IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By YouMyCure

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 04 Ağustos 2021, 11:39   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Siren Kafa'nın Hikayesi




Siren Kafa (Siren Head), 2018 yılında internet aleminde çeşitli tuhaf yaratıklar oluşturmasıyla bilinen Kanadalı korku tipi sanatçısı Trevor Henderson tarafından yaratılan bir karakter.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tamamen hayal ürünü olan Siren Kafa, paslı metal renginde kurutulmuş, mumyalanmış etle kaplı, son derece zayıf iskelete yakın bir yapıya sahip. Bacakları orantısız bir ölçüde uzun ve ince; kolları, bacakları boyunca uzun ve kemikli yapıdaki elleriyle dikkat çekiyor. Baş ve boyun kısımlarının yerine her iki tarafında yerleştirilmiş (adını buradan alıyor) iki adet metal siren ile karnına doğru bastırılan birkaç siyah telin bulunduğu ince bir et parçası yer alıyor.

SİREN KAFA (SİREN HEAD) NERELERDE YAŞIYOR? NASIL AVLANIYOR?
Siren Kafa’nın ağırlıklı olarak ahşap evlerin olduğu kırsal kasaba bölgelerinde yaşadığı biliniyor. Onun için Kayıp gezginler, doğa yürüyüşçüleri ve hatta çocuklar Siren Kafa’nın kurbanları arasında gösteriliyor. Adından da anlaşılacağı üzere, hava saldırısı sirenleri, bozuk müzik, kurbanlara yakın kişileri taklit edebilme, acil durum veya iletişim istasyonu frekansları kullanma özelliğiyle çok tehlikeli bir karaktere bürünebiliyor.

Siren Kafa, avına saldırmak için av-pusu stratejisini kullanır ve avına saldırmadan önce ormanın derinliklerinde veya kırsal alanlarda kendini gizler. Ses tabanlı yetenekleri sayesinde üst düzey taklitler yapabilir, kalabalık bir grup avı büyük bir sonik patlama ile etkisi altına alabilir. Siren Kafa’nın yakaladığı avlarına ise henüz ne yaptığı tam olarak bilinmiyor.

SİREN KAFA HİKAYESİ GERÇEK Mİ? İLK OLARAK NEREDE GÖRÜLDÜ?
Kanadalı tasarımcı Trevor Henderson tarafından yaratılan Siren Kafa karakterinin hikayesi şimdiden merak edilmeye başlandı. Yurt içi ve yurt dışında sosyal medya platformlarında çekilen videolarla bilgilendirilmeye çalışan Siren Kafa hikayesinin gerçek olup olmadığı üzerinde tartışılıyor.

Siren Kafa ilk olarak, 1966’da Arizona Çölü’nde tatilde olan bir ailenin iki telefon direği arasında fotoğrafını görüntülemesiyle gerçekleşiyor. Ardından 1978’de dokuz yaşındaki Katherine adlı küçük bir kız çocuğu, evlerinin arka bahçesinin yakınındaki ormanda tuhaf sesler duyduktan sonra ortadan kayboldu. Birkaç yıl sonra 1984’te dört genç kamp yaptıkları Allegheny Milli Parkı’nda kayboldu ve aralarından sadece bir tanesi geri dönebildi. Ormanda büyük bir şey tarafından arkadaşlarının alındığını söyledi. Onca araştırma çalışmalarına rağmen ormandaki bir ağacın en uzun dalından düşen spor ayakkabı dışında hiçbir iz bulunamadı.

__________________
Güneşin ilk ışıklarına vererek umutlarımı
Masal Dünyamın açıp kapılarını
Girdim insan Kalabalığına
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
siren kafa, siren kafa hikayesi, siten kafa kimdir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Siren Sır Kitap Tanıtımları 0 09 Temmuz 2019 08:35
Siren Ücretsiz Blogger Şablonu Kaf_Dağı Blogger 0 10 Mart 2016 10:17
Siren Charms Deep Albüm Tanıtımları 0 03 Ekim 2014 04:19
Siren Ertan Çarmıklı Defilesi N999 Ah Kadınlar 0 07 Aralık 2011 15:11