IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

26Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04 Kasım 2020, 21:52   #10
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sevgi, Barış Ve Hoşgörü Dini




kelalaka Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Zahmet etmişsin. Teşekkür ederim. Ramazan'da TV'de program yapan devlet memuru şarlatanları saymazsak eğer, İslam'ın barış dini, hoşgörü dini olduğunu kimse iddia etmez. İlminin hakkını veren istediğin İslam alimine sorabilirsin bunu. İslam fetih dinidir. Dünya'ya İslam hakim olana kadar savaşmak her müslümanın üzerine farzdır.

Bugüne kadar gelmiş ve kıyamete kadar gelecek olan insanlardan;

Akıl, ilim, irfan, takva ve buna benzer bütün insani vasiflar ve özellikler bakımından en üstünü, en şereflisi, en erdemlisi, en yüksek mertebede olanı ve en önemlisi Allah a en yakın olanı Muhammed Mustafa (s.a.v) islamiyet dinini yayma görevini Allahın izni inayetiyle eksiksiz olarak yerine getirmiştir.

Bir insan eğer islam dinine inaniyorsa, iman ediyorsa en büyük görevi şu ahir zamanda kendini kurtarmaktır.İmanini muhafaza etmektir.Sen şu zamanda bunu başarabiliyorsan, Allahın rahmetinin üzerinde olduğundan dolayı çok şükretmelisin.Ümmeti Muhammed içinde dua etmelisin.

Dünya ya islam hakim olana kadar dua et, etrafindakilere varsa ilminle telkinler de bulun.Ayetlerde de geçtiği gibi onları hayra ve iyliğe davet et.Çünkü insan bilir ki herşey Allahın kudretindedir.O isterse her yer güllük gülistanlık olur.

İslam dinin de bütün ibadetlerin özü dua dır.Birşeylerin daha iyi olmasini istiyorsan veya bunu yapabilecek kudretin yoksa dua etmen gerekiyor.Yaradan bunu emrediyor.


"Eğer duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var?" (Furkan, 25/77)

__________________
mazafaka
 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
#bariş, #din, #hoşgörü, #islam, #islamdini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevgi ve Hoşgörü mahseri Makaleler 2 06 Ağustos 2017 17:01
İslamiyet: Sevgi Barış ve Hoşgörü Dinidir!. Sevda İslamiyet 0 29 Temmuz 2013 17:57
Barış Dini İslam Kalemzede İslamiyet 0 05 Ağustos 2011 02:20