IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2015, 22:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye'nin İlk Küçük Yapı Marketi Praktiker Pratik İstanbul'da Açıldı




Türkiye yapı marketi pazarında 17 yıl kalan ve Alman Praktiker Türkiye'nin tüm isim haklarını alan Practical Retail Holding BV, ilk mağazasını Gayrettepe'de açtı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


300 metrekare büyüklüğündeki mağazada ev, bahçe ve işyeri için gereken 4 bin farklı ürün çeşidi bulunuyor. Praktiker, 2015 yılında Türkiye'nin farklı şehirlerinde 40 'Praktiker' ve 'Praktiker Pratik' mağazası açmayı planlıyor.

KOLAY ULAŞIM KONSEPTTİ

Kolay ulaşılabilir yapı marketi konsepti ile sektöre yeni bir bakış açısı getirdiklerini belirten Praktiker Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yalçın şunları söyledi: "Sadece otomobille gidilen ve neredeyse şehir dışında bulunan yapı marketi algısını değiştiriyoruz. Şehir içinde ihtiyacı olan herkesin yürüyerek eviyle veya bahçesiyle ilgili her türlü ihtiyacını hızlıca karşılayacağı mağazalar yapıyoruz.

Gayrettepe'de açtığımız ilk Praktiker Pratik mağazamızda, ev, bahçe ve ofislerin yenilenmesi, tamiratı ve dekorasyonu için müşterilerimizin ihtiyacı olan tüm pratik çözümleri, en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Raflarda mutfak ve banyo ürünlerinden mobilyaya, el aletlerinden yapı malzemelerine binlerce ürün yer alıyor."

TALEPLER HEDEF BÜYÜTTÜ

Ekim ayı sonunda Türkiye'deki yeniden yapılanma süreçlerini duyurduklarını anlatan Yalçın, yatırımcılardan yoğun bir ilgi gördüklerini ve bu nedenle büyüme hedeflerini revize ettiklerini açıkladı. Yalçın yatırımcılardan gelen ilginin yenilenen iş modelinin yarattığı fark ve sektörün potansiyeline yönelik ciddi bir gösterge olduğunu kaydederek, "Franchise ile büyümeyi planladığımız iş modelindeki yoğun ilgi nedeniyle hedeflerimizi revize ettik. 2015 yılı için 30 olan mağaza hedefimizi 40'a, 40 milyon dolar olan yatırım bedelini de 60 milyon dolara çıkardık. Türkiye'nin dört bir yanından yatırımcılar bu akıllı yatırım fırsatından yararlanarak, sisteme dahil olmak istiyor. Türkiye'de her ilde ve büyük ilçelerde yer alma hedeflerimize beklediğimizden daha hızlı bir sürede ulaşacağımızı düşünüyoruz" dedi.

PRAKTİKER TÜRKİYE HAKKINDA

Almanya'da 1979 yılında kurulan yapı ve inşaat malzemeleri devi Praktiker, Türkiye'ye ilk kez 1997 yılında geldi. Türkiye yapı marketi pazarında 17 yıl kalan Praktiker Türkiye'nin tüm isim hakları 2014 yılında Hollanda merkezli PracticalRetail Holding BV tarafından satın alındı. Praktiker, Türkiye'de Praktiker Pratik ve Praktiker olmak üzere iki farklı mağaza konsepti ile faaliyet gösteriyor. Herkesin yürüyerek ulaşabileceği bir yapı ve ev geliştirme mağazası olan Praktiker, yeni konsepti ile ev, iş yeri ve bahçe için gereken ürünleri müşterilerine en yakın noktalarda sunuyor.


sondakika

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aÇıldı, küÇük, marketi, praktiker, pratik, türkiyenin, yapı, İlk, ıstanbulda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul- İzmir yolu açıldı Desmont Haber Arşivi 0 01 Ocak 2015 14:15
İstanbul merkezli paralel yapı operasyonu Desmont Haber Arşivi 0 12 Kasım 2014 10:58
Paralel Yapı'nın Pakistan'daki çirkin Türkiye oyunu MasteR06 Haber Arşivi 0 09 Mart 2014 21:10
İstanbul'da 1 Milyon 600 Bin Yapı Riskte ELa__ Haber Arşivi 0 19 Mayıs 2012 15:30
Küçük Çocuk Odalarına Pratik Çözüm Mobilya Tasarımları Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 22 Ağustos 2011 10:57