IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 20 Mayıs 2008, 20:44   #1
Çevrimdışı
Kan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ucuz tatil için son günler




Yaz sezonunun yaklaşmasıyla yurtiçi turlarda büyük hareketlilik yaşanıyor. İnsanlar uygun fiyata tatil olanakları ararken, tur operatörleri erken rezervasyon kampanyalarıyla yerli turiste ucuz tatil olanakları sunuyor.
Gazeteport'a açıklamalarda bulunan ETS Tur Seyahat Danışmanı Ayhan Ünal, erken rezarvasyonda son günlere gelindiğini, otellerde ise Temmuz ortasına kadar yer kalmadığını söyledi.

YOĞUN TALEP
Erken rezervasyon kampanyalarının üç kademeli olarak yapıldığı ifade eden Ünal şunları kaydetti:
"Bu kampanyalarla insanlar yüzde 30'a varan indirimlerle tatile çıkma fırsatı buluyor. Erken rezervasyon kampanyaları üç kademeli olarak yapılıyor. İlk kampanya Mart ayında başladı.Bu süre içinde rezervasyon yaptıran müşteriler yüzde 30'luk bir indirimden faydalandı. Nisan ayında rezervasyon yaptıranların karı ise yüzde 25 oldu. Şu anda son kampanya dönemi içindeyiz. Bugün bütçesine göre bir otelden yer ayırtan müşteri yüzde 20'lik bir indirimden yararlanmış olacak. Kampanyalar ise 2 Haziran'da sona erecek."
TEMMUZ SONUNA KADAR DOLU
Yapılan kampanyalarla bugüne kadar hiç tatile çıkmamış insanların uygun fiyatlarla tatile gidebildiğini ifade eden Ayhan Ünal," Kampanya 2 Haziran'da sona erecek. Yoğun talep var. Haziran ayı için tüm oteller dolmuş durumda. Şimdi rezervasyon yaptırsanız bile Temmuz ortasında tatile çıkabilirsiniz" dedi.
Erken rezervasyon indirimlerinden yerli turistin yararlandığını söyleyen Ünal, yabancı turistler için de indirimler uygulandığını söyledi.
UCUZ OTELLERİN ETKİSİ AZ
Günlüğü 20-30 euro (yaklaşık 55 YTL) olan otellerin de tercih edildiğini belirten ETS Tur Seyahat Danışmanı Ünal," bu otellerin de kendi müşterileri var. Bu otelleri tercih eden müşterilere genelde tur operatörleriyle tatile çıkmaz. Ucuz fiyatlar bizi fazla etkilemez çünkü her otelin kendine ait bir müşteri profili var. Verilen hizmette de fark var. Yapılan kampanyalarla son 3 yıl içinde pansiyon pazarından biraz da olsa müşteri çektiğimizi söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
ALANYA İLK TERCİH
Jolly Tur Satış Temsilcisi Uğur Kuz ise, yerli turistin en fazla ilgi gösterdiği bölgenin Alanya olduğunu söyledi. Kampanyaların yoğun ilgi olduğunu söyleyen Kuz,"Bu yıl en fazla yoğunluk Alanya'da. İndirimler yurt içi turlarda yerli turiste büyük avantajlar sağlıyor. Bizim yaptığımız satışların neredeyse tamamını kredi kartına taksitle yapılan satışlar oluşturuyor" dedi. Bütçenizi ayarlayıp elini çabuk tutabilirseniz 2 Haziran'a kadar sürecek kampanyalarla yüzde 20'ye varan indirimlerle tatil yapabilirsiniz.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Ben anlattikca insanlar resmimi cizer, konustukca ozumu anlar, tanidikca da ozur dilerler..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gunler, icin, son, tatil, ucuz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dünyanın En Ucuz 10 Tatil Ülkesi! Sevda Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 05 Ağustos 2014 17:37
2013'te kaç gün tatil var? Peki hangi önemli günler tatil? İşte 2013 tatil günleri! Violent Serbest Kürsü 0 23 Kasım 2012 14:36
Vuv,bak bi;Özel Günler Için.. pyracantha Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 07 Mayıs 2010 17:46
PHP 4 için son günler ... Dilara PHP 1 17 Ağustos 2008 00:53