IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2020, 10:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En iyi 4 Backlink Sorgulama Aracı




En iyi 4 Backlink Sorgulama Aracı
Ücretli ve ücretsiz en iyi 4 backlink sorgulama aracı ve neden ihtiyaç duyulduğu hakkında bilgileri sizlerle paylaşıyorum.

SEO ile ilgili olarak, son birkaç yılda çok şey değişti, ama aynı kalan bir şey backlink .

Eskiden siteniz, aldığınız geri bağlantıların sayısına göre daha yüksek sıralarda yer alıyordu, ancak 2018’de, kaç tane kaliteli bağlantınız bulunduğu önemli.

Geçtiğimiz yıl, Google’ın Penguen algoritması güncellemesi tüm özel blog ağlarını öldürdü ve düşük kaliteli linkleri devalüe etti. Bu derste, web sitenizin kaç tane geri dönüş aldığını kontrol etmek için kullanabileceğiniz en iyi online backlink denetleyicisi araçları tartışacağım .

Başlıklar [Gizle]

Neden Backlink Sorgulama Aracına İhtiyaç Duyarız?
SEMRUSH: Backlink Sorgulama Aracı
Ahrefs: Backlink Detoks Yapın!
BuzzSumo
MOZ Link Explorer
OpenLinkProfiler
Neden Backlink Sorgulama Aracına İhtiyaç Duyarız?
Herhangi bir web sitesi sitenize veya sitenizin herhangi bir sayfasına web sitesinden bağlantı yaptığında buna geri bağlantılar adı verilir. Yabancı dilde kullanımı “backlink” olarak geçiyor ve ülkemizde de bu tabir daha hakim durumda.
Backlink, yüksek sayfa sıralaması ve daha iyi anahtar kelime sıralaması için en önemli parametrelerden biri olarak kullanılırdı. Ancak, zamanla, Google geri bağlantıların önceliğini düşürdü ve bir web sitesini sıralamak için daha fazla sinyal ekledi.

Backlink’ler genellikle iki şekilde kategorilere ayrılır: Dofollow backlink ve Nofollow backlink.

Geri bağlantı oluşturma hakkında konuştuğumuzda, genellikle dofollow bağlantıları oluşturmaya odaklanırız. Backlink kontrol araçlarını kullanarak, sitemiz için kaç tane geri bağlantı oluşturduğumuzu sayarız. Çok sayıda backlink, sayfa sıralamasını ve sitemizin Moz düzeyini geliştirmede büyük ölçüde yardımcı olur.

Aşağıda, web sitenize gelen tüm geri bağlantıları görmenize yardımcı olacak bazı ücretsiz çevrimiçi backlink denetleyicisi araçları vardır. Gereksinimlerinize göre bu araçlardan herhangi birini seçebilirsiniz. Bazıları ayrıntılı sonuçlar sunar, diğerleri ise sadece geri dönüşlerin sayısını sunar.

SEMRUSH: Backlink Sorgulama Aracı
SEMRUSH, neredeyse iki yıldır kullandığım bir araç ve ekledikleri yeni özellikler ile, son derece sağlam bir SEO aracı haline geliyor.

SEMRUSH’ın backlink kontrol özelliğini tartışmadan önce, bunun ücretsiz bir araç olmadığını söylemeliyim, fakat SEMRUSH’ı 14 gün boyunca tamamen ücretsiz olarak kullanmak için bu özel bağlantıyı kullanabilirsiniz . Kullanışlı bir araç olduğunu düşünüyorsanız, satın alma maliyeti 199 $ ‘dır.

SEMRUSH, günlük olarak güncellenen ve web sitenizin arka bağlantı durumunu doğru bir şekilde kontrol etmenizi sağlayan kapsamlı bir veritabanına sahiptir.

SEMRUSH, günlük olarak güncellenen ve web sitenizin arka bağlantı durumunu doğru bir şekilde kontrol etmenizi sağlayan kapsamlı bir veritabanına sahiptir. İşte ana sayfanın ekran görüntüsü, Youtube backlink durumunu kontrol ediyorum.

semrush
Semrush ile Youtube backlinklerini analiz ettik.
Alan adı Genel Bakış raporunun, TLD’nin bölgesi sizi çoğu sayfaya bağlayan ayrıntıları nasıl görüntülediğini unutmayın. En çok bağlantı kurduğunuz ülke ile ilgili ayrıntıları da bulabilirsiniz.

Web sitenize veya rakibinizin web sitesine ilişkin geri bağlantıları kontrol etmek için SEMRUSH kullanabilirsiniz.

Genel olarak SEMRUSH, şu anda backlink denetleyiciniz olarak kullanmanız gereken bir araçtır.

