IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 16 Temmuz 2006, 16:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Reklamlardaki Hatalar




Winhouse reklamında niçin hem "Neden Winhouse?" sorusuna karşılık olarak "Yıllara meydan okuyabilsin diye..." cevabı verilip, hem de ardından "Yeni çıkan 85lik ürünümüz..." diye devam edilmektedir? Yeni çıkan ürünün yıllara meydan okuyabileceğinin ne tür bir açıklaması vardır?

Bravo reklamında kız daha önce Bravo’yu iki kez ısırmış olmasına rağmen finalde kızın elindeki dondurma nasıl oluyor da hiç ısırılmamış oluyor? Bu kız dondurmaları ışık hızıyla mı yiyor yoksa dondurmayı ısırıp atıyor mu? Ya da reklam şirketi "Dondurmanın sadece baş kısmı güzel" imajı mı yaratmaya çalışıyor?

15 dakikada çamaşır yıkayan Bosch çamaşır makinesi reklamındaki adam, neden makinenin üzerindeki kronometreye güvenmeyip elindeki analog kronometreyi kullanmaktadır?

Bir araba reklamında kaldığı yerde karların eridiğini gören baba niye kardan adamı alıp dağa kaldırmaktadır? Babanız böyle bir şey yapsa manyadı galiba diye düşünmez miydiniz?

Pepsi Gold reklamında Henry ve Claudia Schiffer Pepsi'yi almak için ufak bir rekabet içindeyken Erman'ın hanzo gibi elini daldırıp şişeyi alması ve ardından Türkçe bir cümle kurması akıllıca mıdır? Bu davranış biz Türkleri kötü temsil etmez mi?

Süpürmen adlı Arçelik marka şarjlı gırgırın isim babası ShockHaber midir?

Neden AEG reklamında, tişörtüne meyve suyu dökülen KişiCan tertemiz gömleğini çamaşır sepetine atıp kirli tişörtü giymeye devam eder?

Dimes reklamında gayet şık ve elit gibi görünen bir ortamda Dimes içmekte olan iş adamı kılıklı bir grup neden Dimeslerini bardağa koymamıştır? Yemek yedikleri ortamda bardak mı yoktur? Yoksa artık şişeyi kafaya dikmek adabı muaşerete ters düşmemekte midir?

Cafe Crown karamelli reklamında, adamın karamel görünce titrettiğini söylemesine rağmen neden kız ısrarla karamelli kahve teklif etmektedir? Orada amaç adamın titretmesini önlemek değil midir? Reklam yazarları bu çelişkiyi fark edememekte midirler?

Orkid'in çiçek kokulu ürünü reklamında görünen bütün kadınların regl dönemleri nasıl aynı zamana denk gelmiştir? Yoksa aslında dünyadaki tüm kadınların adet dönemi aynı zamandır da bizim mi haberimiz yoktur? Bu nasıl bir mantıktır?

Cola Turka reklamında dış ses neden Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin anonsunu normal yapar da, Galatasaray, Trabzon gelince avazı çıktığı kadar bağırır, yoksa dış ses de Galatasaray, Trabzon kardeşliğini iyi mi bilmektedir?

Alaturca Keyf reklamında kızın televizyondan izlediği klip canlı olarak mı yayınlanmaktadır ki, bir koşu gidip çay ikram edebilmektedir? Dünyada bunun bir örneği daha var mıdır, eğer yoksa bu neden ATV ana haber bültenine konu olmamıştır?

Mr. Mussel reklamında adamın banyosuna bir el tarafından sokulan Mr. Mussel'ı gören adam neden o kadar sevinmektedir? İnsanın banyosuna bir elin girmesi ne kadar sevimli bir durumdur? O elin sahibi elini kolunu sallaya sallaya adamın banyosuna nasıl girmiştir? Adam yoksa Mr. Mussel'ı gördüğüne değil de o elin sahibini gördüğüne mi bu kadar sevinmiştir?

Nutella reklamında Nutella kazanının başındaki aşçı yaladığı kaşığı neden tekrar kazana daldırmaktadır? Asıl kavanozlara oradan dolduruluyorsa biz tükürüklü Nutella mı yemekteyizdir yok o ayrı bir olaysa bizim Nutella’lar daha mı lezzetsizdir?

Axess reklamında Özgü Namal'ın penguene koşarken sırtında gördüğümüz transmitter neden gizlenmemiştir?

"Bravo" isimli dondurma reklamında niye insanlar durduk yere caddelerde, sokaklarda delicesine oynamaktadırlar? "Bu dondurmayı yiyen kafayı yer" mesajı mı verilmektedir?

Neden Worldcard reklamlarında 10 taksit denmez de 10 worldtaksit denir? Worldtaksitin normal taksitlerden farkı nedir?

Molped reklamında, arkasındaki arabada sürekli korna çalan elemana kızan dişican, adama Molped fırlatmak üzere arabasında çıkmış yol alırken, dış ses neden "İki saniye bekleyemiyor musun, çünkü Molped sıvıyı sadece iki saniyede emiyor" demesi ne kadar mantıklıdır? Arkadaki elemanın acelesiyle, Molped'in sıvıyı iki saniyede emmesinin bağlantısı nedir? Ayrıca kafasına Molped fırlatılan adam niye utanıp pısmaktadır? Bu utanılacak bir durum mudur?

Renault Clio reklamında küçük çocuğun ayakkabıları siyah-beyaz iken neden büyüyünce lastiklerle uyum sağlasın diye sadece siyah renge çevrilmiştir? Acaba küçük çocuğa göre siyah ayakkabı üretilmemekte midir? Yoksa reklam yazarları küçük çocuğa siyah ayakkabı giydirmeyi akıl edememekteler midir?

Selpak Ultra Comfort reklamında neden küçük çocuğun tuvalete tek başına gitme vakti geldiğinde tuvalet kağıdı arayışına girilmektedir? Bu çocuk için daha önce hiç tuvalet kağıdı kullanılmamış mıdır? Tuvalet kağıdı sadece tek başına tuvalete gidince mi kullanılan bir nesnedir?

TeknoSA reklamında eline patlıcanı alan müşterinin "O değil de bunun bir yenisi çıkmış, çok acayipmiş" demesine karşın, gerçekle yüzleşen manav neden kendi patlıcanının son nokta olduğunu "Patlıcanda son nokta" diyerek iddia etmektedir?

Ülker Biskrem reklamında cici kızımızın ayakkabısının ilk olarak sağ topuğu kırılmasına rağmen diğer cici ile neden sol ayakkabısını değiştirir? Ayrıca makyajına, takısına tokasına varana kadar iki dişicanın aynı giyinme olasılığı üstüne üstlük bunların aynı caddede karşılaşma oranı nedir?

Ülker'in Chox dondurma reklamında bütün kutuyu kendi yiyip erkek arkadaşına aptal aptal gülen kız hayatında hiç mi dondurma yememiştir? Nedir bu açlık bu çingenelik?

Löeve tv reklamında kırmızı beyaz takım gol yediği halde neden kırmızı beyaz formalı adam sevinmektedir? Acaba bu marka televizyonda maçları seyredenlerin takım tutma gibi sıradan işlerle uğraşmamalı mıdırlar, nedir?

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hatalar, reklamlardaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu Hatalar Affedilmez!! Zen Ah Kadınlar 0 08 Şubat 2013 16:31
Hatalar Deep IRCd 0 01 Şubat 2012 14:27
Zamansız Hatalar Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 26 Nisan 2010 18:57