IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Aralık 2010, 20:23   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Herşey Şimdi Başlıyor




Yılın öyle bir zamanındayız ki gece gündüze yeniliyor… Muazzez İlmiye Çığ yazmış:



‘22 Aralık'ta gece gündüzle savaşıyor. Uzun bir savaştan sonra gün geceyi yenerek zafer kazanıyor. Güneşin yeniden doğuşu, bir yeni doğum olarak algılanıyor Türklerde.’ Yerini bahara bırakacak bir kış başlıyor…



Türkiye yepyeni bir yılı, yepyeni bir dönemi karşılamaya hazırlanıyor… Uzun süren bir gecenin yenilgisinin habercisidir belki bu dönem…



Bir de böyle bakalım!



10 ekim 1917. Türkiye’nin doğusunda bir Kürdistan ve bir Ermenistan devletini haritalara koyan ABD başkanı Wilson, çalışma arkadaşı Albay House ile yazışıyor.



‘Türkiye bütünüyle ortadan silinmeli. Barış Konferansına kadar bekleyemeyiz!’ diyor.



Albay House cevap veriyor:



‘ Türkiye’yi galip devletler arasında paylaştıracağımıza, IRKLARA GÖRE ÖZERK YÖNETİMLER KURMAK daha akıllıca!



Şunu söylüyorum: Önümüzde duran hesap yüz yıldır masada…



1919’da bir Amerikan heyeti başkan Wilson’a bir memorandum göndermişti. Bu memorandumda, Türkiye için yeralan düşünceler şöyleydi:

* ‘Türkiye Orta Avrupa güçlerine bağlanarak yola getirilmiştir. İstanbul ve Bogazlar uluslararası bir yönetime bağlanarak Berlin-Bağdat ekseni kontrol edilecektir.
* Osmanlı İmparatorluğu yönetimi altındaki değişik ırklar baskı ve kötü yönetimden kurtarılacaktır.
* Böylece Ermenistan’ın özerkliği, Filistin, Suriye ve Arabistan’ın medeni milletler tarafından koruma altına alınması gerçekleşecektir!’.

Aynı sözler 70 yıl sonra 1988’de bir başka ABD heyeti tarafından kaleme alınarak Başkan Reagan’a verilecekti:



‘Körfez ülkeleri medeni milletler tarafından koruma altına alınmalıdır. Türkiye Basra Körfezindeki ABD çıkarları ve Akdeniz’deki müttefik donanmaları için kilit önemdedir’.…



100 yılı aşkın bir çaba onların ki… Milyonlarca dolar harcadılar, işgaller yaptılar. Kukla devletler kurdular, başkanlar, başbakanlar, müsteşarlar, istihbaratçılar, medyacılar satın aldılar..Tüm siyasi partilerin omurgalarıyla oynadılar.. İş dünyasının dolaysız kontrolü ellerinde..



Ama olmadı işte!….Olmayacak da!



Türkiye, ABD’nin onu görmek istediği yere bir türlü gelmiyor. Kendi günden güne eriyor ama Türkiye bunca oyuna rağmen, işbirlikçilere, hainlere, gaflete ve dalalete rağmen ayakta durmaya devam ediyor…

Küresel sermayenin çökmeden önceki son şansı ‘Mezopotamya petrollerine el koymak’!



Bunu ya Türkiye’ye rağmen ya da Türkiye ile yapacak!



Ama bu ülkenin başına geçenler, küresel sermayenin adamı olarak adımlar atarken, iş Kürdistan kurmaya gelince aksamaya başlıyorlar. Bu Çiller’de de Özal’da da Demirel’de de görülmedi mi?



Bir yandan küresel sisteme entegre olmaya çalışırken, bir yandan Batı’nın en önemli siyasi manevrası Kürdistan kurmaya gelince ayak diretiyorlar.



