IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 16 Şubat 2012, 17:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hemen Unuturum Seni




Oysa daha sevişecektik gün ortasında en olmadık saatte. Kimsenin bilmediği bir yalnızlığı silecektik ömrümüzden. Olmadı…

Sisli, puslu bir ayrılığı diline doladın şarkı gibi, kaderimizi çizer sözlerin diyordum, inanmıyordun; bak ayrıldık!

Gitmeler, gelmeler, küsmeler, sevmeler, sevmemeler, her şey takılıp kaldı cep telefonunun hafızası dolan mesajlarında. Kendince sildi teknoloji hatıralarımızı, sözümü dinlemedi.

Oysa daha sevişecektik bir akşamın karanlığında. Gelmedin! Gelseydin kim bilir daha ne kadar çok sevecektik birbirimizi; ne kadar çok sevebileceğimizi görecektik.

Ayrılığın boynuna da bir çan taksak kediler gibi, yaklaştığını anlasak, kaçsak; olmaz mı? Sen bana başka bir bahar hediye etsen, yeniden sevsen, olmaz mı?

Yakışmıyor ikimize ayrılık, gerçi birliktelik de yakışmadı demek ki; ayrıldık! Yine de ölüme benzer bir tadı var ayrılığın, pis ve puslu… Keyifsiz geçiyor işte her şey…

Alışmak da istemiyorum sensizliğe, yoksa en kolayı unutmak değil midir? Öyle ya, insan hatırlamak için çaba harcar hep, unutmak basittir; değil midir?

Bak mesela ben, birkaç saniye sonra sileceğim aklımdan seni! İnanmıyorsun ama çok kolay! Zaten ne var hatırlanacak? İlk defa seninle mi seviştim? Nasıl sildiysem senden öncekileri, seni de silerim.

Hani o ilk dans ettiğimiz geceyi, elimi tutmak için bahane edip götürdüğün filmi, annenle tanıştığımda sakarlığımı gizlemek için bana çarpmış gibi yaptığını, en saçma şakalarıma gülmeni, benim için marketten kadın pedi almanı ve yüzündeki o utangaç kırmızılığı….

Ne var unutamayacak? Şimdi gülümsememe bakma, ben seni unutabilmek için hatırlıyorum şimdi. Neler hatırlıyorum diye bulup, tek tek siliyorum aslında.

Yoksa neden hatırlamak isteyeyim sabahlara kadar sevişmelerimizi, bana yemek hazırlamak için bütün mutfağı batırışını, hasta olduğumda sabaha kadar başımda beklediğini, aslında beni ne kadar çok sevdiğini, bir inat uğruna ayrılışımızı, kırmızı tişörtümü giyişini...

Candan Ünal

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hemen, seni, unuturum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bana Seni Sordular Sevgilim. Aşk'ı Sen Diye Bildiğim Seni Anlattım Bugün Rüzgar Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 13 Şubat 2012 00:31
-Seni Senden Başkası Çözemez...Seni Sen Bile Taşıyamazken... AngeLus Aşk ve Sevgi Köşesi 0 27 Ekim 2009 11:40