerjisini üretemezse her zaman borç almak durumunda kalacağını" belirterek, Türkiye'nin temiz ve güvenilir nükleer enerji üretmek zorundadır dedi.

Programın son bölümünde soruları cevaplayan Yalçıntaş'a program sonunda AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin tarafından, Murat Yalçıntaş isminin hat yazısıyla kaligrafi edildiği çini bir tabak takdim edildi.



sabah

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5, bîr, icinde, ivme, iyi, türkiye, yakalayacak, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hırsızını kendi yakalayacak! Zen Cep Telefonlar 0 09 Şubat 2013 19:17
Seferler Gökçeada'ya ivme kazandırır Chelt Havacılık Haberleri 0 28 Kasım 2010 00:57
Mobil oyun pazarı ivme kazandı Kralice Bilim Dünyasından Son Haberler 1 05 Mart 2009 07:16
PS3 Wii'yi yakalayacak mı? Kralice Oyun Dünyasından Son Haberler 0 05 Temmuz 2008 09:16