IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2015, 20:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BUDO İkinci Yaşına 2 Milyonu Aşkın Yolcuyla Girdi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa'yla İstanbul arasında deniz ulaşımını sağlamak maksadıyla kurulan ve yolculu seferlere 24 Ocak 2013'te başlayan Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), ikinci yaş gününde 2 milyonu aşkın yolcu sayısına ulaştı.

Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'yla İstanbul arasındaki ulaşımı rahatlatmak amacıyla hizmete aldığı BUDO, aylık yaklaşık 100 bin kişiye eşdeğer müşteri oranıyla pazardaki yerini sağlamlaştırdı. Geride kalan iki yılda deniz ulaşımının önemli bir markası haline gelen BUDO'da yolculu seferlere başlamanın ikinci yılı nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi. Hem Mudanya hem de İstanbul Kabataş'taki yolcu terminal binaları yeşil be yaz balonlarla süslenirken, yolcul ara ise gemi şeklinde kurabiyeler dağıtıldı.

BUDO'nun 2 yıllık faaliyetleri hakkında bilgiler veren ve gelinen son noktayı değerlendiren BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, 24 Ocak 2013'te yolculu seferlere başlayan BUDO'nun şu anda 5 deniz otobüsüyle hizmet verdiğini söyledi. Seferlerin her gün kesintisiz devam ettiğini, Bursa- İstanbul arasında pazartesi ve perşembe günleri arası 56, cuma ve pazar günleri 18 ve cumartesi günleri 14 sefer düzenlendiğini belirten Fidansoy, haft ada toplam 102 tur yaptıklarını vurguladı. Bursa Mudanya ile İstanbul Kaba taş arasında çalıştıklarını, Bursa'dan 09.00, İstanbul'dan da 15 seferlerinin Armutlu'ya uğradığını vurgulayan Fidansoy, "BUDO'da kurulduğumuz günden bu yana 2 milyon yolcu taşıdık. Yolcu ve gemi sayımızı artırarak, kaliteli hizmetten ödün vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. Sefer saatlerinin özel günler, bayramlar ve yaz mevsimlerinde artış gösterdiğini söyle yen Genel Müdür Fidansoy, yaz aylarında Erdek-Marm ara Adası- Avşa -Tekir dağ seferlerinin yeniden yapılacağını da sözlerine ekledi. -



haberlercom

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2, aŞkın, budo, girdi, milyonu, yaşına, İkinci, yolcuyla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
3 Yaşına Çadırda Girdi aLya Haber Arşivi 1 28 Ekim 2011 14:29
Jonathan 178 Yaşına Girdi. Düş Haber Arşivi 0 05 Ağustos 2011 15:53