IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 04 Eylül 2019, 20:42   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En ilginç ödül: Altın kaka!




Sivil toplum kuruluşu Bowel Cancer Australia bağırsak kanserine dikkat çekmek amacıyla 5 bin dolarlık ödüllü bir test hazırladı.

Bağırsak kanseri her yaştan insanı tehdit ediyor. Her ne kadar gençler daha çok yaşlıların başına geldiğini düşünse de istatistiki olarak her 10 vakadan biri genç oluyor. Bununla birlikte bağırsak kanseri 25 ila 29 yaş arasındaki gençler için en ölümcül kanser olarak göze çarpıyor. Genç yaştaki bireylerin bağırsak kanseri hakkında bilinçlenmesini, konuşmasını ve düşünmesini sağlamak isteyen sivil toplum kuruluşu Bowel Cancer Australia dikkat çekici bir projeye imza attı.

İNSANLARI BU KONU HAKKINDA AYDINLATAN ÖDÜLLÜ TEST

Cox Inall Change ve BWM Dentsu iş birliğiyle gerçekleşen The Golden Poo (Altın Kaka) adlı projede dışkı formuna sahip 5 bin dolar değerinde altın bulunuyor. Tasarımı kuyumcu Simon West tarafından gerçekleştirilen projede incelenen pek çok dışkı örneği, emojisi ve çizimlerinden sonra en uygun şekil belirlenmiş. İnsanlar maddi değeri de bulunan bu büyük ödüle ulaşmak için “The Golden Nugget” isimli bir teste giriyor. Arsız bir isme sahip bu sınavın temel öğretisi bağırsak kanseri belirtilerini içerirken sorularda kanser ile ilgili verilere de yer veriliyor.

Bağırsak kanserinde erken tanı konuşması tedavinin başarıya ulaşmasında oldukça önemli bir rol alıyor. Kişinin bağırsak hareketlerinde bir değişiklik olup olmadığını kontrol etmesi bile hastalıkla ilgili bilgiler verebiliyor. İshal veya kabızlık gibi anormal durumlar, sürekli veya ara sıra baş gösteren karın ağrıları, dışkıda kanama, karına giren kramplar gibi pek çok belirtisi olan hastalık için kişinin vücudunu iyi tanıması ve düzenli olarak kendini takip etmesi gerekiyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


''MİZAHI KULLANARAK DİKKAT ÇEKİYORUZ''

Cox Inall Change genel müdürü Justine Sywak yaratıcılık ve tutkunun yaptıkları bütün işlerin merkezinde yer aldığını vurgularken Bowel Cancer Australia için hayati olabilecek ve pek çok insanın bilinçlenmesini sağlayacak bir kampanya hazırladıklarını söylüyor. Bağırsak kanserinin tüm yaş aralığındaki hastalar için tehdit oluşturabileceğini insanlara anlatmak isteyen ekip mizah kullanarak konuya dikkat çekiyor. Sywak bu ince mizahın kullanılması ile gençlerin ilgilerini çekeceklerini böylelikle rahatsız edici olabilecek bir konuyu rahat bir şekilde gündeme alınıp konuşulabileceğine inanıyor.
Bowel Cancer Australia pazarlama ve tanıtım müdürü Stephanie Bansemer-Brown ise 2012 yılında daha 42 yaşındayken kendisine üçüncü seviye bağırsak kanseri teşhisi konulduğunu tüm insanların yaş gözetmeksizin her zaman dikkatli olmaları gerektiğini vurguluyor. The Golden Nugget testine bu adresten ulaşabiliyor.

alıntı

__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Eylül 2019, 10:30   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: En ilginç ödül: Altın kaka!




Bu nasıl ödül ya böyle
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
altın, kaka, odul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2015 Altın Direksiyon Ödül Tacını Taktı SLyther Otomobil Haberleri 0 14 Kasım 2015 19:40
Nokia'ya ilginç ödül! Deep Cep Telefonlar 0 30 Nisan 2012 15:35