Ahrefs: Backlink Detoks Yapın!
AHrefs, burada bahsetmeye değer bulduğum önemli bir eklentidir. Ücretli bir backlink kontrol aracıdır, ancak ücretsiz bir hesap için kaydolursanız, sitenizin bir çapa metin analizi ile birlikte eksiksiz bir backlink analizi alabilirsiniz.

Bu araç, sitenize gönderilen tüm backlink’lerle ilgili çok sayıda ayrıntılı bilgi sunar ve zamanla site bağlantılarınızın nasıl arttığını veya azaldığını görebilirsiniz.

Penguen güncellemesini takiben, negatif SEO ile isabet ederseniz, sitenize yönelik bir çapa metninin yüzdesiyle birlikte tüm bağlantı ayrıntılarını alabileceğiniz için bu, siteniz için can kurtaran bir araç olacaktır .

Ahrefs Backlink Sorgulama Aracı
Ahrefs Backlink Sorgulama Aracı
AHrefs, listemdeki en iyi backlink denetleyici araçlarından biridir.

Ayrıca TÜRKÇE dil seçeneği olması kullanımını daha kolay kılıyor.

BuzzSumo
BuzzSumo, içerik pazarlaması için en sevdiğim araçlardan biridir ve ücretsiz bir sürümü yanı sıra pro sürümü sunar. Pro sürümü şimdi, alanınıza veya herhangi bir sayfaya geri bağlantılar kontrol etmenizi sağlayan ek bir özelliği vardır.
BuzzSumo backlink
Ayrıca mevcut linkleri .csv veya Excel formatına dışa aktarma seçeneğiniz de var.

MOZ Link Explorer
Bu makalede listelenen tüm araçlardan, Açık Site Gezgini eski ve oldukça popüler.
İki veya daha fazla etki alanı arasında geri bağlantıları karşılaştırmak isterseniz, Link Explorer açmaya çalışmaya değer.
Bu araç, SEOMOZ‘un ücretli bir hesabına sahip olduğunuzda en iyi şekilde çalışır, ancak bu aracın ücretsiz bir sürümü sitenizin backlink’lerini ve rakiplerinizin sitelerini kontrol etmeye başlamanız için yeterince iyidir.

OpenLinkProfiler
OpenLinkProfiler, ücretsiz backlink kontrol sitesi listesindeki en yeni eklentilerden biridir. Bu, sitenize işaret eden en yeni geri bağlantıları (ve diğer tüm backlinkleri) kontrol etmenizi sağlayan tamamen ücretsiz bir araçtır. Ayrıca, en taze 1000 bağlantıyı .csv biçiminde dışa aktarabilirsiniz. Bu araç muhtemelen sitenize bağlantılar kontrol etmek için mevcut en iyi tamamen ücretsiz bir seçenek.

ücretsiz backlink kontrol
OpenLinkProfiler, ücretsiz backlink kontrol sitesi.
Openlinkprofile, blogunuz için geri bağlantıları kontrol ederken farklı seçenekler sunar. Bu ücretsiz backlink denetleyicisi aracı SEOProfiler tarafından getirilmiştir . Örneğin, ayrıntılı bir rapora veya optimizasyona ihtiyacınız varsa veya tek bir sayfa veya bir web sitesinin geri bağlantılarını kontrol etmek istiyorsanız, Link Diagnosis tüm bunları yapmanızı sağlar. Ayrıca çeşitli çıktılar ve diğer özellikler sunar.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 11 Nisan 2020, 14:39   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: En iyi 4 Backlink Sorgulama Aracı




İhtiyacı olan varsa bir kişiye detaylı ahrefs raporu hediye edebilirim konu sahibinin de izniyle tabi

__________________
"Yaptıklarımı Biliyorsunuz, Yapabileceklerimi Değil"

Skype



Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
en iyi 4 backlink sorgulama aracı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Online Backlink Generator, Online Backlink Submitter, Online Backlink Al, Free Backlink PauL Diğer Dizinler 1 06 Temmuz 2019 13:11
Parker Solar Probe Aracı Gelmiş Geçmiş En Hızlı Uzay Aracı BLueMooN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 31 Ekim 2018 11:58
e-Devlet şehit sorgulama sayfası açıldı! e-Devlet şehit sorgulama nasıl yapılır? Soy ağacı sorgulama... yaSmin Haber Arşivi 0 28 Şubat 2018 10:42
Backlink Nedir ? | Backlink Nasıl Alınır ? Pargali Google 4 24 Ocak 2012 00:16
Google Backlink Sorgulama help24-7 Google Seo 1 22 Aralık 2009 23:02