IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2010, 15:31   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Amarok 2.3.2 "Ayışığı"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Amarok ekibi, uzun zamandır istenilen yeni özellikleri ve bazı hata düzeltmelerini içeren yeni Amarok 2.3.2 "Ayışığı" sürümünü duyurdu.

Yetenekli müzik oynatıcısı Amarok'un bu yeni sürümünde özellikle dinamik koleksiyon düzeltmeleri bulunuyor ve artık Amarok harici sabit diskler ve USB belleklerle daha uyumlu şekilde çalışıyor.

Yapılan hata düzeltmeleri sayesinde, Amarok 2.3.2 sürümünün tam koleksiyon taramalarında kendini düzgün bir şekilde yenileyebilmesi de sağlandı. En önemlisi de, Amarok 2.3.2, aralık ayında çıkması hedeflenen Pardus 2011 ile birlikte hayatımıza girecek olan KDE’nin 4.5 sürümüyle de uyumlu hale getirildi.


Last.FM sorunu giderildi!

Last.fm, sosyal müzik dinleme servisi şimdi KWallet’a ihtiyaç duymadan çalışıyor, ki bu pek çok Amarok kullanıcısının şikayet ettiği bir problemdi. Podcast sekmesi de birçok iyileştirme içeriyor, podcastlerin dizinler halinde gruplanabilmesi bunlardan sadece biri. Arama yetenekleri de iyileştirildi, koleksiyon filtreleme kutusunda dosya biçimi, dosya boyutu ve son çalma zamanı gibi yeni ölçütler için arama yapmak mümkün.

Amarok belgelendirme ekibinin çalışmaları sonucu ortaya çıkan yepyeni hızlı başlangıç kılavuzu da Amarok kullanıcılarına sunuldu. Siz de devam etmekte olan Amarok El Kitabı çalışmalarında katkıda bulunmak isterseniz,
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
‘tan veya irc.freenode.net üzerindeki #rokymotion IRC kanalından gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Mark KRETSCHMANN'ın Amarok günlüğüne yazdığı ve başlığını Geri Döndük Bebek olarak çevirebileceğimiz yazıda, geliştiricilerin ve katkıcaların Amarok için ne kadar heyecanlı ve istekli olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz:

"Dolu dolu bir yazın ardından, yeni bir sürümle geri döndük. Ekibimizin coşkusunun sanki dışarıdan görülebilirmiş gibi parladığını söylemeliyim. Hepimizin pillerini doldurmaya ihtiyacımız vardı sanırım. Amarok'a katkıda bulunmak gibi bir fikriniz olduysa şimdi bunu yapmanın tam zamanı! Büyük ihtimalle 2.4 olacak “Gelecek büyük sürüm” için çalışmalara başlıyoruz. Geliştiricilere, girişimcilere, el kitabı yazarlarına ve bu büyüklükte bir ekibi oluşturacak herkesin katılımına ihtiyacımız var.

Ayrıca, üniversite projesi olarak Amarok üzerinde çalışan, biri Fransa ve diğeri Almanya'da olan iki öğrenci grubunu karşılamaktan çok mutluyuz. Şimdi yeni özellikleri sunmak ve Amarok için tüm vahşi fikirlerinizi test etme zamanı."

Pek çok önemli hatanın çözüldüğü bu yeni sürümü, yakın gelecekte Pardus depolarında görebilmek ümidiyle...

ozgurlukicin

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
amarok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayışığı " Evi Afrodit Ev Dekorasyonu 6 22 Şubat 2012 15:55
Dünya Türkleri'nin Dövüş Sanatı "Amarok" Sevda Kültür ve Sanat 0 03 Aralık 2011 15:09