20 yıldır Körfez ülkelerindeki tüm CIA operasyonlarına rağmen, bölge tam anlamıyla ABD kontrolüne girmiyor.. Her tarafı sorunlu! Filistin, Suriye, İran, Kıbrıs’da keşmekeş bitmiyor!



2 milyon kişiyi göçettirip, 2 milyonu katlettikleri Irak ABD’ye biat etti mi? Ya Afganistan?!



Şimdi tüm güçleriyle KİLİT ÜLKE Türkiye üzerinde çalışıyorlar… Bir Obama telefon hattında, bir Clinton irtibatta… Vamık Volkan her tarafta.. 35 kişilik CIA ekibi canhıraş çalışıyor… İktidar ve ana muhalefet içinde ABD uzantılı isimler göreve koşuldu.. ‘Başkanın adamları’; PKK ve uzantıları, Fethullah cemaati, TÜSİAD ağababaları, yepyeni CHP’nin yeni yönetimi, AKP’nin malum isimleri medya ve üniversitelerin maaşlı neferleri ellerinden geleni artlarına koymuyorlar…



Mezopotamya petrollerine giden yolda buldukları ilk ve son çare bir kukla Kürdistan devleti . 100 yıllık planları çerçevesinde Türk ordusu bitirilecek, siyasiler Kürtçüleştirilecek, 30 yıldır besledikleri aktörler son darbeyi indirecek!



2. İsrail Türkiye İran, Suriye, Irak’ın göbeğine kurulacak…



Plan bu…

Çok gecikmiş bir plan.. Dünyanın her tarafını birbirine katan CIA hiçbir ülke ve bölgede bu kadar başarısız olmamıştı. 50 yıldır bilfiil uğraşıyor, darbeler yapıyor, eğitimi bozuyor, aç bırakıyor ama tam netice alamıyor.



Türkiye’deki öncü gücüne Habur girişiyle verdiği talimat OLDU BİTTİ planı uygulamaktır.. BDP-PKK-DTK herneyse de facto iş bitirecektir.



Bayrağını asacak, ordusunu kuracak, meclis inşa edecek, bölge petrolü ve madenlerine el koyacak, Kürtçeden başka dil konuşmayacak, çocuğunu okula yollamayacak ve günü geldiğinde sınırlarını ayıracaktır!..



Günün gelmesi şu demektir…Böyle bir kalkışmada Türkiye ve ordusuyla başa çıkılamayacağına göre önce



Batıya bağlı Alevi eylemleri,

Batıya bağlı solun eylemleri

Batıya bağlı dinci eylemleri,,

Batıya bağlı Çerkez – Laz, Gürcü eylemleri planlanacak, ortalığı toz duman kaplayacak, ve iç savaş ortamı yaratılacaktır.



O zaman dış müdahale ŞART olacak, ‘barış gücü askerleri’ bölgeye intikal edecek, hatta Irak’daki işgalci Amerikan ordusu 1 saatte görev başına geçecektir.



Planlanan budur…

Böyle kuruluveren bir Kürdistan’da en büyük zulmü bölge insanı görecektir!!



Bu senaryoda SİSTEMİN ADAMLARI’nın havsalalarının alamayacağı gelişmelerle karşılaşacaklardır… Tıpkı geçen yüzyılın başında onları şaşırtan gelişmeler farklı bir biçimde tekraralanacaktır.



Hatırlatalım… Bir avuç işbirlikçi, durum karışınca ilk kaçacak olanlardır. Kürdüyle, Arabıyla, Çerkezi, Alevisi, Süryanisi, Lazıyla Türk milleti fena DİRENİR!… Her türlü partiye oy vereniyle, her çeşit din mensubuyla bu milletin tek ve en önemli özelliği boyuneğmezliktir..



Banu AVAR, 21 Aralık 2010

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Şimdi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Windows 7 şov asıl şimdi başlıyor! Slipknot Windows 0 07 Kasım 2010 16:14