IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 15 Ekim 2012, 18:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En güzel bayram turları




Dubrovnik
Hırvatistan'ın incisi Dubrovnik, hala vizesiz seyahat fırsatı veren popüler tatil destinasyonlarından. Adriyatik Denizi sahilinde konumlanan, yakın tarihte yaşanan iç savaş nedeni ile fazlasıyla zarar görmüş olan bu Orta Çağ şehri, 2005 yılında tamamlanan restorasyon çalışmaları ile yeniden eski görünümüne kavuştu. Atlasjet Havayolları’nın Sabiha Gökçen kalkışlı, 5 gece konaklamalı tur fiyatı 1490 TL'den başlıyor.


Kapadokya
Kapadokya için en güzel ay ekim. Bu bayram Anı Tur’un 3 gece 4 günlük Kapadokya turu, Anavos, Ürgüp, Ihlara Vadisi, Göreme, Hacı Bektaş-ı Veli, Derinkuyu, Tuz Gölü’nü kapsıyor. Türk gecesi ve balon turuna da katılma imkanı sunan seyahatin fiyatı 200 TL’den başlıyor.


Uzakdoğu
Kurban Bayramı 25 Ekim’de başlıyor. Ama siz tatilinizi uzatma şansına sahipseniz 20-27 Ekim tarihleri arasında 7 gece 8 gün sürecek olan Uzakdoğu turuna katılarak hayatınızın en güzel tatillerinden birini geçirebilirsiniz. Tur, "Uzakdoğu’nun Venedik’i" kabul edilen Bangkok ile Tayland’ın sahil kesimindeki dinlence ve eğlence merkezi Pattaya’yı kapsıyor. Dileyenlerin fil safarisi de yapabilecekleri turun fiyatı 2718 TL’den başlıyor.


Orta Avrupa
Pronto Tur’un Budapeşte, Viyana ve Prag’ı kapsayan Orta Avrupa seyahati, 20 Ekim’de başlıyor ve 7 gece 8 gün sürüyor. Adeta bir Orta Çağ turu gibi olacak seyahatte Avrupa’nın tarihi dokusunu en iyi korumuş şehirlerini görme şansına sahip olacaksınız. Türk Hava Yolları ile yapılan turun fiyatı ortalama 930 TL.



Gemiyle Akdeniz
23 Ekim’de başlayıp 6 gece 7 gün süren Ege ve Akdeniz gemi turu, Cenova, Roma, Girit ve Pire’yi kapsıyor. Turun iki kişilik odada kişi başı fiyatı en düşük 748 avro. Lüks gemi konforu ile Kurban Bayramı’nızı Ege ve Akdeniz’in turkuvaz suları üzerinde geçirmek harika bir deneyim olur.



Paris Disneyland
Özellikle çocuklu aileler için çok eğlenceli bir Kurban Bayramı tatili öneriyoruz. Paris’te iki gece, Disneyland’de iki gece konaklamalı bu seyahat, panoramik Paris turu ile Disneyland ve Walt Disney Stüdyoları’na ücretsiz girişi kapsıyor. Kişi başı tur fiyatı ortalama 2000 TL’ye geliyor.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
bayram, en, güzel, turları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Denizli Bisiklet Turları ve Dağ Yürüyüşü Ecrin Ege Bölgesi 0 17 Eylül 2011 15:06
Vip Şeker Bayramı Turları. Sevda Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 11 Ağustos 2011 23:17