IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 21 Mayıs 2006, 12:44   #1
PuSAt
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gökten Düşen Yeşil Buzun Esrarı




2 Eylül 2003 gecesi, Ankara-Gölbaşı’nda oturan Hasan Yaman’ın evine gökten esrarengiz yeşil bir buz kütlesi düştü. Olayın altından öyle bir şey çıktı ki şok olacaksınız!
Ankara-Gölbaşı’nda, Yavrucak köyünde oturan Hasan Yaman’ın evine gökten esrarengiz yeşil bir buz kütlesi düştü. Çarpmanın etkisiyle çatı kırıldı, hatta duvarlar çatladı.
Etrafa yeşilimsi renkte parçalar dağıldı. Parçayı eliyle tutan Hasan Yaman, elinde aynı renkte bir iz kaldığını fark etti. İlk şok atlatıldıktan sonra köydeki herkesi bir UFO telaşı sardı. Köy halkı, cismin bir UFO’dan düştüğünden neredeyse emindi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ev sahibi Hasan Yaman jandarmaya haber verdi. Gökten düşen buzun erimeye başladığının fark edilmesi üzerine de bir bölümünü alıp buzdolabına koydu. Yaman’ın evi çok geçmeden, yaklaşık 5 kilo ağırlığındaki ve kötü kokulu cismi görmeye gelenlerle dolup taştı.
Köylü Diliyle Dokundu
Hatta köylülerden biride tadını merak edip cisme diliyle dokundu. Ankara Üniversitesi Astronomi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ethem Derman parçayı incelerken, Maden Tetkik Arama (MTA) da numune alıp laboratuvarda test ettirdi. Kütle uzaydan değil, hava meydanına para vermekten kaçınan bir uçaktan bırakılan tuvaletten gelmişti.
-50 derecede donan atık da gökcismi gibi yere çakılmıştı. Buza yeşil rengi verense, temizlik maddeleriydi. Gölbaşı Savcılığı yaptığı incelemede, olay saatinde iki Rus uçağının seyrettiğini belirledi.
Uçaklardan biri Evolga AVV, diğeri ise KBA Sonajarsky Havayolları’na aitti. Savcılık, Hasan Yaman’a dava açabileceğini bildirdi. "O gece kimsenin ölmemesi mucize" diyen Hasan Yaman da, şimdi dava açma hazırlıkları yapıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
buzun, dusen, düşen, esrari, esrarı, gokten, gökten, yesil, yeşil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Buzun yarattığı büyüleyici manzaralar YapraK Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 21 Haziran 2012 15:29
Yeşil Kılıçkuyruk - Yeşil Kılıçkuyruk Balığı Özellikleri - Yeşil Kılıçkuyruk Hakkında Liaaa Hayvanlar Alemi 0 03 Mart 2012 17:14